Sağol canm tatlı arkadaşm gerçi ne para verdim ne ürün takasladm hediye yolladn tüm bunları çook incesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Efenihanefe ile takas yaptk ürünlerime bayıldm kendisi ile sürekli alşveriş ve takasm muhakkak oluyor kibar düşünceli ve bence çok dürüst bir insan bunn ötesinde bana çok iyi bir dost oldu kendisine ürünler ve gönderdiği kaliteli hediyeler için tşk ederm
Bugün toplu kargo günüm aldığım ürünleri çok beğendim
Ciko07 ile takas yaptık kargom neticede elime ulaştı.Ürünlerim çok cici ve güzeller hepsini ayrı ayrı çok beğendim.Ciko kendiside harika birisi çokta güzel bir arkadaşlığımız oldu.
Kızım için elbiseler koymş hediye benm için hediye tşört koymş ilgisine teşekkür ederim.
Çok kibar ve ürünleri kaliteli herkese tavsiye ederim
Teşekkürler cikom😀
Senin dostluğun ne para ne takas bunlarla ölçülemez keske daha fazlasını yapabilsem ama elimden gelen buydu güzel arkadasım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimsin Myrules sefiyorum seni benim icin artik alisveris yada ticaret değil urun paylasimi oluyo yaptigimiz güle güle kullan canm begenmene çok sevindim tarzimiz uyuyo biz napalim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim senin ürünlerinin hepsi zaten muhteşemdi. Benimkileride beğenmene çok sevindim.sende muhtesem birisin takas haricinde gerçekten cok güzel bi arkadasligimiz oldu :)
Cokk tatlisin
Güzel günlerde kullan inşallah
4justice le takas yaptık ürünümü bugün aldım harikaydı çok beğendim sevimli hediyelerde koymuş kendisine tşk ederim
Çok tatlı birisin güvenerek alışveriş yapabilirsiniz
biirrsürü kozmetik aldım :)))) hepside çook güzeler yeni alınmış gibiler ve bence orjinallerdee:))))))) biirr sürü parfümm var konusunda kesinlikle bakmalısınızz:) ilgin alakan anlayışın ve hızzlıı kargon için çookkk teşekkür ederimm cnm:))) yeni ürünler bekliyorummmm:))))) seninle alışveriş yapmak bir zevkti:)))))))))
aldığım ürün kadar hediye göndermiş,oğlumu bile düşünmüş, çok tşk ederim tatlım,rahatça alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaş,ürünleri de tertemiz,çok memnun kaldım, tekrar tşk ederim canım
Myrules arkadaştan aldığım pabuçlarım geldi çook güzeller fotoğraftaki gibi :118::118::118::118: ince düşünüp hediye de koyuşsun canım benim teşekkür ederim
sevila34 arkadasımdan bikini aldım hem hediyeleriniz beni cok cok mutlu etti hem de yepyeni urunuyle....sıfır diyebileceğim kadar temiz ve yeni bikinim eşsiz mont hayata_devam in yaşattığı mont hüsranından sonra insanlara güvenimi arttıran arkadasıma sonsuz Tesekkur ediyorum dürüstlük budur bence ve her seyden ziyade adam gibi adam olduğu icin Allah onun isini rast getirsin
İnanamıyorum bende şimdi siziniçin bişeyler yazmak için girmiştim ..hanımefendiye yanlış bikiniyi gönderdim üstelik aklımca jest yapıcam diye gönderdiğim kremde tamamen bikiniye dökülmüş ilkdefa böyle bir şansızlık yaşadım o da narinkızıma denk geldi..kendisine geri gönderip değiştirmeyi önerdiğimde gerek görmedi..hayatımda bu zarif ve asil bir insan görmedim..eminim burdaki birkaç kıl tipten biri olsa burnumdan getirirdi..sizinle alışveriş yapmak benim için çok güzeldi sizin gibi sorunsuz hoşgörülü insanların bu forumdaki varlığı beni çoook mutlu etti..hem tekrar özür dilerim hemde teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?