• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

Gecen hafta yaptigim alisverislerime nihayet ulastim Kakkus çok ilgili bi satici ve ürünler super tesekkur ederim Miroskaa onunda ürününe bayildim oda çok tatil ve ilgili bi satici teşekkürler ve dizzy7 çok bonkor hediyeler ve güzel notun için teşekkürler forma tam oldu ;) umarim nickleri doğru yazmisimdir buradan hepinize tek tek tesekkur ederim kaliteli urun satip güvenilir saticilar olduğunuz için:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecen hafta yaptigim alisverislerime nihayet ulastim Kakkus çok ilgili bi satici ve ürünler super tesekkur ederim Miroskaa onunda ürününe bayildim oda çok tatil ve ilgili bi satici teşekkürler ve dizzy7 çok bonkor hediyeler ve güzel notun için teşekkürler forma tam oldu ;) umarim nickleri doğru yazmisimdir buradan hepinize tek tek tesekkur ederim kaliteli urun satip güvenilir saticilar olduğunuz için:)

Gule gule kullanin, siz de cok tatlisiniz tesekkurler :) 💙

Hedorlando arkadaştan 6 gömlek almistim çok beğendim tsk ler
Jaspe den çok güzel çocuk kiyafetleri almistim TSK ler
Bir arkadaştan 2 parfüm almistim nikini hatirlayamadim hatta 5 TL bankanin kestiği para yi da yatirmam gerektiğini bilmediğim zaman eksik yatmişti hesabi na ama çok anlayis gösterdi TSK ler
Yine kullan içi adini hatirlamadigim bir arkadaştan shakira kemeri ve ayakkabi almistim TSK ler
Afterdarkmor yanlis yaz mis olabilirim 2 fondotende bana çok iyi indirim yapmisti TSK ler yine bir arkadaştan svava salincak almistim TSK ler gazeldistu bağlara arkadaştan yeni kullanici ismini hatirlayamiyorum eşarp aldim sarunsuzdu TSK ler yine bir arkadaştan kinetix spor ayakkabi almistim sorunsuzdu oda TSK ler
Daha aldiklarimi hatirlayamiyorum ve kullanici isimlerini hatirlayamadigim canlarim siz MSjimi okuyunca kendinizi anlarsiniz :) hepinize çok TSK ler

kullanıcı adım değişsede(hedorlnda) bende çok teşekkür ederim canım kullandıkça hatırla öpüyorum :21:

Misafirlikteydim yeni gördüm
Canım çok tatlısın sorunsuz bir alışveriş oldu hoşgörülü olduğun îçin de ayrıca teşekkür ederim iyi günlerde kullan inşallah

Ay heyecanlandım şimdi :52::52:Bu benim için buraya yazılan ilk yazı :1::1:Canım benim ne demek... Beğenmenede ürünlerin olmasınada sevindim. Güle güle kullan inşallah:16::16:

Ay heyecanlandım şimdi :52::52:Bu benim için buraya yazılan ilk yazı :1::1:Canım benim ne demek... Beğenmenede ürünlerin olmasınada sevindim. Güle güle kullan inşallah:16::16:

:)) çok tatlisin ya iyi bakalim senin için bi ilk oldum demek umarim ayagimda uğurlu gelir ürünlerin güzel bedenler olsa bide ;) tekrar sağol canm sana hayirli müşteriler bol kazançlar :)

"mutlukız" arkadaşımdan aldığım cicilerim geldi, hepsi çok güzell..

bundan daha önemlisi, arkadaşım çok çok iyi bir insan, taksit bile yaptı bana, sağolsun
Allah onu hep iyilerle karşılaştırsın ...

canım benim güle güle giy inşallah hepsinide sende çok iyi bir insansın canım rabbim
senide hep iyilerle karşılaştırsın inşallah

o kadar ilgili,iyi niyetli tatlı bir bayankii:)))) pantolonum miisss gibi:)))))) uzzuunn bi süre bankadaki bi sorun yüzünden parasını yatıramadım ürünü kiimselere vermedi bekledi benii:)) ççoookk teşekkür ederim cnmmm:)) keşke bedenlerimiz uysaydıda daha çookkk ciciler alsaydım senden:)) bit pazarında bu kadar mutlu olduğum alışverişim çok az olduu :16::16::16::16::16::16:

4justice le takas yaptık ürünümü bugün aldım harikaydı çok beğendim sevimli hediyelerde koymuş kendisine tşk ederim
Çok tatlı birisin güvenerek alışveriş yapabilirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün toplu kargo günüm aldığım ürünleri çok beğendim

Ciko07 ile takas yaptık kargom neticede elime ulaştı.Ürünlerim çok cici ve güzeller hepsini ayrı ayrı çok beğendim.Ciko kendiside harika birisi çokta güzel bir arkadaşlığımız oldu.
Kızım için elbiseler koymş hediye benm için hediye tşört koymş ilgisine teşekkür ederim.
Çok kibar ve ürünleri kaliteli herkese tavsiye ederim
Teşekkürler cikom😀

Efenihanefe ile takas yaptk ürünlerime bayıldm kendisi ile sürekli alşveriş ve takasm muhakkak oluyor kibar düşünceli ve bence çok dürüst bir insan bunn ötesinde bana çok iyi bir dost oldu kendisine ürünler ve gönderdiği kaliteli hediyeler için tşk ederm

_meyvimekten aldığım ürünlerimde geldi kızım için çok tatlı ve harika bir battaniye koymuş hediye olarak birde gömlek
Çok tatlısın arkadaşım

Güzel günlerde kullan bitanem beğenmene sevindim tatlım

Güzel günlerde kullan bitanem beğenmene sevindim tatlım

Sağol canm tatlı arkadaşm gerçi ne para verdim ne ürün takasladm hediye yolladn tüm bunları çook incesin

Back