• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

Bebekten vaktim olursa birgün ayrı ayrı yaza yaza bitiremeyeceğim ve anlatsamda yetemeyeceğim bit pazarıdeğil de mağaza kalitesinde özenli ve temiz ürünler sorunsuz alışveriş ve takaslar ayrıca hoş sohbetleri için sonsuz teşekkürler etmeyi bir borç bildiğim

dolapperisi
teve
efenihanefe
gevezek
rubi
4justice
jassmine
blackangel90

İsimli kullanıcı arkadaşlarımdan çok memnunum tercih ederseniz pişman olmazsınız:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz de senden çok ama çookkkkkk memnunuz tatlı sohbetli arkadaşım:16:

Rubi arkadasimdan 2. Alisverisim çok anlayışlı ürünleri harika onu evi yavaş yavaş bana taşıyorum eylemlerim devam edecek :54: hediyelerede bayıldim ..teşekurrler

İlksan arkadaşım hayatımın en sevdiğim pantolonuna onun sayesinde kavustum ayrıca önümüzdeki birkac yıl yetecek kadar tsört hediye etmis bana:17::53: çok teşekkür ederim :54:

Son düzenleme:
Rubi arkadasimdan 2. Alisverisim çok anlayışlı ürünleri harika onu evi yavaş yavaş bana taşıyorum eylemlerim devam edecek :54: hediyelerede bayıldim ..teşekurrler

İlksan arkadaşım hayatımın en sevdiğim pantolonuna onun sayesinde kavustum ayrıca önümüzdeki birkac yıl yetecek kadar tsört hediye etmis bana:17::53: çok teşekkür ederim :54:

Saol canımm gule gule kullan ne demek. Rıca ederım.herşey karşılıklı iletişimde saklı bende seni tanıdığıma çok memnunum.

gga14 arkadaşımdan aldığım ürünler harika ekledigi hediyeleri,
hoş sohbeti , ilgisi anlayışı için ayrıca teşekkür ediyorum kesinlikle güvenerek alışveriş yapabilirsiniz kk bana bir arkadaş kazandırdı ne mutlu :)))

Bebekten vaktim olursa birgün ayrı ayrı yaza yaza bitiremeyeceğim ve anlatsamda yetemeyeceğim bit pazarıdeğil de mağaza kalitesinde özenli ve temiz ürünler sorunsuz alışveriş ve takaslar ayrıca hoş sohbetleri için sonsuz teşekkürler etmeyi bir borç bildiğim

dolapperisi
teve
efenihanefe
gevezek
rubi
4justice
jassmine
blackangel90

İsimli kullanıcı arkadaşlarımdan çok memnunum tercih ederseniz pişman olmazsınız:)

benımde gga14 arkadaşla yaptıgım takastaki ürünleri sorunsuz hızlı bir şekilde elime ulaştı hatta o kadar hızlıki benim vaktim almaya yetmedi ben geç aldım kargodan :52: Kullanılmamış gibi tertemiz ütülü halde yollamış hepsini kendine kocaman teşekkur ederim burdan :16:

Luthienelanesse'den aldığım ürünler bugün elime ulaştıııı
Kaç gün boyunca sabırla sorularımı cevapladı :1: bazı yaşanan aksilikler oldu anlayışla karşıladı :16:
Ürünler o kadar özenle paketlenmiş kiii ilk defa böyle güzel kargo aldım :23:
fotograftakilerden çok daha güzel temiz geldi yepyenii üstelik hediye koymuş ona bayıldım zateeen tam can evimden vurdu :9:
kendisi çok nazik kibar bi bayan alışveriş yapmak büyük zevkti benim için kendisine çok teşekkür ediyorum :21: :21:

ürünleri çok çok ucuz bu fiyata böyle kalite tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz buyrun bu da linki :32:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=734224&page=26

Rubicim ellerine sağlık paketimi çok güzel hazırlamışsın.Hepsi tertemiz ve ütülüler.Hediye ayrıvca çok güzel cnm.Hepsine bayıldımyepyeniler.Benim içn kazançlı,samimi bir alışveriş oldu.Umarım sen de memnun kalırsın.Çok ama çok teş ederim sana arkadaşım.Mükemmelsin.Arkadaşlarıma seni seve seve önerebilrim.O tişortlar 2.50 ye şaka gibi.:16::16::16:

