• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

bende burdan teşekkür etmeyi unutmustum ilk kez böyle bir alışveriş yaptım ve sorunsuz bir şekilde tertemiz ürünlerimi teslim aldım teşekkürler :16:

Ahhh bende kargonuz henüz gelmemiştir diye sesimi çıkarmadım birkaç gün geçince sorucaktım..güzel günlerde kullanın inşallah ürünlerin hepsini yıkayamadığım için kusura bakmayın..ben teşekkür ederim size

Benim ürünlerimin çoğu sıfır yada 1-2 kez kullanılmış olduğundan yıpranmaması açısından yıkamıyorum..nasılsa alan yıkayıp giyecektir diye siz ne yapıyorsunuz kızlar?

Canm ben alsam da etiketi koparp yıkıyorm ana hassas yada hijyen ayarnda çnki mağazada birçok insan deniyor yerlere düşüyor ceket abiye tarzı için kurutemizleme yapıyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dexterrrrrrr arkadasımla takasa girdik parfümleri ptt yüzünden yollayamamıstı ama diğerinde kızıma küpe almıstım yanında iki bebişe hediye koymuştu sonra ptt den tekrar yollamak ve bizi ikinci kargo parası ödemesinden dolayı bunu hediye secmemizş istedi ben canta secmiştim beklentilerimin üzerinde cıktı hepsi hem parfümler hemde canta cok tesekkur ederim canım güvenilir kişilerden birisin sende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok teşekkür ederim düşüncen için,hepsini beğenmene çok sevindim güle güle kullan

Benim ürünlerimin çoğu sıfır yada 1-2 kez kullanılmış olduğundan yıpranmaması açısından yıkamıyorum..nasılsa alan yıkayıp giyecektir diye siz ne yapıyorsunuz kızlar?

Sevilacim bende sifir yada 1kez giyilmis ürünleri yikamadan gönderiyorum zaten alan kişide onu etiketli olduğu için aliyor niye yikiyimki sifir şeyi !ama kullanilmis güzel kaliteli ürünler oluyor onlarida zaten yikayip dolaba kaldirdigimiz için yikamiyorum ama mesela bir iz gorursem cikicak bi leke biyere değmiş toz izi olmuş falan onları tek olarak yikiyorum kisa programda utuleyip gonderiyorum

İnanamıyorum bende şimdi siziniçin bişeyler yazmak için girmiştim ..hanımefendiye yanlış bikiniyi gönderdim üstelik aklımca jest yapıcam diye gönderdiğim kremde tamamen bikiniye dökülmüş ilkdefa böyle bir şansızlık yaşadım o da narinkızıma denk geldi..kendisine geri gönderip değiştirmeyi önerdiğimde gerek görmedi..hayatımda bu zarif ve asil bir insan görmedim..eminim burdaki birkaç kıl tipten biri olsa burnumdan getirirdi..sizinle alışveriş yapmak benim için çok güzeldi sizin gibi sorunsuz hoşgörülü insanların bu forumdaki varlığı beni çoook mutlu etti..hem tekrar özür dilerim hemde teşekkür ederim..

Oy canım benim,ben sana Tesekkur ediyorum her seyden once geri göndermeyi teklif etmen bile senin dürüstlüğünün göstergesi

Canm ben alsam da etiketi koparp yıkıyorm ana hassas yada hijyen ayarnda çnki mağazada birçok insan deniyor yerlere düşüyor ceket abiye tarzı için kurutemizleme yapıyorm

Sevilacim bende sifir yada 1kez giyilmis ürünleri yikamadan gönderiyorum zaten alan kişide onu etiketli olduğu için aliyor niye yikiyimki sifir şeyi !ama kullanilmis güzel kaliteli ürünler oluyor onlarida zaten yikayip dolaba kaldirdigimiz için yikamiyorum ama mesela bir iz gorursem cikicak bi leke biyere değmiş toz izi olmuş falan onları tek olarak yikiyorum kisa programda utuleyip gonderiyorum

Ya zaten bit pazarından alan insan yıkamadan giymez ne olursa olsun..benim tüm satıştakiler toplu olarak üst çste çamaşır odasında duruyor hiç kullanılmayanda bile yanyana durmaktan minik lekeler olabiliyor ama hiç kullanılmamış birşeyi minicik leke için yıkamam çünkü yıkadığımda otomatikman kullanılmış oluyor bu sefer müşteri zannedicekki çrün kullanılmış..ben gerçekten kirli bir ürün olmadığı sürece yıkamıyorum o yüzden..gerçekten kirli ürünüm olması zaten imkansız çünkü çoğu ya sıfır ya 1-2 kez giyilmiş

