Memnuniyet topiği

buyrunbenim' den 2. ürünlerimide alıyorum :)) bu seferkiler oğluşuma valla hızınada yetişemiyorum ki bazı şeyleri kaçırıyorum diyede üzülmüyor değilim, burda çogu insan için güzel bir örnek kendisi(forumdaki cevaplarından,yorumlardan, hitap şeklinden dolayı) aldığım tüm ürünlerde hiç kırmadı beni ..öncelikle hersey gönlünüzce olsun..herseyin güzeli hayırlısı sizinle birlikte olsun.Dilerim hayatınızdaki herşey hayal ettiğiniz gibi güzel geçer,dünya bir bahçeye benzer derler bahçede iyi de kötü de vardır. İyi insan iyi olandan iyi istifade eder; kötü niyetli kötü olanlarla meşgul olur ve istifade etmeden çıkar gider...bakış açınızda çok hoşuma gitti tekrardan selam ve sevgiler.bir gün bir yerlerlerde görüşmek temennisi ile..oğluşumla öpüyoruz sizi

buyrunbenim' den 2. ürünlerimide alıyorum :)) bu seferkiler oğluşuma valla hızınada yetişemiyorum ki bazı şeyleri kaçırıyorum diyede üzülmüyor değilim, burda çogu insan için güzel bir örnek kendisi(forumdaki cevaplarından,yorumlardan, hitap şeklinden dolayı) aldığım tüm ürünlerde hiç kırmadı beni ..öncelikle hersey gönlünüzce olsun..herseyin güzeli hayırlısı sizinle birlikte olsun.Dilerim hayatınızdaki herşey hayal ettiğiniz gibi güzel geçer,dünya bir bahçeye benzer derler bahçede iyi de kötü de vardır. İyi insan iyi olandan iyi istifade eder; kötü niyetli kötü olanlarla meşgul olur ve istifade etmeden çıkar gider...bakış açınızda çok hoşuma gitti tekrardan selam ve sevgiler.bir gün bir yerlerlerde görüşmek temennisi ile..oğluşumla öpüyoruz sizi

Yemin ediyorum ağlattın beni :KK43:çok tşkr ederim canım ...çok iyisin çokkk inşaallah karşılaşırız inşaallah bir kahvemi içmeye de gelirsiniz oğlnu öp benim için:KK19: bende de var 2 tane zordur erkek büyütmek:KK1: Allah yardımcın olsun güzel insan:KK16::KK16:

İlk alışverişimi ELOSSAYLA yaptım.
Tabii buna alışveriş denirse.Resmen hediyeye boğdu hatun :)
O tertemiz kıyafetler ve o özel hediyelerin için çok ama çok teşekkür ederim canımcım :KK16:

sevgili arkadaşım (arkadaşım diyorum çünkü sesi bile o kadar sıcaktı) buyrunbenim'den aldığım ürünler bugün elime ulaştı. Ürünler itina ile hazırlanmıştı ve en çok hoşuma giden şey süslü bir hediye paketinin içinde içinde olmasıydı.kendimi doğum günümde falan hissettim.hediye paketimi açtım içinden küçük küçük notlar ve hediyeler çiktı ve çok hoşuma gitti. inceliği için çok teşekkür ediyorum kendisine.
yolun ve kazancın daima açık olsun arkadaşım.Allah karşına senin gibi sıcak ve samimi insanlar çıkarsın.Sorunlarını çözebilmen için sana ve sevdiklerine cesaret,güç ve sabır versin. öpüyorum...

İlk alışverişimi ELOSSAYLA yaptım.
Tabii buna alışveriş denirse.Resmen hediyeye boğdu hatun :)
O tertemiz kıyafetler ve o özel hediyelerin için çok ama çok teşekkür ederim canımcım :KK16:
Canımm helali hoş olsun iyi günlerinde giy,giydir:)
Bide seni özledim bilesin:KK34:
:KK16::KK16::KK16:

sevgili arkadaşım (arkadaşım diyorum çünkü sesi bile o kadar sıcaktı) buyrunbenim'den aldığım ürünler bugün elime ulaştı. Ürünler itina ile hazırlanmıştı ve en çok hoşuma giden şey süslü bir hediye paketinin içinde içinde olmasıydı.kendimi doğum günümde falan hissettim.hediye paketimi açtım içinden küçük küçük notlar ve hediyeler çiktı ve çok hoşuma gitti. inceliği için çok teşekkür ediyorum kendisine.
yolun ve kazancın daima açık olsun arkadaşım.Allah karşına senin gibi sıcak ve samimi insanlar çıkarsın.Sorunlarını çözebilmen için sana ve sevdiklerine cesaret,güç ve sabır versin. öpüyorum...

