Memnuniyet topiği

ben de gördüm onu :? çok garip insanlar var burda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günah ufcık bebeği ile saatlerce kilometre gidil benzin parası yakmş emek harcamış neticede sıfır ürünlere hakaret etmek kişiye hakaret etmek çok inciltici ölçü verilmiş olmasına rağmen saygı yapıp iade almş bu neyin çabası anlamadm çok üzücü herkes endişe içinde çoğu pazarnda birşey satamıyor bu tür olaylardan herkes nasibini aldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birde şaşırdğım olay borç alp ürün almş yani borç alıp giysi alınırmı almam daha iyi insanlar yemek yapabilmek için borç almıyor

İnsan kime inanacağını şaşırıyor ancak ptt kargo konusunda benim de kargolarımı didik didik etmişlerdi. Hatta açamadıklarını maket bıçağı ile yırtıp bakmışlar geri bantlamışlardı ama sonuçta çirkin, dağınık ve alelade atılmış gibi bir özentisizlik oluyor. Paketlemeden gitmek gerekiyor.

Son düzenleme:
Ne tuhaf olaylar ya..Bit pazarının ilk müdavimlerinden sayılırım, onca ürün sattım, aldım takas ettim..Hiç böyle şeyler yaşamadım..

Alacağınız ürünlerden detay foto isteyin o zaman arkadaşlar..Topikleri, sayfaları takip edin..Ürün alacağınız ya da satacağınız kişileri takip edin.Yani bilemiyorum, üzücü şeyler bunlar..

Benim bir defa başıma geldi, o da jelesece denk geldi (yakın arkadaşım olur kendisi)
Giymediğim eşofmanları, pantolonları v.s beğendi..O da buradan alış veriş yapmaz, ben olduğum için güvenip aldı..
Aaaaaa o da ne, eşofmanın birinde fındık büyüklüğünde bir delik Allah yukarıda hiç farketmedim..Hiç o kadar utandığımı hatırlamıyorum..
Zaten burada tanıyanlar biraz bilirler, bırak defolu ürün yollamayı, herhangi bir uyumsuzluk olduğunda bile ya iade yaparım ya değişim..

Neyse, tabi alalacele beğendiği yeni bir ürün yolladım..Kapandı gitti..

He bir de bir bluzumun kolaltı tüylenmiş diye şikayet geldi

Bunlar telafi edilebilir durumlar..Ama özellikle takaslarda salak yerine konulmak cidden insanın canını sıkar.

Hele bir de son zamanlarda, ürünlerin parasını yollamayanlar çoğalmış durumda. Buna nasıl bir çözüm bulunur bilemem ama ben şahsen bilmediğim, tanımadığım üyelerle aşışveriş yaparken, havale yapılmadan ürün yollamıyorum..

Sorma, aynı durum geldi başıma..Benim tüm topiği kapattırdı..Neredeyse 500 liralık ürün
yurt dışından bir üye..Beni 1 ay oyaladıktan sonra, alıcı olmadığını anladım..Çocuk değiliz..Salak hiç değiliz..

Tekrar konumu açtırdım mecburen

Son düzenleme:

Ya inanılma sinir bozucu ve burada pazarınolan insan dedim ya yapılsa ne hissederdin ses yok parada değilim ama enayi yerine koyulmama sinirliyim hala bir cevp bekliorm o cvp 1haftadır yok

Bu ne ya arkadaşlar memnuniyet topigi sabah programlarina benzemis bence bir olay yasiyorsaniz buraya gelip te öyle beddua felan edilmez ki memnun kalmadigini bildir o kadar burasi daha çok tartisma topigigibi olmuş ben bbirkere bir olay yasadim takasta sonrada arkadaşla anlastik bitti gitti yani bir kiyafet için bu kadar beddualar felan çok saçma ya

Sukredin ucuz kurtulmussunuz . Dedigim gibi param onda urunler onda ben sadece ( normal olan 5 urunu paramla aldim ) gondermeyecek parami ipe un serip magduru oynuyo . Yazik acidim haline aciz ..

Çok kaba uslübün var ayrıca farkındamısın.Aciz nedemek madem aciz neden ürünlerini alıyorsun içinden arkadaşm paranla almak değil bu ürünlere zarar ver etiketleri kopar tadilat yaptır gönder sonra paramla aldm de ne garip

Ben mevzuyu bilmiyorum karışmam da doğru değil görmediğim bir mevzuya ancak şunu yazma gereği duydum..benim efenihanefe arkadaşımızla bir alışverişim oldu(benden ürün aldı) ve kendisi inanılmaz düşünceli bir insan parayı yatıramadığında telefonla bugün fırsatım olmadı diye arayıp haber vericek kadar .. Kendisi kimsenin hakkını yiyecek biri değil..kimse kusura bakmasın

Gerçekten çok çok çok büyük bir terbiyesizlik burada sonuna kadar siz haklisiniz zaten herkes sizi savunuyor o arkadaş kendine yan sin kimsenin güveni kalmaz artik ona

Arkadaşlar deşifre edin ismi o zaman..Dediğiniz gibi kara liste gibi bir konu açılabilir...

Son düzenleme:
Arkadaşlar deşifre edin ismi o zaman..Dediğiniz gibi kara liste gibi bir konu açılabilir...

bu kişi kim bende merak ediyorum zaten bu zamana kadar yazılmış olsaydı bu kadar insanın canını yakmazdı dıye düşünüyorum:44::44:
konu açma işini ben yapmak istiyorum ama muneden onay gelmedi bu konuda fırca yıyorum sonra bılıyosundur bidaha sorıyım..

Son düzenleme:

Hayır benim anlamadığım ,burası memnuniyet topiği..Memnun olduklarımız kadar, olmadıklarımızı da yazabilmemiz için açıldı. Bak kaç kişinin canı yanmış..
Baktın böyle bir tavırla karşı karşıyasın, satıcı gayet rahat, zerre umru değil, hatasını telafi etmiyor, vereceksin yani ismini.

Benim herhangi bir alışverişim olmadı ancak bana da bit pazarı konumda farklı rahatsızlıklar verdi..ben açıklarımda diğer arkadaşlar istemiyolarsa onları çiğneyemem..neticede benim bir alışverişim olmadı bu başlığa yazabileceğim.

Ama bencede ismi açıklanmalı çünkü cidden insanlar mağdur oluyor

Bu akşam yaşanan bir rahatsızlık gördüm, aynı isim midir?

Evet o kişi..o kişiden rahatsızlık duyan epey kişi var..benimki en basitiydi ama bunalttı cidden dayanamadım

Ayıp ayıp...O kadar çok tatsız şey okudum ki o şahısla ilgili, kimi zaman kendimi çok zor tuttum...
18 liraya aldığı bir ürünü 30 liradan satışa koyan bir satıcı, devamlı takasa girip, kendi defolu ürünlerini sapasağlam ve yeni ürünlerle değiştirip, bu şekilde satışa koyuyorsa cidden çok ayıp.

Yani söyleyeceğim çok şey var da tutucam kendimi.

Benim hiç bir alışverişim olmadı, ama okuduklarıma zaman zaman dudağım uçukladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…