Kargolarım geldihrpinize çok tesekkur ederim.
Nicole arkadaşım etekler kahve kot harika oldu deneyip alsam bu kadar olur mavi bol oldu sadece oda oldun artik cok mutlu oldum tesekkur ederim.
Perihayali arkadaşım sana da çok teşekkürler çantaya bayıldim kurcalarken yüzükleri buldum ben yüzsüz 1 istedim sen 2 vermissin Fatih sultan Mehmet hz. Lerini gorünce dedim aaaa nasil olur ona olan Muhabbetimi bilmis gibi tabi posete karistirmaya devam edince tablolarrryelekte tişortte harika
Esrayk canım ben cuk oturdu kıyafetlerin bana gördün zaten bundan sonra ürünlerini ilk ben görücem burdan da söz istiyorum
Çiko arkadaşım yazık sana ne kadar ugraşmissin acana kadar paketi canım çıktımeraktan ulaşması zor oldu kutunun içine güzel notun ve hediyelerin için teşekkur ederim bardaklar sapasaglam merak etme ama sakar ben ne kadar saglam tutar bilmiyorum saatte cok şıkmıs ayarlmasini cözdükmu oh mis .
Rubi canım koliyi eşim aldı mesai bitimini iple çekiyorum sanada şimdiden çok teşekkür ederim hepiniz çok sıcak insanlarsınız
Kısacası çok mutluyum çok memnun kaldim tavsiye ederim.
toredodan biirrr sürü kozmetik aldımm:)))) hemen kargoya verdii ürünlerin parasını bile yatırmadan...hatta hala yatıramadımmbirr sürü hediye gönderdi banaa:))) ürünleri kesinlikle orjinal, çook ilgili, çook şeker bir bayan:)))) çookkk ççookkkk teşekkür ediyorum toredooo iyiki seni tanıdımm
DERİNNN adli arkadaşla takas yaptik ilk önce kendisi çok zevkli ve kibar düzgün bi insan ürünlerine diyecek kelime yok kutusunda bana aldiği gibi yollamis hatta arada fark olan parayida ve hediyesi ile kutuya koymuş çok ince bi davranis kendisine ve ürünlerine çok rahatlikla güvenip alisveris yapabilirsiniz biz bu alisveriain yaninda iyi de birer arkadaş olduk umarim oda benimle ayni duauncelerdedir ona kendi adima çok tesekkur ediyorum umarim sende ürünlerini beğenir ve iyi günlerde kullanirsin tatlim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlarıma teş ediyorum hem bol hediyeleri için,hem ürünlerin güzelliği için.Tavsiyem dahilindedirler.HIM HIM HIM:)
Bu yazıyı suan kargo paketlerim önümde dururken yazıyorum hepsi cok güzeller beğendim ayrıca hediyelerin okadar cok ki cok teşekkür ederim tatlım seninle takas yapmak cok güzel oluyor
Myrules arkadaşımla takas yapdik.
Ve ürünler şimdi elime ulaştı hepsi birbirinden güzel ve tertemiz resimdekilerden çok daha güzeller.
Hepsine.bayildim tek.tek özenle paketlenmis ayrica birsürü hediye yollamis cok mahçup oldum benim beğendiğim tshrtu hediye yollamissin canim bebis patikleri tshrt hepsi çok güzeller tek kelime ile mükemmeller çok teşekkür ederim gerçekten.
Ayrica iyide bi.arkdas olduk :)
Umarm sende ürünleri beğenirsin canım
Çok sevndm beğenmene canm güzel günlerde kullan inşallah.
Mahçup olma ben seni tanıdığıma çok mutlu oldum.
Benim ürünlerim gelmedi ama beğeneceğime çok eminim😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hepsine bayıldım yani bukdr olur
İnşallah sende begenrsn bende seni tanıdığıma mutlu oldum canim benim :)
Jasmin80 ve incitanesi_ arkadaslarımla yaptığım alısveris cok güzeldii cokk cook memnun kaldim ikiside cok ilgili ve temiz insanlar yani ürünler ve kitaplar mustesemdi :)
Canımsın..teşekkür ederim..ama en muhteşem olan sensin
Siz Cansınız <3
myruleskendisinden bi çok ürün begendim takas teklif ettim baya uğraştı benden ürün bulmak için ama bulamadı maalesef
bi süre sonra buldu sırf beni zor durumda bırakmamak için takas yaptıııı
iyi kalbi güzel sohbeti samimetiyle kendsine burdan çok teşekkür ediyorum
ürünleri de çok çok güzel beklediğimden çok daha güzel geldiler bide hediye koymuş içine canım benim iyi kalpli gözü gönlü bol arkadaşım çok sağol herşey içiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?