sevila34 den aldığım bluz bugün ulaştı elime aynı resimdeki gibi çok güzel ve tertemiz , hediyesi de çok şık . Çok teşekkür ederim , benim açımdan çok keyifli bir alışveriş oldu. Darısı yeni siparişlerimin başına :)
Çiko07. Arkadaşımla takasa girdik ürünleri elime sabah gecti okadar beğendim ki anlatamam cok cok güzeller mis gibi tertemizler bayıldım kendisi yeni anne adayı rabbim bebeğini bir hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun ayrıca cokta dürüst böyle insanlarla alışveriş yapmak cok mutlu ediyor insanı gözünüz kapalı güvenle alışveriş yapabilirsiniz çok teşekkür ederim canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim seninle alışveriş gerçekten cok zevkliyi smdi geldi kargom bi açtım mis gbi koku geldi zaten :) hepsi cok güzeller gerçekten cok beğendim ilk takasa girdiğim birisin gerçekten hc pisman olmadim çok memnun kaldim
Dualarin için çok teşekkür ederim cnm benm gerçekten insan gözü kapali güvenebilir sana :)
Ayrıca hediyeler için cokk tesekkur ederim :))))
Hepsine bayildimmmm. Cok teşekkür ederim tatlim:)
Arkadaslar belki1gun isimli kullaniciyla alışveriş yapan oldumu acaba.benden alışveriş yapti.ertesi günü kargosunu gonderdim.tam 12 gün oldu.hicbir sekilde cep tel dahil.mesajlarimi okuyor fakat cvp vermiyor.
neden canım paranı mı yatırmadı?
Arkadaşlar nereye sorucağımı bilemedim ondan buraya yazdım, bilgisi olan cevap versin lütfeen :)) ptt'den ürün yollanıyor mu asıl sorum bu ? bir diğeri de o şekilde olmuyorsa şu satış işleri nasıl ooluyor anlatır mısınıız
Sevila34 arkadasimizdan iki terlik bir babet aldim urunlerden gayet memnun kaldim odeme sevk sorunsuz oldu kendisi de gayet durust bir uye tavsiye ederim
Arkadaşlar bende üye olur olmaz Sevila34 isimli arkadaştan alisveris yaptim çok ilgili bir satici yaninda kargo hic bekletmedi ayrıca hediyesi içinde çok teşekkürler buradan kendisiyle gönül rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar, ben "medcezir" arkadaşımdan alışveriş yaptım.. birsürü hediye göndermiş, ayrıca ptt kargoya veremediği için aradaki fark ücretini paketin içine koymu, inceliğe bakar mısınız...
teşekkür ediyorum kendisine, onunla alışveriş çok keyifli..