evet üründe sorun olabilir veya begenmiyebilirsiniz bunlar dogal şeyler ama bunun direk konuya yazılıp olayın büyümesine insanların farklı yönlendirilmesine karşıyım. özelden iade etmek istiyorum deseydiniz eminim ki julyy bunu anlayışla karşılardı.
bende bi arkadaşa kaban satmıştım hiç kontrol etme fırsatım olmamıştı aceleyle kargosunu yollamıştım ve fermuarında sıkıntı varmış. özelden bunu belirtti bana ve geldi konuma teşekkür bile etti güzel şeyler yazdı insanları farklı yönlendirmemk için. bu bence olgunluktur. bazen aceleye gelebiliyor bazı şeyler gözümüzden kaçabiliyor arkadaşlar anlayışlı olalım lütfen.. bit pazarı çok karıştı bu aralar hadi hayırlısı
Gevezek Ve sempatik_kız İkinizede ayrı ayrı teşekkürlerimi burdan iletiyorum.Ürünleriniz tertemiz kaliteli ve ayrıca hızlı kargoyla geliyor daha ne olsunHeh tabi bol bol hediyelerde geldi bu en güzel tarafıydı zaten hem ucuz hem hediyeli
Gevezek Ve sempatik_kız İkinizede ayrı ayrı teşekkürlerimi burdan iletiyorum.Ürünleriniz tertemiz kaliteli ve ayrıca hızlı kargoyla geliyor daha ne olsunHeh tabi bol bol hediyelerde geldi bu en güzel tarafıydı zaten hem ucuz hem hediyeli
morsedir arkadaşa teşekkür ederim daha ne olsun uygun fiyat , anlayış sıfır gibi ürün sıfır valla hediyeside ayrı bir güzellik yapmış teşekkür ederim
dileksu arkadaşımızdan alışveriş yaptım çok memnun kaldım, özenle hazırlanmış paketi ve hediyeleriyle mutlu oldum burdan da teşekkür etmek istedim.