Memnuniyet topiği

sevila34 den aldığım bluz bugün ulaştı elime aynı resimdeki gibi çok güzel ve tertemiz , hediyesi de çok şık . Çok teşekkür ederim , benim açımdan çok keyifli bir alışveriş oldu. Darısı yeni siparişlerimin başına :)

Ah çook teşekkürler canım seninle elışveriş yapmak bir zevkti aynen darısı diğer siparişlerinin başına :)

Jasmin80 ile bugun yaptıgım alısverıs cok keyıflı ve sorunsuzdu :) odeme kolaylıgı gosterdıgı ıcın de cok tesekkur ederımm kendısıne :)

Çiko07. Arkadaşımla takasa girdik ürünleri elime sabah gecti okadar beğendim ki anlatamam cok cok güzeller mis gibi tertemizler bayıldım kendisi yeni anne adayı rabbim bebeğini bir hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun ayrıca cokta dürüst böyle insanlarla alışveriş yapmak cok mutlu ediyor insanı gözünüz kapalı güvenle alışveriş yapabilirsiniz çok teşekkür ederim canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim seninle alışveriş gerçekten cok zevkliyi smdi geldi kargom bi açtım mis gbi koku geldi zaten :) hepsi cok güzeller gerçekten cok beğendim ilk takasa girdiğim birisin gerçekten hc pisman olmadim çok memnun kaldim
Dualarin için çok teşekkür ederim cnm benm gerçekten insan gözü kapali güvenebilir sana :)
Ayrıca hediyeler için cokk tesekkur ederim :))))

Canım benim hak edene hakettiği sözleri vermek gerek sen hakedşyorsun dualarım seninle hersey gönlünce olsun güle güle kullanın canım öptüm seni

Arkadaslar belki1gun isimli kullaniciyla alışveriş yapan oldumu acaba.benden alışveriş yapti.ertesi günü kargosunu gonderdim.tam 12 gün oldu.hicbir sekilde cep tel dahil.mesajlarimi okuyor fakat cvp vermiyor.

Arkadaslar belki1gun isimli kullaniciyla alışveriş yapan oldumu acaba.benden alışveriş yapti.ertesi günü kargosunu gonderdim.tam 12 gün oldu.hicbir sekilde cep tel dahil.mesajlarimi okuyor fakat cvp vermiyor.

neden canım paranı mı yatırmadı?

Sevila34 arkadasimizdan iki terlik bir babet aldim urunlerden gayet memnun kaldim odeme sevk sorunsuz oldu kendisi de gayet durust bir uye tavsiye ederim

Evet canim ptt den urun yollaniyor odeme ise ister hesaba havale ister ptt havalesi ister eger varsa sizin orada ptt kapida odeme ile kisiye gore dgisir ...

melikeunkr dan alışverişim oldu ve çok memnun kaldım kendisine teşekkür ederim hediye için ayrı teşekkürler

nutellask tan da aldım ve elime ulaştı çok rahat ve sorunsuzdu ödeme olmadan ürünü göndermesi ayrı bir incelikti .kendisine teşekkür ederim
aslışah
melikeunkr
nutellask
umarım nickleri doğru yazdım gönül rahatlığıyla alışveriş gerçekleştirebileceğiniz insanlar

Arkadaşlar bende üye olur olmaz Sevila34 isimli arkadaştan alisveris yaptim çok ilgili bir satici yaninda kargo hic bekletmedi ayrıca hediyesi içinde çok teşekkürler buradan kendisiyle gönül rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz

kızlar bende hobimsen adlı kullanıcıdan alışveriş yaptım kargo günü olmamasına rağmen bir şekilde kargomu gönderdi yaptığı indirim gönderdiği hediyeler ve zarifliğide çok hoşuma gitti. hiç tereddüt etmeden kendisinden ürün alabilirsiniz tekrar tekrar teşekkür ederim

arkadaşlar, ben "medcezir" arkadaşımdan alışveriş yaptım.. birsürü hediye göndermiş, ayrıca ptt kargoya veremediği için aradaki fark ücretini paketin içine koymu, inceliğe bakar mısınız...
teşekkür ediyorum kendisine, onunla alışveriş çok keyifli..

Sevila34 arkadasimizdan iki terlik bir babet aldim urunlerden gayet memnun kaldim odeme sevk sorunsuz oldu kendisi de gayet durust bir uye tavsiye ederim

Şimdi gördüm yazdığınızı çok teşekkür ederim sizde çok sorunsuz bir alıcıydınız sizle alışveriş yapmak zevkti

Çok teşekkür ederim canım mutlu günlerde kullan inşallah

Canım benim

Çok teşekkür ederim, ne demek..Umarım tüm ürünler olmuştur üzerine..Güle güle eskit canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…