Ne riskli işler bunlar ya hu.
Ben buradan hiç alışveriş yapmadım ama sürekli takip ederdim eklenenleri falan
sonra bir üyenin burada başkasından 18tlye aldığı ürünü 30 lira diyerek satışa koyduğunu görünce takipten de vazgeçtim.
Aynen tatlım nihan birde ölçü veren biri olmadı etmedi nedir ölcü verilmiş alınmıs uymadı diyor nasıl bir iş geri alayım diyor eksik ürün yollayıp tam para istemiyor kargo parası verdim diyor nihan mı ödeyecek herkes öyle alıyor iade kargoyu verecek tabiki anlamadım arkadasım yazık cocugu Evi ile ilgilenecek olduğu vakti burda harcadı onun için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen tatlım nihan birde ölçü veren biri olmadı etmedi nedir ölcü verilmiş alınmıs uymadı diyor nasıl bir iş geri alayım diyor eksik ürün yollayıp tam para istemiyor kargo parası verdim diyor nihan mı ödeyecek herkes öyle alıyor iade kargoyu verecek tabiki anlamadım arkadasım yazık cocugu Evi ile ilgilenecek olduğu vakti burda harcadı onun için
Bende bir üzümtümden bahsetmek istiyorm
Ncik vermeyeceğim o kendini bilir
Kendisi bnden 200 tlye yakın 1ay önce ürün ayırttı defalarca msj attm parasnn olmadğınj söyledi
Sayfamada satıldılar diye paylaştım.Daha sonra takas yaptm bazı ürünleri bazılarını ona sorarak sattm hala elimde 100 tlilik ürün kaldı msjlarıma dönmüyor.
Şimdi almadığınamı,bana dönmediğinemi,satılmıştır yazdığıma,iyi niyetimemi,kısmetimin engellediğine mi yanayım.
Çok yalnş yapılan en azndan iyi niyetimi suistimal etmemeliydi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne tuhaf olaylar ya..Bit pazarının ilk müdavimlerinden sayılırım, onca ürün sattım, aldım takas ettim..Hiç böyle şeyler yaşamadım..
Alacağınız ürünlerden detay foto isteyin o zaman arkadaşlar..Topikleri, sayfaları takip edin..Ürün alacağınız ya da satacağınız kişileri takip edin.Yani bilemiyorum, üzücü şeyler bunlar..
Benim bir defa başıma geldi, o da jelesece denk geldi(yakın arkadaşım olur kendisi)
Giymediğim eşofmanları, pantolonları v.s beğendi..O da buradan alış veriş yapmaz, ben olduğum için güvenip aldı..
Aaaaaa o da ne, eşofmanın birinde fındık büyüklüğünde bir delikAllah yukarıda hiç farketmedim..Hiç o kadar utandığımı hatırlamıyorum..
Zaten burada tanıyanlar biraz bilirler, bırak defolu ürün yollamayı, herhangi bir uyumsuzluk olduğunda bile ya iade yaparım ya değişim..
Neyse, tabi alalacele beğendiği yeni bir ürün yolladım..Kapandı gitti..
He bir de bir bluzumun kolaltı tüylenmiş diye şikayet geldi
Bunlar telafi edilebilir durumlar..Ama özellikle takaslarda salak yerine konulmak cidden insanın canını sıkar.
Hele bir de son zamanlarda, ürünlerin parasını yollamayanlar çoğalmış durumda. Buna nasıl bir çözüm bulunur bilemem ama ben şahsen bilmediğim, tanımadığım üyelerle aşışveriş yaparken, havale yapılmadan ürün yollamıyorum..
Sorma, aynı durum geldi başıma..Benim tüm topiği kapattırdı..Neredeyse 500 liralık ürün
yurt dışından bir üye..Beni 1 ay oyaladıktan sonra, alıcı olmadığını anladım..Çocuk değiliz..Salak hiç değiliz..
Tekrar konumu açtırdım mecburen
Sukredin ucuz kurtulmussunuz . Dedigim gibi param onda urunler onda ben sadece ( normal olan 5 urunu paramla aldim ) gondermeyecek parami ipe un serip magduru oynuyo . Yazik acidim haline aciz ..
