Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen de çok güvenilir ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek arkadaşımsın.Güzel sözlerin için çok teş ederim canım.Yüreğine sağlık.teve arkadaşımdan aldığım urunlerden cok memnun kaldım.hepsıde tertemız ve sorunsuzdu.yanında da extra parçalar eklemıs.ben kendını cok sevdım sızde gonul rahatlığıyla alışverıs yapabılırsınız.
Ben de 2. takasımızdan çok memnun kaldım arkadaşımRubi..Hakkım sana helal olsun ne demek varsa .Sen de bana helal et canım.İçime sinen,güzel ürünlerin için çok teş ederim.Güvenle tavsiye ediyorum seni sayfa arkadaşlarıma.Herkese tekrar slm lar teve arkadasımla ıkıncı takasımızı yaptık ama o kadar cok hedıye göndermişki ben çok mahçup oldum.kendisine burdan da iletmek istiyorum.hakkını helal et cnm
Canım çok tatlısın seninle takas yapmakta çok güzeldi bana çok cici hediyeler yolladın.Senin ile alışveriş yapan mutsuz olmazmyrules arkadaşımla da takas yapmıştım sanırım memnuniyetimi belirtmeyi unuttum buradan tekrar teşekkür ediyorum herkese tavsiye edebilirim
Nbor
gercekten çok ince ve anlayışlı aldıklarınızdan hem sayıca hem de pahada daha fazlasıyla sizi şımartacak dürüst biri
Arkadaşlar ben çok yorgunum,bebkti,ev işleriydi,satışdı,kargoydu.Ben sayfadan ayrılıyorum.Kapatmıyorum ama belki sonradan dönerim.Herkese,arkadaşlarıma çok teş ediyorum.Hakkınızı helal edin,benden taraf varsa da helal olsun.MUÇKKKKKKKKKKKKK
gga14 arkadaşımla 2. takasımızı yaptık. inceliği düşüncesi iyi niyetiyle kkda bulunan harika insanlardan biri.tekrar teşekkür ediyorum
siteyi malesef anca keşefedilmiş olan ben gecikmiş bir teşekkürü bir borc bilirim yine takas fazlası hediyesi de sıfır ayarındaki ürünleriyle 4justice i tercih edinizzzz
thalia06 arkadaşımızdan yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Ürünleri tertemizdi .ayrıca hediyeleri de çok güzeldi. İyi ki böyle satıcılar var burada
fashiongirl80 den kitap aldım ve gerçekten çok memnnun kaldım. Hem hemen en aynı gün kargomu gönderdi hem de kitap tertemiz pırıl pırıl geldi. Gerçekten çok ama çok mutlu oldum. Buradan da ayrıca teşekkür etmek istedim...
Sevgiler
Ceren
Çok teşekkür ederim bende sizinle alışverişimden memnun kaldım.Güle Güle kullanın.fashiongirl80 den kitap aldım ve gerçekten çok memnnun kaldım. Hem hemen en aynı gün kargomu gönderdi hem de kitap tertemiz pırıl pırıl geldi. Gerçekten çok ama çok mutlu oldum. Buradan da ayrıca teşekkür etmek istedim...
Sevgiler
Ceren
Çok teşekkürler bende sizinle alışverişimden memnun kaldım.İyi günlerde kullanın.Ayni arkadaşdan ben de birşeyler aldim ayni gün kargoladi ve söylediği gibi tertemizdi