Myrules
gecenin bir vakti başlayan takas muhabbetimiz güzel bir arkadaş sohbetine dönüştü ve enerji dolu tatlı dilli olmAsı ise ayrı bir güzellik kattı alışverişimize ki şu sıra memleketteyim takası dönünce eş zamanlı gerçekleştirelim hatta önce göndereceksen ürün bedeli kadar teminat yatırayım dememe ragmen Ne yüce gönüllüymüş güvendi bana sagolsun varolsun hayranıyım
Nbor
gercekten çok ince ve anlayışlı aldıklarınızdan hem sayıca hem de pahada daha fazlasıyla sizi şımartacak dürüst biri
Luthienelaness
cidden samimi bir sohbet ve sonsuz ilgiyle bıkmadan usanmadan ihtiyaçlarınıza karşılık veren paketleriyse harika biri
Sturkans
memlekete gelişimden dolayı ufak bir iletişim kopukluğu yaşasak da verdiği sözü cömert hediyesi ve kargodaki hızıyla birleştiren biri
Ne desem az kalır bu site cok sey kattı bana yukarıda ismi gecen tüm arkadaslardan rahatlıkla alışveriş yapılabilir ürün kaliteleri tartışılmaz ve hediyeleri de cabasıdır duyurulur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
DuruFB ile yaptığımız takasta aldığım ciciler elime ulaştı,deri ceket yepyeni ve çok güzeldi diğerleri zaten kullanılmamış etiketli ürünler,buraya koymadığı şeyleri de takasladık yani :)) arkadaşım ürünlerin için çok teşekkür ederim ve gecenin 4ünde güzin ablalık yaptığın dinlediğin için de ayrıca teşekkür ederim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayramınız Kutlu Olsun
Myrules
gecenin bir vakti başlayan takas muhabbetimiz güzel bir arkadaş sohbetine dönüştü ve enerji dolu tatlı dilli olmAsı ise ayrı bir güzellik kattı alışverişimize ki şu sıra memleketteyim takası dönünce eş zamanlı gerçekleştirelim hatta önce göndereceksen ürün bedeli kadar teminat yatırayım dememe ragmen Ne yüce gönüllüymüş güvendi bana sagolsun varolsun hayranıyım
Nbor
gercekten çok ince ve anlayışlı aldıklarınızdan hem sayıca hem de pahada daha fazlasıyla sizi şımartacak dürüst biri
Luthienelaness
cidden samimi bir sohbet ve sonsuz ilgiyle bıkmadan usanmadan ihtiyaçlarınıza karşılık veren paketleriyse harika biri
Sturkans
memlekete gelişimden dolayı ufak bir iletişim kopukluğu yaşasak da verdiği sözü cömert hediyesi ve kargodaki hızıyla birleştiren biri
Ne desem az kalır bu site cok sey kattı bana yukarıda ismi gecen tüm arkadaslardan rahatlıkla alışveriş yapılabilir ürün kaliteleri tartışılmaz ve hediyeleri de cabasıdır duyurulur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
'erdemli33 'arkadaşımız dürüstlüğüyle ,kibarlığıyla,güzel sohbetiyle kesinlikle güvenle alışveriş yapacağınız bir arkadaşımız.Bir insan seçtiği nickle bu kadar bütünleşebilir:)) Canım seninle her ne kadar sanal ortamda konuşsak ta seni gerçekten çok seviyorum .İyi ki seninle tanışmışım... Bütün arkadaşlarıma öneriyorum.Zaten benim yazdıklarımı çoğu arkadaş ta gördü.Yeni üye arkadaşlarıma fikir olması açısından bir de burda paylaşayım dedimsevgiler...
RUBİ
Ürünlerin elime ulaştı çok beğendim elbiseleri deneyemedim ama olacağına eminim. pantolonda tereddütüm vardı gelir gelmez sadece onu denedim tam oldu üzerime kıyafetlerin tertemiz ve tam tarzım yaptığım takastan çok memnun oldum. İnşallah karşıma senin gibi kişiler çıkar bundan sonra diye dua ettim. Çünkü çok fazla art niyet oluştu artık bu topikteki insanlarda. Burada tanıdığım güvenilir ve samimi insanlardan biri oldun artık sende benim için......
güvenle alışveriş yapılabilecek bir kişi daha oldun
merhaba kızlar burdan nbor a teşekkür etmek istiyorum güzel takası ve hediyeleri için
hızlı kargo hediyeli orjinal ürünler sağlam paketleme tereddütsüz güvenebilirsiniz
Çok teşekkür ederim Leyal53 Arkadaşım.Artık bende pek ürün de kalmadı,bol bol hediyelelerle geçirdim kk daki son günlerimi.Umarım buradan hep güzel insanlarla karşılaşırsın.Sevgilerimle canım.Arkadaşim umarım devam etmek için güç bulursun seninle alışveriş yapmak güzeldi herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?