Memnuniyet topiği

efenihanefe ve dolapperisi'nden
aldığım ürünler elime ulaştı bugün nihanın tertemiz kıyafetleri ve bana yaptığı güzel indirimi ve ilgisi için perimin ise kremleri özenle paketlemesi hemen kargolamasi çok teşekkür ediyorum kk bana güzel dostlar katmaya devam ediyor:)

Canm benim iyi günlerde kullan sorunsuz bi alici oldun çok tatli bi insansin seni tanimak çok güzeldi :) kendi adima tesekkur ederim canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Efenihanefe canım adidas esofmanın elime ulaştı çok mutlu ettin beni gerçekten fiyatı kalitesi mükemmel ürünlerin sayesinde canım benim tekrar teşekkür ederim.

Ben tesekkur ederim canm iyi günlerde kullan begenmene cok sevindim

Canım benim dün takas işlemlerimiz,bugün kargom elimde bu ne hız
Ürünlerin nasıl öyle güzeller,markalılar,mis gibiler
Aboww o nasıl bir şık,şeker eldiven belli ki göz emeği,kıyılıp nasıl takılır
Bu kadar titiz,özenli,sevgi dolu,amacı ticaret olamayn nadir arkadaşlar
kervanına sen de hoş geldin.
Çok uzatmayım sıkmayayım sizi sayfa arkadaşlarım.
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz kesinlikle.
Hediyelerin ürünlerin hepsi sıfırlar ve cuk oldular bana.
Bu sene lcivert merakım vardı gönderdiğin hediye o kadar isabetli olmuş ki:)
Kız hep burda kal ha,kulaklarını gelir çekerim sonra:)

4justice den aldıgım ürünlerim geldi öncelikle her iki alışveriş sırasında ücreti geç yatırmama ragmen ben yatırmadan ürünleri kargoladıgı için sonra ürünlerin temiz ve düzenliği oldugu için en son olarak ta yaptıgı indirimlere ragmen hediyeler eklediği için gerçekten çok çok tşkr ederim.bir dahaki alışverişlerde görüşmek üzere inşalalh canım

canım benim her arkadaş senin gibi nezaket gösterebilse keşke
bende sana çok teşekkür ediyorum sağlıcakla kal çok öpüyorum

gga14 adli arkadasla takas yaptik bu sitede tanistigim en kibar en düşünceli insanlardan biri hediyesi bir harika o kadar ince dusunulmus bi detyki bayildim nezaketine ürünleri muhteşem tertemiz kendisine çok tesekkur ederim seni tanidigima çok memnun oldum canm buradan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum gözü kapalı güvenip alisveris yapabilirsiniz:) asla pişman olmayacaginiza eminim

Çok onure oldum utandım da gerçekten aynı samimiyeti ve güveni siz de verdiniz kaçırdığım o güzelim ürünlere ve ucuz fiyatlara üzüldüm ama artık takipçinizim bu güzel kulüpteki hanımlara da naçizane tavsşyem efenihanefe kullanıcısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanımlar öncelikle merhaba, alakalı bir başlık altında değilim biliyorum ama bir sorum olacak. Ben konu açmak istiyorum fakat yerini bir türlü göremedim. Tablet uygulamasından giriyorum bir şey farkeder mi bilemedim. Normal internet sayfasından girdiğimde ise konu açabiliyor bu sefer de foto yükleyemiyorum. Dosya seçiyorum ama bir türlü işlemiyor. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Daha yeniyim alışmam gerekecek sanırım:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hoşgeldin zamanım yok hemen çıkıcam işlerimi halledip tabletten girersin ama resimlerin boyutları büyük muhtemelen...paintten küçült önce sonra yükle ben öyle yapıyorum,iyi satışlar

canım hoşgeldin zamanım yok hemen çıkıcam işlerimi halledip tabletten girersin ama resimlerin boyutları büyük muhtemelen...paintten küçült önce sonra yükle ben öyle yapıyorum,iyi satışlar

Hoşbulduk, hallettim çok şükür :) teşekkür ederim nezaketiniz için...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebekten vaktim olursa birgün ayrı ayrı yaza yaza bitiremeyeceğim ve anlatsamda yetemeyeceğim bit pazarıdeğil de mağaza kalitesinde özenli ve temiz ürünler sorunsuz alışveriş ve takaslar ayrıca hoş sohbetleri için sonsuz teşekkürler etmeyi bir borç bildiğim

dolapperisi
teve
efenihanefe
gevezek
rubi
4justice
jassmine
blackangel90

İsimli kullanıcı arkadaşlarımdan çok memnunum tercih ederseniz pişman olmazsınız:)

Veee yesevduaet adlı kullanıcı arkadasımmmm

Ona apayrı bir memnuniyet belirtme gereği duydum kendisi süper anlayışlı üstelik herseyin sonunda hemseri oldugumuzu kesfetmek bambaska bir güzellik) öneririm kendisini

canım bende senin gibi müşteriyi satiiciyi herkese öneriyorum çok tatlı dilli ve dusuncelisin inşallah yakın zaman da görüşmek tanışmak dileğiyle sevgiler hemserim :))

Bende sana çok teşekkur ecerim canım burda bole dostlar edınmeyı sevıyorum bende ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…