Memnuniyet topiği

hedorlando ya gonderdıgı hedıye ıcın cok tesekkur edıyorumm:) ondan alısverıs yaparken sankı bır magazadan sıparıs etmısım gıbı hıssedıyorum kendımı.

Nıldende bır tane pantalon begenmıstım. Fıyatını nerdeyse ıkı hafta sonra gonderebılecegımı soylememe ragmen bana guvenıp kargomu sımdıden gonderdı. Sanaldanda olsa boyle guvene dayalı ılıskıler kurabılmek cok onemlıı benım ıcın.kendısıne cok tesekkur edıyorum. Bana guvendıgıne pısman olmayacak:)

alicia9 dan çanta aldım bugun elime ulaştı iyiki almışım modeli çok güzel ve hiç kullanılmamış gibi temiz.. takipteyim bundan sonra :KK16::KK16::KK16:

hedorlando ya gonderdıgı hedıye ıcın cok tesekkur edıyorumm:) ondan alısverıs yaparken sankı bır magazadan sıparıs etmısım gıbı hıssedıyorum kendımı.

Nıldende bır tane pantalon begenmıstım. Fıyatını nerdeyse ıkı hafta sonra gonderebılecegımı soylememe ragmen bana guvenıp kargomu sımdıden gonderdı. Sanaldanda olsa boyle guvene dayalı ılıskıler kurabılmek cok onemlıı benım ıcın.kendısıne cok tesekkur edıyorum. Bana guvendıgıne pısman olmayacak:)

canım öyle güzel yorumlar yapıyosun ki çok seviniyorum okurken :KK16: bende sana çok teşekkür ediyorum sorunsuz müşterim güzel günlerde kullanın cici kardeşlerinle :KK16:

Nil arkadasimizla karsilikli yapilan alisveris cok guzeldi, tesekkurler Nil :)))))

güle güle kullanın kızlar:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ne demek mascara her zaman:KK31:

aslışah tan aldığım ürünler elime ulaştı .net hızlı bol hediyeli temiz elbiseler ve güzel dilekleri için kendisine çok çok teşekkür ederim :KK71:.gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Çantam geldi , çok teşekkür ederim resimlerdekinin aynısı süper güzel , koruma kılıfını bile atlamamışsın . Sağol :)

Çantamı bugün kullandım bile çok güzel ve uyumlu bir çanta aynı resimlerindeki gibi . Çok teşekkür ederim , sık kullanacağım çantalar arasında yerini aldı . Sağol :)

gunesim1311

kendisiyle alışveriş yapmak zevkti. ayrıca ürünü kırılmasın diye çok güzel paketlemişti.

teşekkür ederim.

bogurtlenkusu

ile çok güzel bir alışverişimiz oldu kendisine çok çok teşekkür ederim özeni için. sarıp sarmalamış her şeyi ama kaza olunca kaçınılmaz oluyor demek ki ama hiç üzülmedim. sağlık olsun:nazar:

gönlü gözü tok arkadaşım ayrıca ıban vermeden yolladı ürünleri yaklaşık 5 gündür ıban bekliyorum kendinden :-)

Katre83'ten yaptığım alışverişten memnun kaldım sayesinde istediğim ürünleri daha uyguna aldım çok teşekkür ediyorum:KK16: Ayrıcaaaa güzelce sarıp sarmalamış sağolsunn en büyük korkumdu kırılır yolda diye:KK12:

Son düzenleme:
Katre83'ten yaptığım alışverişten memnun kaldım sayesinde istediğim ürünleri daha uyguna aldım çok teşekkür ediyorum:KK16: Ayrıcaaaa güzelce sarıp sarmalamış sağolsunn en büyük korkumdu kırılır yolda diye:KK12:

Ürünlerin eline sağ salim ulaşmasına sevindim hepsini güzel günlerde kullan tatlım:KK16:

çook teşekkür ederim bacıımm herşey harika ve çoookk özenliydi:))) inşallah biran önce bitirirsin ürünlerii:21::21:

Arkadaşlar nereye sorucağımı bilemedim ondan buraya yazdım, bilgisi olan cevap versin lütfeen :)) ptt'den ürün yollanıyor mu asıl sorum bu ? bir diğeri de o şekilde olmuyorsa şu satış işleri nasıl ooluyor anlatır mısınıız

Secretgk nickli arkadaştan erkek kıyafetleri aldım hepsi tertemiz ve güzeldi çok tşk ederim güvenle alışveriş yapılabilir hatta yeniden alışveriş yaptım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Secretgk nickli arkadaştan erkek kıyafetleri aldım hepsi tertemiz ve güzeldi çok tşk ederim güvenle alışveriş yapılabilir hatta yeniden alışveriş yaptım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni gördüm canım yazını çok teşekkür ederim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X