Memnuniyet topiği

daha ürünlerim kargoya bile verilmedi ama sadece inceliği,ilgi alakası ve muhabbeti bile yeter kiii ürünleriminde harika olacağını düşünüyorum..PİLOTUS şimdiden teşekkürler:) bedenine uyan kaçırmasın derim:)

carpeluminadan aldığim elbiselerim geldi yepyeniler ve çok güzeller çok teşekkür ederim.. tüm sorduğum elbiseleri sabırla tek tek ölçtüğü için ayrıca teşekkür ederim:)))

daha ürünlerim kargoya bile verilmedi ama sadece inceliği,ilgi alakası ve muhabbeti bile yeter kiii ürünleriminde harika olacağını düşünüyorum..PİLOTUS şimdiden teşekkürler:) bedenine uyan kaçırmasın derim:)

Ay cok mutlu oldum bunu görünce! :) çok teşekkür ederim canım seninle sohbet etmek çok güzeldi, benim eşyalarımdan aldığın icin ayrica çok mutlu oldum. Hepsini beğenmeni ve sağlıklı güzel günlerde kullanmanı diliyorum.
Yavruna ve sana sevgilerimle..

Ay cok mutlu oldum bunu görünce! :) çok teşekkür ederim canım seninle sohbet etmek çok güzeldi, benim eşyalarımdan aldığın icin ayrica çok mutlu oldum. Hepsini beğenmeni ve sağlıklı güzel günlerde kullanmanı diliyorum.
Yavruna ve sana sevgilerimle..

:) eşyalarım gelince de ayrıca bir teşekkür mesajı yazacağıma hepsinin çok güzel olduğuna eminim:) hollandadan dönünce devamını bekliyoruz:)

kargom geldi tahmin ettiğim gibi her şey harikaa yepyeni miss gibi kokuyor:) çok teşekkür ederim her şey için...

kargom geldi tahmin ettiğim gibi her şey harikaa yepyeni miss gibi kokuyor:) çok teşekkür ederim her şey için...

Güzel günlerde kullanmanı dilerim canım çok teşekkür ederim, beğendiğin icin çok mutlu oldum :)
Görüşmek üzere, sevgiler..

''babyoverlock ''canım kargomu teslim aldım ,çok tşk ederim hepsi çoook güzel ama mango çeket sanki özenle benim için dikilmiş gibi cuk oldu .tşk ederim :KK34:

Son düzenleme:
Hanımlar bir şey soracağım size ben, ben şimdiye kadar hep ptt ile yolladım..Fakat bana 100 liraya kadar kesintinin 2.5 lira olduğu söylendi, zira hesabımı kontrol ettiğimde de 2.5 lira kesildiğini görüyorum.

Ama bazı arkadaşlar 1 lira diyor, bu konuda net bilgisi olan var mı? Ben izmirdeyim, şehirden şehre farklılık mı gösteriyor ptt anlamadım:44:

Sevgili_Medcezir_arkadasimdan aldigim tum urunler cok temiz cok guzel bekledigimin ustunde bu siteden ilk kez alisveris
yaptim o da sevgili_Medcezir_arkadasimdan aldim urunler temiz guzel kendisine TESEKKUR EDERİM...

ayrica icindeki supriz hediyeler icin yine TESEKKUR EDİYORUM:KK3:

burdan kendisine bir koku manyagi olarak birsey sormak istiyorum

canim bu camasirlar ne kokuyo boyle Allah askina:KK53: MUHTESEM BİRSEY
deterjanmi parfummu her ne ise lutfen markasini ver

Sevgili_Medcezir_arkadasimdan aldigim tum urunler cok temiz cok guzel bekledigimin ustunde bu siteden ilk kez alisveris
yaptim o da sevgili_Medcezir_arkadasimdan aldim urunler temiz guzel kendisine TESEKKUR EDERİM...

ayrica icindeki supriz hediyeler icin yine TESEKKUR EDİYORUM:KK3:

burdan kendisine bir koku manyagi olarak birsey sormak istiyorum

canim bu camasirlar ne kokuyo boyle Allah askina:KK53: MUHTESEM BİRSEY
deterjanmi parfummu her ne ise lutfen markasini ver

Canım güle güle kullan :)

Ürünleri yıkamadan yolladım açıkçası, ama temiz kullanırım kıyafetlerimi...Yıkayıp ta tıkmışımdır dolabıma :KK1:
Deterjandır muhtemelen :KK16:

Nickini düzgün yazamamışım olabilirim ama sanırım herkes anladı, tertemiz, şık kıyafetler ve zarif hediyeler.. Çok teşekkürler, sevgiler

Nickini düzgün yazamamışım olabilirim ama sanırım herkes anladı, tertemiz, şık kıyafetler ve zarif hediyeler.. Çok teşekkürler, sevgiler

bende çok teşekkür ederim, zamanında yapılan ödeme, anlayış ve memnuniyet için.

kargo az önce geldi, bot ve kaban çok güzel ikisi de temiz yeni ve uygun fiyata..alışverişimizden çok memnun kaldım :KK16:çok teşekkür ediyorum kendisine :KK9:

ok teşekkür ederim ttg'cim , sen de çok iyi bir müşteriydin ve beni hiç üzmedin , güzel günlerde kullan , aldıkların sana şans ve uğur getirsin :KK16:

X