cidden kombin olmuş
çok teşekkrüler tekrar
Güzel günlerde kullan canım :))
Görüşürüz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cidden kombin olmuş
çok teşekkrüler tekrar
Dexterrrrrr adli arkadaşla takas yaptik ürünleri şahane yepyeni kullanilmamis pantalonum ayrıca super tesekkurler dexterrrr:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yamukprensesten aldığım the balm far paletle oldukça temiz ve güzel, artdeco simli pufa kardeşim bayıldı:) yelpazemi düğünümde kullanıcam çok güzel:) bunun yanın da bir de hediye yollamış, ve ben onun ücretini daha bugün yatırabildim...umarım hakkını helal eder :) oldukça güvenilir ve ilgili kendisi
Mutlukız adlı arkadaştan aldığım ürünler tam üstüme göre oldu ...çok beyendim ,ayrıca kıyafetlerin 2.elolduğuna bin şahit ister ..yepyeniydi hepsi ,tekrar teşekkürler cnm :)
Efenihanefe arkadasımın yolladığı sorunlu denilen erkek Ürünleri hem tertemiz hemde ne bir sorunu var nede baska birşeyi hepsi tertemiz teşekkür ederim canım
myrules'le güzel bir alışverişimiz oldu,aldıklarımın yanında hediyesi de vardı.üstelik ben parayı hesabına yatırmadan bana güvenip ürünleri kargoladığı için teşekkür ederim kendisine
Bisoluk isimli arkadastann aldigim ürünler super kendisine gözü kapali guvenebilirsiniz çok sorunsuz keyifli bi alisveristi benim için teşekkürler canim:)
Kargolarım geldi hrpinize çok tesekkur ederim.
Nicole arkadaşım etekler kahve kot harika oldu deneyip alsam bu kadar olur mavi bol oldu sadece oda oldun artik cok mutlu oldum tesekkur ederim.
Perihayali arkadaşım sana da çok teşekkürler çantaya bayıldim kurcalarken yüzükleri buldum ben yüzsüz 1 istedim sen 2 vermissin Fatih sultan Mehmet hz. Lerini gorünce dedim aaaa nasil olur ona olan Muhabbetimi bilmis gibi tabi posete karistirmaya devam edince tablolarrr yelekte tişortte harika
Esrayk canım ben cuk oturdu kıyafetlerin bana gördün zaten bundan sonra ürünlerini ilk ben görücem burdan da söz istiyorum
Çiko arkadaşım yazık sana ne kadar ugraşmissin acana kadar paketi canım çıktı meraktan ulaşması zor oldu kutunun içine güzel notun ve hediyelerin için teşekkur ederim bardaklar sapasaglam merak etme ama sakar ben ne kadar saglam tutar bilmiyorum saatte cok şıkmıs ayarlmasini cözdükmu oh mis .
Rubi canım koliyi eşim aldı mesai bitimini iple çekiyorum sanada şimdiden çok teşekkür ederim hepiniz çok sıcak insanlarsınız
Kısacası çok mutluyum çok memnun kaldim tavsiye ederim.
Nicole arkadaşım etekler kahve kot harika oldu deneyip alsam bu kadar olur mavi bol oldu sadece oda oldun artik cok mutlu oldum tesekkur ederim.
Perihayali arkadaşım sana da çok teşekkürler çantaya bayıldim kurcalarken yüzükleri buldum ben yüzsüz 1 istedim sen 2 vermissin Fatih sultan Mehmet hz. Lerini gorünce dedim aaaa nasil olur ona olan Muhabbetimi bilmis gibi tabi posete karistirmaya devam edince tablolarrr yelekte tişortte harika
Esrayk canım ben cuk oturdu kıyafetlerin bana gördün zaten bundan sonra ürünlerini ilk ben görücem burdan da söz istiyorum
Çiko arkadaşım yazık sana ne kadar ugraşmissin acana kadar paketi canım çıktı meraktan ulaşması zor oldu kutunun içine güzel notun ve hediyelerin için teşekkur ederim bardaklar sapasaglam merak etme ama sakar ben ne kadar saglam tutar bilmiyorum saatte cok şıkmıs ayarlmasini cözdükmu oh mis .
Rubi canım koliyi eşim aldı mesai bitimini iple çekiyorum sanada şimdiden çok teşekkür ederim hepiniz çok sıcak insanlarsınız