Memnuniyet topiği

JASMİN80 nickli arkadaştan yaptığım alışverişten son derece keyif aldım ve çok mutlu oldum kendisi çok ilgili ve çok candan bir kişi aldığım 3 parça ürünü çok kaliteli ve yeniden farksız ayrıca çok bonkör birisi tam zevkime göre ve kesinlikle giyebileceğim tarzda 2 adet likralı askılı bady ve hiç kullanılmamış çok hoş bir renk ruj hediye etmiş telefondada görüştüm kendisi ile çok pozitif bir insan çok gülen bir kişi canım yaaa seni tanıdığıma çok mutlu oldum. Bundan sonra takipçinim… Beni hiç tanımadığı halde jasminciğimmm önce ürün eline geçsin parayı sonra havale edersin demen bana güvenin için ayrıca teşekkür ederim…

Ayy canım benim çok tatlı,çok incesin.. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.ürünlerin olmasına öyle sevindim ki anlatamam.. Seni tanımak benim için çok büyük mutluluk oldu..Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin sana.. Sevgilerimle...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Önemli değil canım olur mu öyle şey, isteyerek olmadığını söylemen bile yeterliydi. İyi günlerde kullan.

zaten o senınle yasadıgım olaydan sonra hep gıdıp hesabımı kontrol ettım onceden parayı yatırdım diyorlardı bankamatık kartıda esimin oldugu için bugun hesabına 50 tl yattı kociş dıyordum paramı isterimmmm diyordum cıkarıp veriyordu belki banada eksik yatıranlar oldu ama hiç anlamadım neyse helalı hos olsun ama gercekten sonradan sana karsı cooook mahcup oldum seni bulamadım özür dileyecektim ama artık birinden birsey alsam soruyorum banka nekadar kesiyor onuda yatırayım diye neyse kalbimde seni biryere koydum hoşçakal :119::78:

Canim sen de iyi ki varsin memnun kdiysan urunlerden ne mutlu bana gule gule giy insallah

Canim sen de iyi ki varsin memnun kdiysan urunlerden ne mutlu bana gule gule giy insallah

Kalmazmıyım sen çok iyisin hala sana birşey vermem gerekli😔ama aklımdasn halledicem en kısa zamanda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bisoluk arkadasımıza tşk. edıyorum dun alısverıs yaptık bgn urunlerım elımde cok sagol cnm hayırlı saıslar

Ben tesekkur ederim canim. Seninle tanismak kisa da olsa sohbet etmek varmis kaderde. Als veris bahane. Saglikli mutlu gunlerde kullan cnm. Minnaklari opuyorummm:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadasımla cok samımı..ıçten bır takas yaptım.Sıfır urunlerı ve sıfır hedıyelerı ıçın cok tsk edıyorum.Guvenle alısverıs yapabılırsınız,ben bukadarını beklemiyordum

canım daha dün öglen gönderdim kargonu ne zaman geldi şaşırdım valla bu güzel sözlerinden ötürü çok teşekkür ederim sen bana güvenmiştin ve ben bu güveni boşa çıkarmadığıma çok sevindim bende sana güveniyorum ve sabırsızlıkla kargomu bekliyorum kendine iyi bak canım sevgiler....

brctlp arkadaşımızla haftalar önce internet üzerinde yaptığımız alışverişimiz bugün gerçekleşti.Kendisine anlayışı için çok teşekkür ediyorum.Aldıklarımın hepsi çok güzeldi.Arkadaşım, dürüstlüğün ve hediyelerin için de çokk çokkk teşekkürler.Açıkçası ben bu kadar güzel olduklarını tahmin etmiyordum.Çünkü bazen resimlerini beğendiğimiz ürünler o kadar kötü çıkıyor ki şaşırıp kalıyoruz.İnşaAllah senin gibi dürüst ve anlayışlı arkadaşlarımızın sayısı artar.Bazen öyle şeyler okuyoruz ki ... Ben, 'brctlp' arkadaşımızla alışverişi şiddetle tavsiye ediyorum.Kesinlikle siz de memnun kalacaksınız.Yüce Rabbim, arkadaşımın istediği şeylerin en hayırlı ve en güzellerini tez zamanda nasip eder inşaAllah...Seninle tanıştığımıza çokkk memnun oldum.Bu arada İnşaAllah en kısa zamanda benim de hayırlısıyla kendi evim olur;Bana yemeğe gelirsiniz.Bardaklarınla da hasret gidermiş olursun canımcım:))Sevgilerimle...

cnnmm ne güzel şeyler yazmışssınn:))) dün bebeği huysuzken bırakıp çıkmıştımm uyku saatiydi acelem vardı çookk:) çok konuşup tanışamadık seninle inşallaahh bir gün kendi evin olur tezz zamandada geliriizz tabi:))))))))) cnm fotoları çok düzgün çekemiyorum açıkçası bebekle uğraşmak zorr resimdekinden daha güzeller dimii:)))) bi güzelde yıkadım onlarrıı temiz temiz ser çeyizindee:))) cnm kul hakkından korkan herkes dürüsttür bence:)) yinede çookk teşekkür ederimm güzel sözlerin için allahım şaşırtmasın bizlerii:))) duaların içinn bana özel okuduğun yasinler içinn ne kadar teşekkür etsem az cnmm bende aklıma geldikçe sana okuyorum dua merak etme:))) seninle tanışmak çookk güzeldi:) hakını helal et cnmm:)) tekrar teşekkür edrim:))

Canımcım ben de sana ne kadar teşekkür etsem azdır.Sen de bana hakkkını helal et olur mu? sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…