Ne tuhaf olaylar ya..Bit pazarının ilk müdavimlerinden sayılırım, onca ürün sattım, aldım takas ettim..Hiç böyle şeyler yaşamadım..
Alacağınız ürünlerden detay foto isteyin o zaman arkadaşlar..Topikleri, sayfaları takip edin..Ürün alacağınız ya da satacağınız kişileri takip edin.Yani bilemiyorum, üzücü şeyler bunlar..
Benim bir defa başıma geldi, o da jelesece denk geldi
(yakın arkadaşım olur kendisi)
Giymediğim eşofmanları, pantolonları v.s beğendi..O da buradan alış veriş yapmaz, ben olduğum için güvenip aldı..
Aaaaaa o da ne, eşofmanın birinde fındık büyüklüğünde bir delik
Allah yukarıda hiç farketmedim..Hiç o kadar utandığımı hatırlamıyorum..
Zaten burada tanıyanlar biraz bilirler, bırak defolu ürün yollamayı, herhangi bir uyumsuzluk olduğunda bile ya iade yaparım ya değişim..
Neyse, tabi alalacele beğendiği yeni bir ürün yolladım..Kapandı gitti..
He bir de bir bluzumun kolaltı tüylenmiş diye şikayet geldi
Bunlar telafi edilebilir durumlar..Ama özellikle takaslarda salak yerine konulmak cidden insanın canını sıkar.
Hele bir de son zamanlarda, ürünlerin parasını yollamayanlar çoğalmış durumda. Buna nasıl bir çözüm bulunur bilemem ama ben şahsen bilmediğim, tanımadığım üyelerle aşışveriş yaparken, havale yapılmadan ürün yollamıyorum..
Sorma, aynı durum geldi başıma..Benim tüm topiği kapattırdı..Neredeyse 500 liralık ürün
yurt dışından bir üye..Beni 1 ay oyaladıktan sonra, alıcı olmadığını anladım..Çocuk değiliz..Salak hiç değiliz..
Tekrar konumu açtırdım mecburen