Ah canım arkadaşım:KK19: o kadar mutlu oldum ki böyle düşünmene......ben çok şanslı biriyim ki böyle değer bilen insanlara denk geliyorum.....bu güzel sözleri hakediyorsam ne mutlu bana....bu dünya da en önem verdiğim şey HAKKANİYET tir.....bırak kul hakkını....bütün canlılara karşı sorumluluğumuz var....hayatını yardıma,iyiliğe adayan biri olarak bu dünya da kedim için hiç bir şey istemedim Allahtan.....ne istiyorsam başkaları için kendim için asla:KK34:

Çokkk öpüyorum seni güzel bakan..güzel gören bayan:KK16::KK19::KK19:

ben de mrfressia'ya cok tesekkur ederim hersey icin ve hediye cici kupeler icin:KK16:

kesinlikle haklısın canım, ben 1 sipariş ettim 5 ürün geldi :):KK16:
işyerime gelen koliyi açınca büyük şaşkınlığa ugradık:KK53::KK53:
çok şık bir hediye paketi vardı :):):):KK52::KK52::KK52::KK52:
hediyeleri de o kadar uyumluydu ki:21::21::21:
ellerine ve emeklerine sağlıkkkk, tekrardan çook teşekür ederim:KK16::KK16:

merhaba kizlar:KK3:
bu mesajim tam yeri degil belki ama paylasacak bir yer bulamadim:KK1:
kullanmadigimiz esyalari ne guzel degerlendiriyoruz burada ama kargo ucreti cok yuksek tutuyor ne yazik ki:KK31:
42 tl'lik urun aldim 20 tl kargo parasi odedim:KK50::KK50::KK50:
kadinlar klubu bir kargo kampanyasi ile anlassa ve kargo indirimli olsa ne guzel olur:KK16::KK16::KK16::KK16:
umarim boyle bir calisma yapilir:KK16:

kesinlikle haklısın canım, ben 1 sipariş ettim 5 ürün geldi :):KK16:
işyerime gelen koliyi açınca büyük şaşkınlığa ugradık:KK53::KK53:
çok şık bir hediye paketi vardı :):):):KK52::KK52::KK52::KK52:
hediyeleri de o kadar uyumluydu ki:21::21::21:
ellerine ve emeklerine sağlıkkkk, tekrardan çook teşekür ederim:KK16::KK16:

Ne diycemi bilemedim asıl ben teşekkür ederim.....:KK17::KK17::KK17:

kullanmadigimiz esyalari ne guzel degerlendiriyoruz burada ama kargo ucreti cok yuksek tutuyor ne yazik ki:KK31:
kadinlar klubu bir kargo kampanyasi ile anlassa ve kargo indirimli olsa ne guzel olur:KK16::KK16::KK16::KK16:

Aslında bu dileğimizi sevgili MUNE ye iletelim.....çok güzel düşünmüşün arkadaşım....ben bireysel olarak böyle bir girişim de bulundum kargo müdürlüğüne henüz bir sonuç alamadım......ama Mune gereken kişilere konuyu açar....çok ilgili çok kibar biri.....evet evet hep birlikte bunu isteyelim yönetim den:KK34: Sevgili Munenin ofisini basalım:KK1:

İçeriği okuması için değerli genel müdürümüz Muneyi buraya davet ettim inşaallah gelir:KK17:

Aslında bu dileğimizi sevgili MUNE ye iletelim.....çok güzel düşünmüşün arkadaşım....ben bireysel olarak böyle bir girişim de bulundum kargo müdürlüğüne henüz bir sonuç alamadım......ama Mune gereken kişilere konuyu açar....çok ilgili çok kibar biri.....evet evet hep birlikte bunu isteyelim yönetim den:KK34: Sevgili Munenin ofisini basalım:KK1:

iyi yapmissin tatlim:KK16::KK16::KK16:

Merhaba,
isteğinizi yönetime iletirim ama olur mu olmaz mı bilemem, söz veremem çünkü isteğiniz sitede yapılabilecek bir değişim vs değil direkt bir kargo şirketiyle anlaşma:KK14:

Neyse elçiye zeval olmaz, yöneticilerimize iletirim:KK34:

Merhaba,
isteğinizi yönetime iletirim ama olur mu olmaz mı bilemem, söz veremem çünkü isteğiniz sitede yapılabilecek bir değişim vs değil direkt bir kargo şirketiyle anlaşma:KK14:

Böyle bir anlaşma yapılırsa bundan sadece pro kart sahipleri faydalanabilir mesela..Kartlarıyla gidip indirimden yararlanabilirler..Çok ta güzel olur:KK6:

Merhaba,

Bizi kırmayıp geldiğiniz için tşkr ederiz sevgili MUNE....
İnşaallah olur kargo anlaşması...pro kartımıza her yerde indirim var belki kadınlara destek verecek bir kargo şirketi çıkar....gerçi burda sürekli PTT kargoyu zengin ettik......onlarla görüşülmesi daha mantıklı olur......KK dan çok sayıda kargo gidiyor ptt üzerinden.....
Olmazsa da napalım devam ederiz böyle.....
İlgin için tekrar teşekkür ederim:KK16:

canm_oglum_Taha kullanıcı isimli arkadaş ile yaklaşık 160 liralık gecelik alışverişim oldu, sözünün eri, güvenilir birisi, diğer alışverişlerinde de kendisine güvenebilirsiniz.

İZMİRGELİNİ adlı arkadaşımın gönderdiği özenli ve tertemiz paketinden dolayı çok tşk ederim:KK16:
sorunsuz iletişim ve alışveriş yaşadık kendisi ile :nazar:

X