Memnuniyet topiği

Canim benim,begenmene cok sevindim..gule gule giy insallah :)

Bende senı tandığıma çokkkk sevindim canım..Alışverişten çok muhabetimiz bol oldu..Sevindim ürünleri beğenmene..Bu arada parada gelmiş...Ne sabırsızsın parayı yatırmak ıcın sende ama:))))

EFENİHANEFE arkadaşla yaptığımız takastan bende çok çok memnun kaldım. Beni hiç tanımadan önce ürünlerini gönderdi dene olanı takas yaparız dedi. topiğindeki mint yeşili trenç bol, krem rengi adl ceket bana dar geldi ne yazıkki ikisininde olmaması beni üzdü ürünleri tek kelime ile güzel markalı ve temiz sorunsuz bedeni uyanlar kaçırmasın bence buradan diğer arkadaşlara tavsiye etmek istedim... Takas yaptığım ürünler ise çok güzel ve kaliteli kendisi kesinlikle çok samimi bir bayan buradan tanıdığım günden beri konuşmadığımız gün yok nerede ise KK nın verdiği bir arkadaşım daha oldu bit pazarı sayesinde hediyen için ve ürünlerin ayrıca güvenin için çok teşekkür ederim canım.

Arkadaşlarıma teş ediyorum hem bol hediyeleri için,hem ürünlerin güzelliği için.Tavsiyem dahilindedirler.HIM HIM HIM:)

Bu yazıyı suan kargo paketlerim önümde dururken yazıyorum hepsi cok güzeller beğendim ayrıca hediyelerin okadar cok ki cok teşekkür ederim tatlım seninle takas yapmak cok güzel oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok sevindim beğenmene ,seninle de öyle canım benim

Myrules arkadaşımla takas yapdik.
Ve ürünler şimdi elime ulaştı hepsi birbirinden güzel ve tertemiz resimdekilerden çok daha güzeller.
Hepsine.bayildim tek.tek özenle paketlenmis ayrica birsürü hediye yollamis cok mahçup oldum benim beğendiğim tshrtu hediye yollamissin canim bebis patikleri tshrt hepsi çok güzeller tek kelime ile mükemmeller çok teşekkür ederim gerçekten.
Ayrica iyide bi.arkdas olduk :)
Umarm sende ürünleri beğenirsin canım

Çok sevndm beğenmene canm güzel günlerde kullan inşallah.
Mahçup olma ben seni tanıdığıma çok mutlu oldum.
Benim ürünlerim gelmedi ama beğeneceğime çok eminim😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepsine bayıldım yani bukdr olur
İnşallah sende begenrsn bende seni tanıdığıma mutlu oldum canim benim :)

Hepsine bayıldım yani bukdr olur
İnşallah sende begenrsn bende seni tanıdığıma mutlu oldum canim benim :)

Çok sevndm çok beğenmene bende mutlu oldm senn kadar tatlı bir insan tanıdığıma
Güle güle kullan

myrules kendisinden bi çok ürün begendim takas teklif ettim baya uğraştı benden ürün bulmak için ama bulamadı maalesef
bi süre sonra buldu sırf beni zor durumda bırakmamak için takas yaptıııı
iyi kalbi güzel sohbeti samimetiyle kendsine burdan çok teşekkür ediyorum
ürünleri de çok çok güzel beklediğimden çok daha güzel geldiler bide hediye koymuş içine canım benim iyi kalpli gözü gönlü bol arkadaşım çok sağol herşey içiiin

Kargon en nihayetinde eline ulaşmış çok sevndm☺️Çok beğendiklerini sana gönderebilmek için uğraşmakta bir zevkti canm.
Sennde kalbin bir okadr güzel ve hoş sohbetlisin
En özel ve en güzel an'larında giymek nasip olsun inşallah.Güle güle kullan canm hepsini

Hedorlando arkadaştan 6 gömlek almistim çok beğendim tsk ler
Jaspe den çok güzel çocuk kiyafetleri almistim TSK ler
Bir arkadaştan 2 parfüm almistim nikini hatirlayamadim hatta 5 TL bankanin kestiği para yi da yatirmam gerektiğini bilmediğim zaman eksik yatmişti hesabi na ama çok anlayis gösterdi TSK ler
Yine kullan içi adini hatirlamadigim bir arkadaştan shakira kemeri ve ayakkabi almistim TSK ler
Afterdarkmor yanlis yaz mis olabilirim 2 fondotende bana çok iyi indirim yapmisti TSK ler yine bir arkadaştan svava salincak almistim TSK ler gazeldistu bağlara arkadaştan yeni kullanici ismini hatirlayamiyorum eşarp aldim sarunsuzdu TSK ler yine bir arkadaştan kinetix spor ayakkabi almistim sorunsuzdu oda TSK ler
Daha aldiklarimi hatirlayamiyorum ve kullanici isimlerini hatirlayamadigim canlarim siz MSjimi okuyunca kendinizi anlarsiniz :) hepinize çok TSK ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…