Memnuniyet topiği

Dexterrrrrr adli arkadaşla takas yaptik ürünleri şahane yepyeni kullanilmamis pantalonum ayrıca super tesekkurler dexterrrr:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben teşekkür ederim ayakkabılar ve gelecek olan parfüm için :))

Yamukprensesten aldığım the balm far paletle oldukça temiz ve güzel, artdeco simli pufa kardeşim bayıldı:) yelpazemi düğünümde kullanıcam çok güzel:) bunun yanın da bir de hediye yollamış, ve ben onun ücretini daha bugün yatırabildim...umarım hakkını helal eder :) oldukça güvenilir ve ilgili kendisi

güzel yorumun için teşekkürederim koalina,ne hakkım var ki canım,güle güle mutlu günlerinde kullan inşaallah.bende senden nezaketinden ve dürüstlüğünden çok memnun kaldım.

Mutlukız adlı arkadaştan aldığım ürünler tam üstüme göre oldu ...çok beyendim ,ayrıca kıyafetlerin 2.elolduğuna bin şahit ister ..yepyeniydi hepsi ,tekrar teşekkürler cnm :)

canım benim bende senden çok memnun kaldım güle güle giy inşallah mutlu günlerde ben teşekkür ederim canım

Efenihanefe arkadasımın yolladığı sorunlu denilen erkek Ürünleri hem tertemiz hemde ne bir sorunu var nede baska birşeyi hepsi tertemiz teşekkür ederim canım

Eklentiler

• $1400663534373.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 23

Aaa ne cabuk gelmişler begenmene çok sevindim canm iyi günlerde kullanilsin inş.

Mutlu güzel günlerde kullan canm.Çok teşekkür ederim yorumun için😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Begenmene cok sevindm cnm. Seni tanimakta cok cok guseldi. Burada sadece alis veris yok. Arkadaslik dostluk dayanisma geyik girgir samata var:)) nihan da on numara bi arkadas opuorum tatlimmm)

toredodan biirrr sürü kozmetik aldımm:)))) hemen kargoya verdii ürünlerin parasını bile yatırmadan...hatta hala yatıramadımm birr sürü hediye gönderdi banaa:))) ürünleri kesinlikle orjinal, çook ilgili, çook şeker bir bayan:)))) çookkk ççookkkk teşekkür ediyorum toredooo iyiki seni tanıdımm

Kargolarım geldi hrpinize çok tesekkur ederim.

Nicole arkadaşım etekler kahve kot harika oldu deneyip alsam bu kadar olur mavi bol oldu sadece oda oldun artik cok mutlu oldum tesekkur ederim.

Perihayali arkadaşım sana da çok teşekkürler çantaya bayıldim kurcalarken yüzükleri buldum ben yüzsüz 1 istedim sen 2 vermissin Fatih sultan Mehmet hz. Lerini gorünce dedim aaaa nasil olur ona olan Muhabbetimi bilmis gibi tabi posete karistirmaya devam edince tablolarrr yelekte tişortte harika

Esrayk canım ben cuk oturdu kıyafetlerin bana gördün zaten bundan sonra ürünlerini ilk ben görücem burdan da söz istiyorum

Çiko arkadaşım yazık sana ne kadar ugraşmissin acana kadar paketi canım çıktı meraktan ulaşması zor oldu kutunun içine güzel notun ve hediyelerin için teşekkur ederim bardaklar sapasaglam merak etme ama sakar ben ne kadar saglam tutar bilmiyorum saatte cok şıkmıs ayarlmasini cözdükmu oh mis .

Rubi canım koliyi eşim aldı mesai bitimini iple çekiyorum sanada şimdiden çok teşekkür ederim hepiniz çok sıcak insanlarsınız

Kısacası çok mutluyum çok memnun kaldim tavsiye ederim.

Sen de eşin de güzel günlerde kullanın tatlım beğenmene çok sevindim..Her zaman kapımı aşındırabilirsin seninle alışveriş keyifliydi

DERİNNN adli arkadaşla takas yaptik ilk önce kendisi çok zevkli ve kibar düzgün bi insan ürünlerine diyecek kelime yok kutusunda bana aldiği gibi yollamis hatta arada fark olan parayida ve hediyesi ile kutuya koymuş çok ince bi davranis kendisine ve ürünlerine çok rahatlikla güvenip alisveris yapabilirsiniz biz bu alisveriain yaninda iyi de birer arkadaş olduk umarim oda benimle ayni duauncelerdedir ona kendi adima çok tesekkur ediyorum umarim sende ürünlerini beğenir ve iyi günlerde kullanirsin tatlim:)

Canim benim kirilirsa çok üzülürdum cok sevindim sapasağlam ulasmasina :)
Inşallah güzel günlerde kullanirsin
:))

Gulr gule kullan canim begenmene de cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…