daha ürünlerim kargoya bile verilmedi ama sadece inceliği,ilgi alakası ve muhabbeti bile yeter kiii ürünleriminde harika olacağını düşünüyorum..PİLOTUS şimdiden teşekkürler:) bedenine uyan kaçırmasın derim:)
Ay cok mutlu oldum bunu görünce! :) çok teşekkür ederim canım seninle sohbet etmek çok güzeldi, benim eşyalarımdan aldığın icin ayrica çok mutlu oldum. Hepsini beğenmeni ve sağlıklı güzel günlerde kullanmanı diliyorum.
Yavruna ve sana sevgilerimle..
carpeluminadan aldığim elbiselerim geldi yepyeniler ve çok güzeller çok teşekkür ederim.. tüm sorduğum elbiseleri sabırla tek tek ölçtüğü için ayrıca teşekkür ederim:)))
kargom geldi tahmin ettiğim gibi her şey harikaa yepyeni miss gibi kokuyor:) çok teşekkür ederim her şey için...
Tertemiz kiyafetler ve nezik hediyen icin cok Tesekkurler, Sevgiler......
Canım benim çok güle güle kullan
Büyük gelen trikoyu satıştan kaldırmayalım dilersen, isteyen arkadaş senden alsın..
Sevgili_Medcezir_arkadasimdan aldigim tum urunler cok temiz cok guzel bekledigimin ustunde bu siteden ilk kez alisveris
yaptim o da sevgili_Medcezir_arkadasimdan aldim urunler temiz guzel kendisine TESEKKUR EDERİM...
ayrica icindeki supriz hediyeler icin yine TESEKKUR EDİYORUM
burdan kendisine bir koku manyagi olarak birsey sormak istiyorum
canim bu camasirlar ne kokuyo boyle Allah askinaMUHTESEM BİRSEY
deterjanmi parfummu her ne ise lutfen markasini ver
Nickini düzgün yazamamışım olabilirim ama sanırım herkes anladı, tertemiz, şık kıyafetler ve zarif hediyeler.. Çok teşekkürler, sevgiler