Memnuniyet topiği

Sağol canm tatlı arkadaşm gerçi ne para verdim ne ürün takasladm hediye yolladn tüm bunları çook incesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin dostluğun ne para ne takas bunlarla ölçülemez keske daha fazlasını yapabilsem ama elimden gelen buydu güzel arkadasım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimsin Myrules sefiyorum seni benim icin artik alisveris yada ticaret değil urun paylasimi oluyo yaptigimiz güle güle kullan canm begenmene çok sevindim tarzimiz uyuyo biz napalim:)

Canim benim senin ürünlerinin hepsi zaten muhteşemdi. Benimkileride beğenmene çok sevindim.sende muhtesem birisin takas haricinde gerçekten cok güzel bi arkadasligimiz oldu :)
Cokk tatlisin
Güzel günlerde kullan inşallah

biirrsürü kozmetik aldım :)))) hepside çook güzeler yeni alınmış gibiler ve bence orjinallerdee:))))))) biirr sürü parfümm var konusunda kesinlikle bakmalısınızz:) ilgin alakan anlayışın ve hızzlıı kargon için çookkk teşekkür ederimm cnm:))) yeni ürünler bekliyorummmm:))))) seninle alışveriş yapmak bir zevkti:)))))))))

Senin dostluğun ne para ne takas bunlarla ölçülemez keske daha fazlasını yapabilsem ama elimden gelen buydu güzel arkadasım

🙏🙏🙏canmsınnn

Sende benm canmsn tatlm
Ayenn öyle biz süperizkii😄😄

Güle güle kullanalım o halde.
Nazar değmesin bize😄

canım beniim güzel günlerde kullan seni tanıdıgıma çok sevindim

Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim güzel günlerde kullan yine beklerim

İnternetten kolay kolay alışveriş yapan biri değilimdir. Bu sitelerden daha önce çok başım ağrıdı. Hele kredi kartı bilgisi vermek gerekiyorsa aklıma bin türlü soru geliyor. Ama geçen TEB bankasının desteklediği bir site keşfettim ve hayatımda ilk defa internette alışveriş yapmaktan bu kadar keyif aldım. ..... diye bir site. Ürünleri açık artırmalarla satıyorlar. Teklif yapmak isteyenler parmak kaldırıyor. Ben de bu açık arttırmalardan birinde çek bırak pratik doğrayıcı kazandım. hem de 1 liraya. Siteyi daha kimse keşfedemediği için ürünler neredeyse bedavaya satılıyor. İlk teklifleri veren kişilerden biri hemen kazanıyor. İki gün içinde de alime ulaştı ürünüm. Mutlaka bir gözatın derim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
aldığım ürün kadar hediye göndermiş,oğlumu bile düşünmüş, çok tşk ederim tatlım,rahatça alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaş,ürünleri de tertemiz,çok memnun kaldım, tekrar tşk ederim canım

ben tesekkur ederim cnm bnmm:)) cook mutlu oldum begendigin icinnn:)) gule gule kullan oglusunda minik elleriyle oynasin guzel guzellltanistigimiza menun oldum cnmm seninle alisveris yapmak zevkti bnm icin:) gorusmek uzere...

Myrules arkadaştan aldığım pabuçlarım geldi çook güzeller fotoğraftaki gibi :118::118::118::118: ince düşünüp hediye de koyuşsun canım benim teşekkür ederim

Güzel günlerde kullan canm her giydiğin her bastğın yer şans getrsin sana dilerim
Tşkler düşüncelrin için😀

sevila34 arkadasımdan bikini aldım hem hediyeleriniz beni cok cok mutlu etti hem de yepyeni urunuyle....sıfır diyebileceğim kadar temiz ve yeni bikinim eşsiz mont hayata_devam in yaşattığı mont hüsranından sonra insanlara güvenimi arttıran arkadasıma sonsuz Tesekkur ediyorum dürüstlük budur bence ve her seyden ziyade adam gibi adam olduğu icin Allah onun isini rast getirsin

İnanamıyorum bende şimdi siziniçin bişeyler yazmak için girmiştim ..hanımefendiye yanlış bikiniyi gönderdim üstelik aklımca jest yapıcam diye gönderdiğim kremde tamamen bikiniye dökülmüş ilkdefa böyle bir şansızlık yaşadım o da narinkızıma denk geldi..kendisine geri gönderip değiştirmeyi önerdiğimde gerek görmedi..hayatımda bu zarif ve asil bir insan görmedim..eminim burdaki birkaç kıl tipten biri olsa burnumdan getirirdi..sizinle alışveriş yapmak benim için çok güzeldi sizin gibi sorunsuz hoşgörülü insanların bu forumdaki varlığı beni çoook mutlu etti..hem tekrar özür dilerim hemde teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:

bende burdan teşekkür etmeyi unutmustum ilk kez böyle bir alışveriş yaptım ve sorunsuz bir şekilde tertemiz ürünlerimi teslim aldım teşekkürler

Dexterrrrrrr arkadasımla takasa girdik parfümleri ptt yüzünden yollayamamıstı ama diğerinde kızıma küpe almıstım yanında iki bebişe hediye koymuştu sonra ptt den tekrar yollamak ve bizi ikinci kargo parası ödemesinden dolayı bunu hediye secmemizş istedi ben canta secmiştim beklentilerimin üzerinde cıktı hepsi hem parfümler hemde canta cok tesekkur ederim canım güvenilir kişilerden birisin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…