Rubicim ellerine sağlık paketimi çok güzel hazırlamışsın.Hepsi tertemiz ve ütülüler.Hediye ayrıvca çok güzel cnm.Hepsine bayıldımyepyeniler.Benim içn kazançlı,samimi bir alışveriş oldu.Umarım sen de memnun kalırsın.Çok ama çok teş ederim sana arkadaşım.Mükemmelsin.Arkadaşlarıma seni seve seve önerebilrim.O tişortlar 2.50 ye şaka gibi.:16::16::16:

Saol canım ne demek ıyı gunlerde gıyın ınşallah fıyatlara gelince maksat para kazanma değil tabıkı karşılıklı işimiz gorulsun bende beklıyorum merakla elbıselerımı))

buradan 3 arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum..
1-tevecim seninle cok güzel içime sinen bir takas yaptık gönderdiğin elbiselerde hediyelerinde çok güzel oldu sana teşekkür ederim
2-4justice cnm senden aldığım bluzlarda çok güzeldi tam da duşunduğum gibi ayrıca hediye gömleğinde çok tarz dı severek giyinicem.sanada cok teşekkür ederim
3-top model girl cnm seninde urunlerin birbirinden güzeldi gerçekten sadece cüzdan parasına aldım o kadar urunu hediyelrinde çok güzeldi

3 arkadaşımında hem urunleri hem iletişimleri cok güzeldi. tertemiz urunlerdi. hepsi bir anda gelince ayrıca çocuk gibi sevindim valla

:16::16:benimde bu sitede bircok alısverişlerim oldu cok sukur ki bikaç kişi dısında sorun yasamadım bende bircok kişiden urun aldım hepside sorunsuzmuydu tabikide deildiler ama ben karsımdaki insanların art niyetli olmadıklarını bildiğim için yada ben böyle olduguna inandıgım için hiç bir zaman gündeme getirmedim ve buradan tum ürün aldıgım arkadaslara sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum :16::16:

Luthienelaness,
Her ne kadar ben ne zaman kırık/ hasarlı urun gelirse geri iade yapmak zorunda kalırım dediğim zamanlarda sessiz kalıp beni bir parça endişelendirse de, paketine güveniyormuş demek ki :1:
Güzelce paketlenmiş ürünleri, bu kadar özenle paketlediği için kendisine çok çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca 1,5 tl lik bir borcum kaldı kendisine, ikinci bi alışveriş daha yapıp telafi etmeyi planlıyorum en kısa zamanda. :)
Tekrar teşekkürler..

Nbor arkadasimla bende takas yaptm ancak yazabildm
Urunleri cok cici ve guzeldi cok severek kullandim ayrica bol hediyelere bogdu beni herkes guvenle alisveris yapabilir kendiside cok kibar ayrica

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Myrules

gecenin bir vakti başlayan takas muhabbetimiz güzel bir arkadaş sohbetine dönüştü ve enerji dolu tatlı dilli olmAsı ise ayrı bir güzellik kattı alışverişimize ki şu sıra memleketteyim takası dönünce eş zamanlı gerçekleştirelim hatta önce göndereceksen ürün bedeli kadar teminat yatırayım dememe ragmen Ne yüce gönüllüymüş güvendi bana sagolsun varolsun hayranıyım

Nbor
gercekten çok ince ve anlayışlı aldıklarınızdan hem sayıca hem de pahada daha fazlasıyla sizi şımartacak dürüst biri

Luthienelaness

cidden samimi bir sohbet ve sonsuz ilgiyle bıkmadan usanmadan ihtiyaçlarınıza karşılık veren paketleriyse harika biri

Sturkans

memlekete gelişimden dolayı ufak bir iletişim kopukluğu yaşasak da verdiği sözü cömert hediyesi ve kargodaki hızıyla birleştiren biri

Ne desem az kalır bu site cok sey kattı bana yukarıda ismi gecen tüm arkadaslardan rahatlıkla alışveriş yapılabilir ürün kaliteleri tartışılmaz ve hediyeleri de cabasıdır duyurulur

Back