Memnuniyet topiği

DuruFB ve mavisim51 arkadaşlarımdan aldığım kitaplara kavuştum ikisine de teşekkür ederim çok temizler

canıımmmmm kargom geldiiikeşke pantolonları azcık giyip yollasaydın yaahuuu mağazadan alıp gelmiş gibiyimm bebeğime aldıklarımda çok güzeellll...herşeyy şahaneeee yineee bedenlerimiz uygun olsaydıda daha çok alabilseydim senden....bu arada mor pantolonu yenimi aldın? nerden aldın? bana ondan renk renk alıp yollasanaaaa tam istediğim kalıppdiğerleride çok güzel olduu hepsine de bayılldımmmmm çookk teşekkür ederimmm.....

lovely o kadar şahane bir insankii... anlayışlıı ,dürüsstt, çookk şekerrrr, sohbetide muhteşemm bu arada iyiki seni tanımışım cnmmmm keşke yakın olsak görüşebilsek hattaaa ...seviyoruz seniiii birde minik kübişiniii

cnmm elbisem geldii çok beğendiimm zaten etiketi üzerindeydi veee etiket fiyatının üçte biri fiyata satmışsın banaaaa teşekkürlerrrrayrıca kargo konusundaki anlayışınızdan ve iyi niyetinizden dolayıda sana vee lovelye ççoookk teşekkür ederimm

bir kaç gündür bit pazarından çook kötü kargolar almıştımm bugün moralim düzeldi valla lovely ve sana tekrarrr teşekkürlerrrr

Cardialgia nickli üye ile yaptığımız alışveriş sonucu kendisi çok güvenilir ve bonkör bir alıcı olduğunu gösterdi... biçtiğim fiyatın 2 katını hesabıma yatırarak:) kendisine çok teşekkür ediyorum buradan da...

Son düzenleme:
Perihayalinden aldığım ürünler çok güzel keşke bedenimede olsaydı ama olsun.Artk napalm satıcam bnde müsade ederse😄
Kendisi çok kibar birisi birde hediyeler yollamş canm tşkler
Parasını cuma ödeyeceği söylememe rağmen güvenip yollamasıda ayrı bir incelikti😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Msozcelk. Arkadasımdan aldığım ürünlere bayıldım mis gibi tertemiz ve yepyeni burda hayalkrıklığı cok yaşadım ama gercekten dürüst ve samimi ilgili ve ayrıca ürünleride bir numara kendisine cok cok teşekkür ederim ayrıca hediywmizde vardı oda cok güzeldi gözüm kapalı güveneceğğm kişilerden birisin canım çok sağol hadi bakalım darısı ikinci alısveriiimşze sabırsızlıkla bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canim cok sevindim beğenmene :)
Güle güle giy ne demek iki kargo parasi ödememis oldun zaten kargolari zengin ediyoruz :)
Ben teşekkür ederim ilk defa ürün ücreti almadan kargo yolladgm insan sensn ve beni hc yaniltmayip parayi hemen yatrdin memnun kaldign icin ben mtlu oldum inşallah güzel günlerde giymek nasip olur :)))

1919 adlı düşünceli nazik arkadaşımdan aldığım ürünler hepsi güzel ve temiz. gerçekten çok düşünceli ve anlayışlı aynı zamanda.. onunla alışveriş bir zevkti :)

1919 adlı düşünceli nazik arkadaşımdan aldığım ürünler hepsi güzel ve temiz. gerçekten çok düşünceli ve anlayışlı aynı zamanda.. onunla alışveriş bir zevkti :)

Canım benim çok teşekkürler, seninle alışveriş benim için zevkti, iyi günlerde kullan hepsini:))

bana güvenip parayı yatırmadan yolladığın için asıl ben teşekkür edrim cnmm

Çok teşekkür ederim iyi günlerdee kullanın inşallah ayrıca beğenmenize de çok çok sevindim:) kısmetse ikinci alışverişimizde olur

Myrules arkadaşımdan aldığım pantolonlar çok güzel bayıldım resimlerden daha güzel kendisi bana sitemin kazandırdığı güzel Dost arkadaşlardanbirisi ayrıca Canom benim sana burdan teşekkür etmek istedim güzel ürünlerin hızlı gönderim ilgin alakan ve güzel dostluğun için teşekkür ederim canım

Aaay şımarttn beni kuzum😊o senn kibarlığın memmun olmana ben daha çok sevndm😉
Bende arkadaşlığımız için çok mutluyum sende çok nazik ve düşüncelisin
Bende buradan cenazemde bana destek oldğn için ayrıca teşkkür ederim dualarm için

Rabbim yar yardımcısı olsun kuzum arkadaşımızın Rabbim hepimşzdden razı olsun dualarım seninle ve arkadaşınla

Rabbim yar yardımcısı olsun kuzum arkadaşımızın Rabbim hepimşzdden razı olsun dualarım seninle ve arkadaşınla

Allah razı olsun tatlm😔

Efenihanefe arkadaşımdan aldğm ürünler çok temiz ve resimlerden daha güzeller.Bit pazarnda yaşadığm kötü alşveriş sonrası mutlu oldum teşekkürler arkadaşım

Darkmore adlı arkadşmdan yaptğm alşveriş çok zevkliydi bana çok yardmcı oldu ürünleri marka ve kaliteli çoğuda sıfır zaten bayıldm tşk ediyorm ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…