Memnuniyet topiği

Rubi'den buğün kargom geldi..
Şunu söylemek istiyorum..Burda aldığım ve takas yaptığım çok ürünler oldu ama içlerinde en temiz,en güzel ürünler bu arkadaşımdan oldu..Kendisine herşey için burdan çok teşekkür ediyorum...

Cnm iyi kunlerde kullan insallah. Begenmene cok sevindim. Utandirdin beni ))

Ya arkadaslar adil isik marka leopae elbise aldim buradan ama lutfen gulmeyin kimden aldigimi hatirlamiyorum.
Elbiseyi cok begendim burdan tesekkur ediyorum kendisine.kendisi okuyunca bilir zaten.. tesekkur ederim yepyeni ve guzel bir elbise..

Ya arkadaslar adil isik marka leopae elbise aldim buradan ama lutfen gulmeyin kimden aldigimi hatirlamiyorum.
Elbiseyi cok begendim burdan tesekkur ediyorum kendisine.kendisi okuyunca bilir zaten.. tesekkur ederim yepyeni ve guzel bir elbise..
Güle güle kullan canım.Beğenmene çok sevindim...

4justice adlı arkadaşım sana gerçekten çok tşkr ederim 1 aydır ürünleri benim için beklettin ücretini bir türlü yatıramadıgım için.ürünler her zaman ki gibi çok güzeldi yine çok dogru bir alışveriş yaptığıma inanıyorum ve hediyen okadar hoşuma gittiki kendi begenip aldıgım ürünlerin önüne geçti dersem yalan olmaz.tüm iyi niyetin ve nezaketin için çık teşekkür ederim canım görüşmek üzere tekrar

rubi ve the difference arkadaşlarımdan kargolarımı aldım çok teşekkür ediyorum herkes gibi ben de çok memnun kaldım ,
rubii hediyeye boğmuşsun beni mahcup oldum çok teşekkür ediyorum kotta beden tutmasa da diğer ürünler çok hoş oldu berem de teve den aldığım montla aynı renk sizi hatırlayarak kullanacağım kışın
thedifference indirimin ve ilgin için teşekkür ediyrm ütüsü bozulmadan gelmiş ürünler elinize sağlık

Gule gule kullan cnm. Kotun olmamasuna uzuldum yaa ((. Ya burda guzel dostlar ediniyoruz. Tabiki birbirimize hediyeler vermekte almakta cok guzel oluyor. ))

Gule gule kullan cnm. Kotun olmamasuna uzuldum yaa ((. Ya burda guzel dostlar ediniyoruz. Tabiki birbirimize hediyeler vermekte almakta cok guzel oluyor. ))

tekrar ekleyeceğim satışa izninle canım çok güzelmiş modeli ama düğme kapanmadı
buradaki dostluklar gerçekten çok güzel belki mağazalardan da alabilecğim ürünler ama buradan almanın heyecanı başka oluyor hediyeler sohbetler

Merhaba hanımlar.
Sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
Hamile ve Lohusa giyim konularınızı Bit Pazarı bölümünde mi yoksa Bebek,çocuk eşya 2.el,takas bölümünde mi yayınlamak istersiniz?
Bir kısmınız bit pazarına, bir kısmınız bebek bölümüne konular açıyor hatta aynı konuyu her iki bölüme açanlarınız da var.
Anketimize katılırsanız hep birlikte bu konuya bir çözüm buluruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamile-ve-lohusa-giyim-anketimiz.754782/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…