Ya zaten bit pazarından alan insan yıkamadan giymez ne olursa olsun..benim tüm satıştakiler toplu olarak üst çste çamaşır odasında duruyor hiç kullanılmayanda bile yanyana durmaktan minik lekeler olabiliyor ama hiç kullanılmamış birşeyi minicik leke için yıkamam çünkü yıkadığımda otomatikman kullanılmış oluyor bu sefer müşteri zannedicekki çrün kullanılmış..ben gerçekten kirli bir ürün olmadığı sürece yıkamıyorum o yüzden..gerçekten kirli ürünüm olması zaten imkansız çünkü çoğu ya sıfır ya 1-2 kez giyilmiş

Oda doğru😀canm

Canimcim kendi sorunun cevabini vermissin iste neguzel :) kirli bi urun olmadigi surece bende yikamam ki zaten gerek yok ben mesela bikere çok beyaz bi gömlek gondericektim yakasi sararmis gibi geldi bana eski değil kullanilmadida ama dolapta durdukca toz olmuş sanirim onu yikayip gönderdim mesela diğer turlu gonderseydim giyilmis kirli gönderilmiş gibide düşünülebilirdi bence

Bisoluktan aldığım ürünlerim geldi hepsi harikaa hediyen içinde çok tşk ederim çok tatlısın

Ay bende aldım kargomu Bisoluktan bugün..Bayıldım tişörtlere..Hediye için almıştım ama sanırım 1/2 tanesini veremiyeceğim ;) ayrıca hediye elbisesi için ona çok teşekkür ediyorum:16::16::16:

Ay bende aldım kargomu Bisoluktan bugün..Bayıldım tişörtlere..Hediye için almıştım ama sanırım 1/2 tanesini veremiyeceğim ;) ayrıca hediye elbisesi için ona çok teşekkür ediyorum:16::16::16:

Harika ürünleri kendiside çok anlayışlı kibar birisi ayrıca dimi jaso

Sen bir meleksin ya :) myrules senle alışveriş yapanlar cidden çok şanslı..sen hakkını onlara bırakırsın yine kimsenin hakkı sende kalmaz..

Ahh canımm çok incesin bu yazıyı okudğumda çok mutlu oldum.
Sende öylesin inanki çok teşekkür ediyorum.
Kimseyi inciltmek,kırmak bana göre değil gönlüm vicdanım rahat uyabilmek benim için çok önemli.

Ahh canımm çok incesin bu yazıyı okudğumda çok mutlu oldum.
Sende öylesin inanki çok teşekkür ediyorum.
Kimseyi inciltmek,kırmak bana göre değil gönlüm vicdanım rahat uyabilmek benim için çok önemli.

Bu iyi niyetliliğin ve insancıllığın sana hayatında güzel şeyler olarak dönecek mutlaka..hiçbişeyin boşa gittiğine inanmıyorum

Bu iyi niyetliliğin ve insancıllığın sana hayatında güzel şeyler olarak dönecek mutlaka..hiçbişeyin boşa gittiğine inanmıyorum

Umut ediyorm buna inanıyorm.Allah herkesin kalbine güzellik versin canm düşüncelerin içinde çok teşekkür ediyorum

Harika ürünleri kendiside çok anlayışlı kibar birisi ayrıca dimi jaso

Bnde aldiklarimi cok begendm cnm hemn yaptrp giyicem ins. Sende cok iyisin gercekten. Sicaciksin kizzzz:)) cnm bnm guvenilir alis verisin adresi myrulesssss:))

Çok tatlı,çok kibar bir insan gerçekten..Parayı bile eksik yatırdım :( masraf yok deyip,kesilince sağolsun onu bile helal etmiş..

Canim benm yaa seni tanimak cok guseldi. Asl sen hakkini helal et bna ugrastrdm seni:( telefnda konusurken ble guler yuzunu goruyor gibiydm:)) ben burda cok dost kazandm. Cok gusel insanlar tanidim senn gbi. Myrules gbi.. efenihanefe gbi... nutellacimm gibii ohooo daha bi suruuu:))

Bnde aldiklarimi cok begendm cnm hemn yaptrp giyicem ins. Sende cok iyisin gercekten. Sicaciksin kizzzz:)) cnm bnm guvenilir alis verisin adresi myrulesssss:))

Ayyy canımmm teşekkür Ederm mahçup oldm sende öylesin
Güle güle kullan inşallah

Back