Bebekten vaktim olursa birgün ayrı ayrı yaza yaza bitiremeyeceğim ve anlatsamda yetemeyeceğim bit pazarıdeğil de mağaza kalitesinde özenli ve temiz ürünler sorunsuz alışveriş ve takaslar ayrıca hoş sohbetleri için sonsuz teşekkürler etmeyi bir borç bildiğim
dolapperisi
teve
efenihanefe
gevezek
rubi
4justice
jassmine
blackangel90
İsimli kullanıcı arkadaşlarımdan çok memnunum tercih ederseniz pişman olmazsınız:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rubi arkadasimdan 2. Alisverisim çok anlayışlı ürünleri harika onu evi yavaş yavaş bana taşıyorum eylemlerim devam edecekhediyelerede bayıldim ..teşekurrler
İlksan arkadaşım hayatımın en sevdiğim pantolonuna onun sayesinde kavustum ayrıca önümüzdeki birkac yıl yetecek kadar tsört hediye etmis banaçok teşekkür ederim
benımde gga14 arkadaşla yaptıgım takastaki ürünleri sorunsuz hızlı bir şekilde elime ulaştı hatta o kadar hızlıki benim vaktim almaya yetmedi ben geç aldım kargodanBebekten vaktim olursa birgün ayrı ayrı yaza yaza bitiremeyeceğim ve anlatsamda yetemeyeceğim bit pazarıdeğil de mağaza kalitesinde özenli ve temiz ürünler sorunsuz alışveriş ve takaslar ayrıca hoş sohbetleri için sonsuz teşekkürler etmeyi bir borç bildiğim
dolapperisi
teve
efenihanefe
gevezek
rubi
4justice
jassmine
blackangel90
İsimli kullanıcı arkadaşlarımdan çok memnunum tercih ederseniz pişman olmazsınız:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4justice adli arkadasimla takasimizi yapamadik ama yine de kendisinin nazik ve anlayisli konusmasi icin kendisine tesekkur ederim burdan😬
canım beniim inceliğini burda da göstermişsin teşekkür ediyorum kısmetse başka alışverişlere
Rubicim ellerine sağlık paketimi çok güzel hazırlamışsın.Hepsi tertemiz ve ütülüler.Hediye ayrıvca çok güzel cnm.Hepsine bayıldımyepyeniler.Benim içn kazançlı,samimi bir alışveriş oldu.Umarım sen de memnun kalırsın.Çok ama çok teş ederim sana arkadaşım.Mükemmelsin.Arkadaşlarıma seni seve seve önerebilrim.O tişortlar 2.50 ye şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?