Memnuniyet topiği

aynen cnm amaç belli zaten acaba kimin alt profili bu bayan aratırılmasını isticem zaten yoksa bukadar gelinmezki insanın üzerine heleki hiç bana özel msj atmadan direk konuma yazması dusundurucu şey zaten ... kk da böleleri cok aldırma diyorlar ama elimde olmuyorki huyum bu aman banene deyip engeli basamıyorum cnm .. aynen cnm hayırlısı

Memnuniyetini dile gerirmek için yazmak isteyen yazabilir ama iki üye arasındaki tartışmayla ilgili yorum yapılmamasını rica ediyorum.

Bu gibi sorunların alellade ifşa edilmesi buradaki bu ortamın kaybolmasına ve güven sarsmasına neden olur...
keşke vadim arkadaşım özelden dile getirseydin sorunu,jully iade yada değişimini derhal yapardı..
jully 2 gündür burada satış yapan bir üye değil kiikiniz adına ve tabii bit pazarının itibarı adına da gerçekten üzücü..

Bundan sonra olabilecek bu tür sorunları lütfen önce alışveriş sağladığınız kişi ile özelden yapın,koca insanlarız bize yakışan bu olgunluğu gösterebilmek herkese mutlu alışverişler

edit: yazdıklarım sadece bir satıcı olduğumdan değildir,satıcı olduğum kadar da, bir o kadar alıcıyım :))

Son düzenleme:
Gevezek Ve sempatik_kız İkinizede ayrı ayrı teşekkürlerimi burdan iletiyorum.Ürünleriniz tertemiz kaliteli ve ayrıca hızlı kargoyla geliyor daha ne olsun Heh tabi bol bol hediyelerde geldi bu en güzel tarafıydı zaten hem ucuz hem hediyeli

rica ederim canım hepsi uymuş bedenine çok sevndım güzel günlerde kullan , kolyeyi beğenmene de çok sevındım sorunsuz keyifli bir alışveriş oldu iyi ki tanıştık ..

Son düzenleme:
cellist arkadaşımdan ürünler aldım. Kocaman bir koli, bana öyle bir incelik yaptı ki. Sayfasından daimi alışveriş yapıcam. Çok memmunum çooook. İyi ki tanımışım kendisini

morsedir arkadaşa teşekkür ederim daha ne olsun uygun fiyat , anlayış sıfır gibi ürün sıfır valla hediyeside ayrı bir güzellik yapmış teşekkür ederim

bn teşekkür ederim cnm seninlede alışveriş yapmak çok güzel ve sorunsuzdu teşekkür ederim. Herkes seninle çok rahat bir alışveriş yapabilir

Jagger ilgili ve cok tatlı bir satıcı , üründe yepyeni geldi , güvenle alşveriş yapılabilir.
Cok tesekkurler

Son düzenleme:
bit pazarındaki şanssız günlerim sona erdi galiba aldığım her şeyden çok memnun kaldım cellistin özenli paketi , ürünleri hemen kargoya vermesi ucuz fiyatlarına rağmen eklediği hediye çok güzeldi ve ürünler tertemz geldi çok teşekkür ediyrm tekrar
vee hedorlando ürünler tertemiz mağaza kokusu hala üzerinde, gerçekten fiyatta yardımcı oluyor ve çok güzel hediyelerle tertemiz bir kargo sizi beklıyor:)
çok güzel bir alışveriş oldu iyi ki kk üyesiyim iyi ki sizleri tanımışım

dileksu arkadaşımızdan alışveriş yaptım çok memnun kaldım, özenle hazırlanmış paketi ve hediyeleriyle mutlu oldum burdan da teşekkür etmek istedim.

nasıl konu açıyoruz bende açmak istiyorum ödeme falan nasıl oluyor bilginiz var mı?
başka soracak yer bulamadımr

puffy ye bir kargo gönderdim ve çok memnun kaldığını söyledi.O kadar düşünceli ki bana çok değerli hediyeler gönderdi.Bana bu kadar iyi ve güvenilir birisi ile tanışma fırsatı verdiği için bu siteden çok memnunum:)))

dileksu arkadaşımızdan alışveriş yaptım çok memnun kaldım, özenle hazırlanmış paketi ve hediyeleriyle mutlu oldum burdan da teşekkür etmek istedim.

Benim için de sizinle alışveriş çok rahat ve keyifliydi.Ben daha ürünleri göndermeden ücretini gönderdiniz,güveniniz için teşekkür ederim.

gardrobum Yaptıgımız alışverişte benım bugun işe geç kalmamla havalesını yarına bırakmak zorunda kaldıgım halde bugunden bana guvenerek kargomu cıkardı.Hemde ilk alışverişimiz olmasına ragmen guzel yuregın için şimdiden tesekkur edıyorum :9 Bol bol alışverişimiz olur artık kendısıyle.Verdiği guvenle ayrı bir yer yaptı

ürünlerim geldi bayıldım canım çok güzeller cuk oldu yine çok tşk ederim

lluviasevgi arkadaşım canım teşekkürler kargoyu aldım,gayet güzel temizler,hediye için ayrıca mersi tatlım,kesesine bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…