Ayıp ayıp...O kadar çok tatsız şey okudum ki o şahısla ilgili, kimi zaman kendimi çok zor tuttum...
18 liraya aldığı bir ürünü 30 liradan satışa koyan bir satıcı, devamlı takasa girip, kendi defolu ürünlerini sapasağlam ve yeni ürünlerle değiştirip, bu şekilde satışa koyuyorsa cidden çok ayıp.
Yani söyleyeceğim çok şey var da tutucam kendimi.
Benim hiç bir alışverişim olmadı, ama okuduklarıma zaman zaman dudağım uçukladı.
Herkes şikayetçi o üyeden şaka gibi..iyiki tacizlerinden kurtulmak için alışverişe kalkışmamışım..
Bence memnuniyet topic i gibi şikayet topic ide olmalı..ölçülü bir şekilde şikayetler dile getirilmeli..ama sanırım kavga ve tatsızlığa,ağız dalaşına dönüşür diye açmıyorlar öyle bir topic i
Muneden onay çıkacak mı bakalım..
Ben şikayet okumadım, bizzat izledim..Çok ayıp..
muneyle konustum bolum editörü nevreste müsade ederse acılabılır dedi mesaj attım müsade ederse acarız topıgı ama inşallah kavga gürültü olmaz
İnşallah canım ,ah keske bazıları da senin gibi düşünse
Nevom melektir ya, onay çıkar ondan..Çıkmazsa ağlarız dayanamaz
onay cıkmasına cıkarda polemiğin kavganın dibine vurulursa büyük sıkıntı olurhadi gidelim mune görmeden
muneyle konustum bolum editörü nevreste müsade ederse acılabılır dedi mesaj attım müsade ederse acarız topıgı ama inşallah kavga gürültü olmaz
Nevreste çok tatlı bir insan (ki mune de gerçekten öyle) kesin müsade eder bence :) şanslıyız cidden bu sitenin moderatorleri adaletli(üstelik defalarca banlanmış biri olarak söylüyorm) insanlar..diğer forum siteleri böyle değil malesef o yüzden burdan başka heryeri kapattım ben ..
Arkadaşlar deşifre edin ismi o zaman..Dediğiniz gibi kara liste gibi bir konu açılabilir...
Bu konu aklıma takıldı hangi çizmeyi satıp nasıl bir mont aldınız diye bakındım yarım saattir
ve gerçekten sizin çizme cok güzel dediğiniz gibi takasladığı mont delik deşikse geri iade etsin hatta buraya koyun montun resmini kişi de görür heralde kendi montu oldugunu belki utanır da verir sizin çizmeyi
cidden benm burada canım sıkıldı bu duruma. lütfen boşvermeyin bu konuyu yoksa hep böyle yapacak yani başkalarına da.
Bu aralar çok kötü şeyler yaşandı sitede insanlar bu kadar. Saçma sapan davranıyorlar anlamıyorum kendi giymeyeceğin seyi yırtık delik vs nasıl başkasına veriyorsun nasıl için alıyor bu kadar mı basit hersey kul hakkı dostluk insanlık hiç mi kalmadı Birazdaha duyarlı olalım lütfen ne güzel bir imkân sunulmuş bizlere elimizdeki ürünleri degerlendirmek için ancak kötüye kullanılmamalı bence ne sitenin sunduğu imkânlar nede burada iyi niyetli arkadaslar kimse enayi değil biraz daha kişilikli olun mantıklı olun kendinizi karsı tarafın yerine koyun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
qzdee__
Nil
Helena
4justice
darkmore
Sevila34
julyy
soslusarma
nutellask
mavimm
ve adını unuttuklarım kusura bakmasınlar lütfen
bu üyelerden alışveriş yapabilirsiniz kızlar
biriyle bile en ufak sorunum olmadı
bence o kişiyle sorun yaşayanlar ismini vermeli. insanlar bilmeden alışveriş yapıyor onlar da bu tür uyanıklıklarla karşılaşıyor.Rengina ne yazıkki çok kavgacı birisi uğraşmak zor onnla çok agır laflar ediyor ben yaşadım çnki ama zaten narinkıza görmedim filan diyormuş şaka gibi zaten dikkat ettiysen her sayfaya takas için gider kovulur pazarlığa gider kovulur çok konşur insanlarn sayfasınj katleder,çok garip birisi eskilerini takaslayıp yenilerini alıyor kendine sistemi kurmuş düzen tıkır tıkır işliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nevoş sen de haklısın ama bak kimse ses çıkarmayınca daha cok enayi yerine koyuluyor insanlar.Merhaba Hanımlar
Kara liste topiği açma talebinde bulunmuşsunuz:)
Nacizane fikrim böyle bir topic açılması polemik,kavga ve büyük sorunlara neden olabilir..Burası Memnuniyet topiği burda bile neler neler oluyor hepinizin şahit olduğu gibi
Konu başlığındanda belli olduğu gibi kara liste sorunu olan üye gelip yazacak sonra muhattabı ona cevap verecek daha sonra diğer üyeler müdahale edecek ve topicte aksiyon hiç eksik olmayacak:26:
Ben yanlış düşünüyor olabilirim belki böyle bir topic açılırsa bu tür olaylar azalır..:44:
Böyle bir topic açılsa bile sadece deneme amaçlı açılabilir.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?