efenihanefe ve dolapperisi'nden
aldığım ürünler elime ulaştı bugün nihanın tertemiz kıyafetleri ve bana yaptığı güzel indirimi ve ilgisi için perimin ise kremleri özenle paketlemesi hemen kargolamasi çok teşekkür ediyorum kk bana güzel dostlar katmaya devam ediyor:)
çok teşekkür ederim yorumun için canım benim güzel günlerde kullan
Efenihanefe canım adidas esofmanın elime ulaştı çok mutlu ettin beni gerçekten fiyatı kalitesi mükemmel ürünlerin sayesinde canım benim tekrar teşekkür ederim.
4justice den aldıgım ürünlerim geldi öncelikle her iki alışveriş sırasında ücreti geç yatırmama ragmen ben yatırmadan ürünleri kargoladıgı için sonra ürünlerin temiz ve düzenliği oldugu için en son olarak ta yaptıgı indirimlere ragmen hediyeler eklediği için gerçekten çok çok tşkr ederim.bir dahaki alışverişlerde görüşmek üzere inşalalh canım
Hanımlar öncelikle merhaba, alakalı bir başlık altında değilim biliyorum ama bir sorum olacak. Ben konu açmak istiyorum fakat yerini bir türlü göremedim. Tablet uygulamasından giriyorum bir şey farkeder mi bilemedim. Normal internet sayfasından girdiğimde ise konu açabiliyor bu sefer de foto yükleyemiyorum. Dosya seçiyorum ama bir türlü işlemiyor. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Daha yeniyim alışmam gerekecek sanırım:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hoşgeldin zamanım yok hemen çıkıcam işlerimi halledip tabletten girersin ama resimlerin boyutları büyük muhtemelen...paintten küçült önce sonra yükle ben öyle yapıyorum,iyi satışlar
Hoşbulduk, hallettim çok şükür :) teşekkür ederim nezaketiniz için...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet evet şimdi gördüm kusura bakma ve vizon babetlerine bittim:)9))
Veee yesevduaet adlı kullanıcı arkadasımmmm
Ona apayrı bir memnuniyet belirtme gereği duydum kendisi süper anlayışlı üstelik herseyin sonunda hemseri oldugumuzu kesfetmek bambaska bir güzellik) öneririm kendisini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende sana çok teşekkur ecerim canım burda bole dostlar edınmeyı sevıyorum bende ))Bebekten vaktim olursa birgün ayrı ayrı yaza yaza bitiremeyeceğim ve anlatsamda yetemeyeceğim bit pazarıdeğil de mağaza kalitesinde özenli ve temiz ürünler sorunsuz alışveriş ve takaslar ayrıca hoş sohbetleri için sonsuz teşekkürler etmeyi bir borç bildiğim
dolapperisi
teve
efenihanefe
gevezek
rubi
4justice
jassmine
blackangel90
İsimli kullanıcı arkadaşlarımdan çok memnunum tercih ederseniz pişman olmazsınız:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?