alicia9 dan çanta aldım bugun elime ulaştı iyiki almışım modeli çok güzel ve hiç kullanılmamış gibi temiz.. takipteyim bundan sonra
hedorlando ya gonderdıgı hedıye ıcın cok tesekkur edıyorumm:) ondan alısverıs yaparken sankı bır magazadan sıparıs etmısım gıbı hıssedıyorum kendımı.
Nıldende bır tane pantalon begenmıstım. Fıyatını nerdeyse ıkı hafta sonra gonderebılecegımı soylememe ragmen bana guvenıp kargomu sımdıden gonderdı. Sanaldanda olsa boyle guvene dayalı ılıskıler kurabılmek cok onemlıı benım ıcın.kendısıne cok tesekkur edıyorum. Bana guvendıgıne pısman olmayacak:)
hedorlando ya gonderdıgı hedıye ıcın cok tesekkur edıyorumm:) ondan alısverıs yaparken sankı bır magazadan sıparıs etmısım gıbı hıssedıyorum kendımı.
Nıldende bır tane pantalon begenmıstım. Fıyatını nerdeyse ıkı hafta sonra gonderebılecegımı soylememe ragmen bana guvenıp kargomu sımdıden gonderdı. Sanaldanda olsa boyle guvene dayalı ılıskıler kurabılmek cok onemlıı benım ıcın.kendısıne cok tesekkur edıyorum. Bana guvendıgıne pısman olmayacak:)
Nil arkadasimizla karsilikli yapilan alisveris cok guzeldi, tesekkurler Nil :)))))
aslışah tan aldığım ürünler elime ulaştı .net hızlı bol hediyeli temiz elbiseler ve güzel dilekleri için kendisine çok çok teşekkür ederim.gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
Katre83'ten yaptığım alışverişten memnun kaldım sayesinde istediğim ürünleri daha uyguna aldım çok teşekkür ediyorumAyrıcaaaa güzelce sarıp sarmalamış sağolsunn en büyük korkumdu kırılır yolda diye
Ürünlerin eline sağ salim ulaşmasına sevindim hepsini güzel günlerde kullan tatlım
Çantam geldi , çok teşekkür ederim resimlerdekinin aynısı süper güzel , koruma kılıfını bile atlamamışsın . Sağol :)
Secretgk nickli arkadaştan erkek kıyafetleri aldım hepsi tertemiz ve güzeldi çok tşk ederim güvenle alışveriş yapılabilir hatta yeniden alışveriş yaptım...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.