Ya sen ne diyorsun ya ne diyorsun yemin ederim zor tutuyorum kendimi hirsiz allahindan bul al paranida misliyle yolluyorum sadakam olsun gerçi senin gibi sine sadaka geçmez senin ne allh korkun ne imanin kalmis çoluk çocuğun var yazik onlaraa ben burada parani uollayim resmini yayinliyim sende insan ol ürünleri yolla
Arkadaşlar bende burdan bir sikintimi dile getirmek istiyorum şuan sinirden elim ayagim titriyor bundan 2-3 hafta önce sadece erkek giyimi satılan bi sayfa actim Dayim pasa şoförü ve yurtdisina yerlesecegi için kiyafetlerinin birçoğunu burada bırakmak zorunda kaldi buradan bir arkadaş ürünlerin hepsini almak istediğini söyledi ayni gün birsuru musterim cikmasina rağmen satildi olarak geri çevirdim ve ogün şehir disindaydim eşimin yanina dönmek için hazirlaniyordum yola cikacaktim bu arkadsla 2 koli kiyafet anlastik 250 tl olarak önceden parcasini 10-15-20 olarak yazmistim fakat toplu alinca 5 tlden verdim burada ürünlerin çoğunun etiketi üzerinde ve markalar resimlerini en alta atacagim daha sonra 1 saatlik bir yol araligimizin olduğunu kendisinin gelip teslim alacagini söyledi tamm dedim biletimi 2.güne erteledim sonra 2.gün beni arayip ortada bulusabilecegimizi söyledi kirmadim tamam dedim arabaya 30 TL benzin koydum abimin arabasına ve çocuklu olduğum için götürmesini rica ettim öğlene kalmasin calisiyorum dedi sabahtan buluştuk fakat parayi evde unutmuş insanlık hali esi dondu geri aldi bekledik abimi işinden ettim sonra aksam bana memnuniyetsiz bir msj atti yok çömleklerin kolları kisa standart dişi pantolonlar olmadi bedenlerini olctum tek tek yazdim eşine pantalonlarin olmayacagini biliyordu bilerek aldi biz kalabaligiz kardeslerime dagitirim dedi tamm dedim verirken de inş.olur dedim esi kismet abla napalim olmazsa da önemli değil dedi neyse tamm olmadi geri gönder bende parani yolluyim dedin parasinin 130 tlsini yolladim sonra ürünler kargoya verdi içinden 4 parca aliyorum dedi alma dedim satmiyorum illa israr etti peki dedim uzamasin tatsizlik olmadan su is bitsin bugün sağolsun karbon geldi ürünler kiriş kiriş sikisip tepilmis el insaf ben bolemi yolladim kargo nekadr yol getirmiş normal degilmismi kutu sikica paketlenmisti ürünleri düzgün katlasa olemi olurdu hadi onu geçtim urunlerimin çoğu eksik anlasilan bana gerkalan para için guvenmeyip ürünleri kendine garanti diye ayirdi simdi beni hirsizlikla suclayamzsin diyor sonra oğlum su tişörtü almus diyor yola cikacagim gün otogardayim bana ürünleri geri getiricez diyo kargoyla yolla ben yola gidiyorum diyorum al iste ben sana elden verelim kargo dedin al sana kargo diyo evet bugün agzima geleni saydim bide burada kendisi geçip millet için ay inanmıyorum gibi yorumlar yapiyo yok pantalonlarin agi cisliymis yok artik daha neler madwm cisliydi ne diye aldin digerlerini ben burada 20 den fazla kişiye urun gönderdim tesekkur msjlarinida herkesin tek tek yollarim isteyene ve ben daha 2 aylik uyeyim sen biraz don kendine bi bak arkadasim ben hakkini helal etmiyorum ben antalya sicaginda küçücük çocukla yok para yatr yok koli bekle allah gördü ikimizinde evladi var ben hakkına girdiysem misliyle cikarsin gerisini demiyorum gerekirse yönetime de ozelden yazismlarimizi herşeyi atabilirim hic sorun değil ama yaziklar olsun iyi bi ders tecrübe oldu benim için insanlıktan cikmis insanları öğrendim buradan kendisine tesekkur ederim
Ne tuhaf olaylar ya..Bit pazarının ilk müdavimlerinden sayılırım, onca ürün sattım, aldım takas ettim..Hiç böyle şeyler yaşamadım..
