Gecen hafta yaptigim alisverislerime nihayet ulastim Kakkus çok ilgili bi satici ve ürünler super tesekkur ederim Miroskaa onunda ürününe bayildim oda çok tatil ve ilgili bi satici teşekkürler ve dizzy7 çok bonkor hediyeler ve güzel notun için teşekkürler forma tam olduumarim nickleri doğru yazmisimdir buradan hepinize tek tek tesekkur ederim kaliteli urun satip güvenilir saticilar olduğunuz için:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hedorlando arkadaştan 6 gömlek almistim çok beğendim tsk ler
Jaspe den çok güzel çocuk kiyafetleri almistim TSK ler
Bir arkadaştan 2 parfüm almistim nikini hatirlayamadim hatta 5 TL bankanin kestiği para yi da yatirmam gerektiğini bilmediğim zaman eksik yatmişti hesabi na ama çok anlayis gösterdi TSK ler
Yine kullan içi adini hatirlamadigim bir arkadaştan shakira kemeri ve ayakkabi almistim TSK ler
Afterdarkmor yanlis yaz mis olabilirim 2 fondotende bana çok iyi indirim yapmisti TSK ler yine bir arkadaştan svava salincak almistim TSK ler gazeldistu bağlara arkadaştan yeni kullanici ismini hatirlayamiyorum eşarp aldim sarunsuzdu TSK ler yine bir arkadaştan kinetix spor ayakkabi almistim sorunsuzdu oda TSK ler
Daha aldiklarimi hatirlayamiyorum ve kullanici isimlerini hatirlayamadigim canlarim siz MSjimi okuyunca kendinizi anlarsiniz :) hepinize çok TSK ler
Gecen hafta yaptigim alisverislerime nihayet ulastim Kakkus çok ilgili bi satici ve ürünler super tesekkur ederim Miroskaa onunda ürününe bayildim oda çok tatil ve ilgili bi satici teşekkürler ve dizzy7 çok bonkor hediyeler ve güzel notun için teşekkürler forma tam olduumarim nickleri doğru yazmisimdir buradan hepinize tek tek tesekkur ederim kaliteli urun satip güvenilir saticilar olduğunuz için:)
Ay heyecanlandım şimdiBu benim için buraya yazılan ilk yazı Canım benim ne demek... Beğenmenede ürünlerin olmasınada sevindim. Güle güle kullan inşallah
"mutlukız" arkadaşımdan aldığım cicilerim geldi, hepsi çok güzell..
bundan daha önemlisi, arkadaşım çok çok iyi bir insan, taksit bile yaptı bana, sağolsun
Allah onu hep iyilerle karşılaştırsın ...
:)) çok tatlisin ya iyi bakalim senin için bi ilk oldum demek umarim ayagimda uğurlu gelir ürünlerin güzel bedenler olsa bidetekrar sağol canm sana hayirli müşteriler bol kazançlar :)
norwegian arkadasmdan aldığım babetler çok güsel yepyeni tertemzdi. sorunsuz alışverişi için kendisine çok tekkür ederm:) gönül rahatlıyla arkadaşmdan alış veriş yapabilirsnz kızlarrr:) alın verin ekonomiye can veriiiinnn:)))
mutlukız'dan siparişlerim geldi.
hepsi tertemiz mis gibi.
tavsiye ediyorum hanımlar güvenle alışveriş yapabilirsiniz
_meyvimekten aldığım ürünlerimde geldi kızım için çok tatlı ve harika bir battaniye koymuş hediye olarak birde gömlek
Çok tatlısın arkadaşım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel günlerde kullan bitanem beğenmene sevindim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?