• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

teve arkadaşımdan aldığım urunlerden cok memnun kaldım.hepsıde tertemız ve sorunsuzdu.yanında da extra parçalar eklemıs.ben kendını cok sevdım sızde gonul rahatlığıyla alışverıs yapabılırsınız.
Canım sen de çok güvenilir ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek arkadaşımsın.Güzel sözlerin için çok teş ederim canım.Yüreğine sağlık.

Herkese tekrar slm lar teve arkadasımla ıkıncı takasımızı yaptık ama o kadar cok hedıye göndermişki ben çok mahçup oldum.kendisine burdan da iletmek istiyorum.hakkını helal et cnm
Ben de 2. takasımızdan çok memnun kaldım arkadaşımRubi..Hakkım sana helal olsun ne demek varsa .Sen de bana helal et canım.İçime sinen,güzel ürünlerin için çok teş ederim.Güvenle tavsiye ediyorum seni sayfa arkadaşlarıma.:D

myrules arkadaşımla da takas yapmıştım sanırım memnuniyetimi belirtmeyi unuttum buradan tekrar teşekkür ediyorum herkese tavsiye edebilirim
Canım çok tatlısın seninle takas yapmakta çok güzeldi bana çok cici hediyeler yolladın.Senin ile alışveriş yapan mutsuz olmaz

Arkadaşlar ben çok yorgunum,bebkti,ev işleriydi,satışdı,kargoydu.Ben sayfadan ayrılıyorum.Kapatmıyorum ama belki sonradan dönerim.Herkese,arkadaşlarıma çok teş ediyorum.Hakkınızı helal edin,benden taraf varsa da helal olsun.MUÇKKKKKKKKKKKKK:KK16::KK16::KK16:

canım, tamamen ayrılıyor mesajı gibi olmuş...
hüzünlü yani...:KK23:

yapma böyle... dinlen gel...:KK5:

gga14 arkadaşımla 2. takasımızı yaptık. inceliği düşüncesi iyi niyetiyle kkda bulunan harika insanlardan biri.tekrar teşekkür ediyorum

hayran kalınacak ürün kalitesi zevki üründen daha bile çok hediyeleri ve seçimleri ile gerçekten alışveriş yapmanızı ısrarla tavsiye edeceğim nbor isimli kullanıcıya tekrar tekrar sonsuz tesekkurler

thalia06 arkadaşımızdan yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Ürünleri tertemizdi:KK19: .ayrıca hediyeleri de çok güzeldi. İyi ki böyle satıcılar var burada

canım konuma da, buraya da memnuniyetini yazmışsın...

sağol birtanem...:oops:

herşey gelip geçiyor... bir iyilik bir kötülük kalıyor... para pul, eşya da dünya eğlencesi işte...

insan olmak, insan bulmak en önemlisi...:KK66:

güzel günlerde kullan birtanem...:KK68:

Ayni arkadaşdan ben de birşeyler aldim ayni gün kargoladi ve söylediği gibi tertemizdi
fashiongirl80 den kitap aldım ve gerçekten çok memnnun kaldım. Hem hemen en aynı gün kargomu gönderdi hem de kitap tertemiz pırıl pırıl geldi. Gerçekten çok ama çok mutlu oldum. Buradan da ayrıca teşekkür etmek istedim...

Sevgiler
Ceren

fashiongirl80 den kitap aldım ve gerçekten çok memnnun kaldım. Hem hemen en aynı gün kargomu gönderdi hem de kitap tertemiz pırıl pırıl geldi. Gerçekten çok ama çok mutlu oldum. Buradan da ayrıca teşekkür etmek istedim...

Sevgiler
Ceren
Çok teşekkür ederim bende sizinle alışverişimden memnun kaldım.Güle Güle kullanın.

Back