Alacağınız ürünlerden detay foto isteyin o zaman arkadaşlar..Topikleri, sayfaları takip edin..Ürün alacağınız ya da satacağınız kişileri takip edin.Yani bilemiyorum, üzücü şeyler bunlar..
Benim bir defa başıma geldi, o da jelesece denk geldi(yakın arkadaşım olur kendisi)
Giymediğim eşofmanları, pantolonları v.s beğendi..O da buradan alış veriş yapmaz, ben olduğum için güvenip aldı..
Aaaaaa o da ne, eşofmanın birinde fındık büyüklüğünde bir delikAllah yukarıda hiç farketmedim..Hiç o kadar utandığımı hatırlamıyorum..
Zaten burada tanıyanlar biraz bilirler, bırak defolu ürün yollamayı, herhangi bir uyumsuzluk olduğunda bile ya iade yaparım ya değişim..
Keske herkes sizin gibi olsa ben montu satan arkadasa özelden dedim giyemem delikler var kavlamis yerler var diyorum farketmedim diyor fotoğrafta denemek icin çekerken farketmedin mı diyorum hayır diyor , ben giyemem baskasına satacaksan ben buradan yollayım diyorum ses yok ama bu onun kişiliğinin göstergesi olduğu icin o montta o kisinin kişiliğini görüyorum boyle
bir montu nasil satmaya yeltendigi icin
Keske herkes sizin gibi olsa ben montu satan arkadasa özelden dedim giyemem delikler var kavlamis yerler var diyorum farketmedim diyor fotoğrafta denemek icin çekerken farketmedin mı diyorum hayır diyor , ben giyemem baskasına satacaksan ben buradan yollayım diyorum ses yok ama bu onun kişiliğinin göstergesi olduğu icin o montta o kisinin kişiliğini görüyorum boyle
Narinim çok üzücü hakikaten sende bende aynı kişiden baya dertliyiz konularmız farklı ama kişi aynı allah aşkına insanlar ne hallere düştü yazık sevillamada bulaşmış allah koru yarabbi ondan diyorum ben sadece
Kimden bahsettiğinizi biliyorum aynı kişiden bende farklı bir sebepten dertliyim..gerçekten çok tuhaf ve sorunlu bir üye..bence ismini vermelisiniz bakın kaç kişinin canını yakmış başkaları da yanmasın..ya da gerçekten mune ye söyleyelim kara liste gibi bir topic olsun.,
Narinim çok üzücü hakikaten sende bende aynı kişiden baya dertliyiz konularmız farklı ama kişi aynı allah aşkına insanlar ne hallere düştü yazık sevillamada bulaşmış allah koru yarabbi ondan diyorum ben sadece
Kimden bahsettiğinizi biliyorum aynı kişiden bende farklı bir sebepten dertliyim..gerçekten çok tuhaf ve sorunlu bir üye..bence ismini vermelisiniz bakın kaç kişinin canını yakmış başkaları da yanmasın..ya da gerçekten mune ye söyleyelim kara liste gibi bir topic olsun.,
Arkadaşlar deşifre edin ismi o zaman..Dediğiniz gibi kara liste gibi bir konu açılabilir...
bu kişi kim bende merak ediyorum zaten bu zamana kadar yazılmış olsaydı bu kadar insanın canını yakmazdı dıye düşünüyorum:44::44:
konu açma işini ben yapmak istiyorum ama muneden onay gelmedi bu konuda fırca yıyorum sonra bılıyosundur bidaha sorıyım..
Arkadaşlar deşifre edin ismi o zaman..Dediğiniz gibi kara liste gibi bir konu açılabilir...
Benim herhangi bir alışverişim olmadı ancak bana da bit pazarı konumda farklı rahatsızlıklar verdi..ben açıklarımda diğer arkadaşlar istemiyolarsa onları çiğneyemem..neticede benim bir alışverişim olmadı bu başlığa yazabileceğim.
Ama bencede ismi açıklanmalı çünkü cidden insanlar mağdur oluyor
Bu akşam yaşanan bir rahatsızlık gördüm, aynı isim midir?
Evet o kişi..o kişiden rahatsızlık duyan epey kişi var..benimki en basitiydi ama bunalttı cidden dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?