cnmm elbisem geldii çok beğendiimm zaten etiketi üzerindeydi veee etiket fiyatının üçte biri fiyata satmışsın banaaaateşekkürlerrrr ayrıca kargo konusundaki anlayışınızdan ve iyi niyetinizden dolayıda sana vee lovelye ççoookk teşekkür ederimm
bir kaç gündür bit pazarından çook kötü kargolar almıştımm bugün moralim düzeldi valla lovely ve sana tekrarrr teşekkürlerrrr
1919 adlı düşünceli nazik arkadaşımdan aldığım ürünler hepsi güzel ve temiz. gerçekten çok düşünceli ve anlayışlı aynı zamanda.. onunla alışveriş bir zevkti :)
Ay canim cok sevindim beğenmene :)
Güle güle giy ne demek iki kargo parasi ödememis oldun zaten kargolari zengin ediyoruz :)
Ben teşekkür ederim ilk defa ürün ücreti almadan kargo yolladgm insan sensn ve beni hc yaniltmayip parayi hemen yatrdin memnun kaldign icin ben mtlu oldum inşallah güzel günlerde giymek nasip olur :)))
Msozcelk. Arkadasımdan aldığım ürünlere bayıldım mis gibi tertemiz ve yepyeni burda hayalkrıklığı cok yaşadım ama gercekten dürüst ve samimi ilgili ve ayrıca ürünleride bir numara kendisine cok cok teşekkür ederim ayrıca hediywmizde vardı oda cok güzeldi gözüm kapalı güveneceğğm kişilerden birisin canım çok sağol hadi bakalım darısı ikinci alısveriiimşze sabırsızlıkla bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana güvenip parayı yatırmadan yolladığın için asıl ben teşekkür edrim cnmm
Myrules arkadaşımdan aldığım pantolonlar çok güzel bayıldım resimlerden daha güzel kendisi bana sitemin kazandırdığı güzel Dost arkadaşlardanbirisi ayrıca Canom benim sana burdan teşekkür etmek istedim güzel ürünlerin hızlı gönderim ilgin alakan ve güzel dostluğun için teşekkür ederim canım
Aaay şımarttn beni kuzum😊o senn kibarlığın memmun olmana ben daha çok sevndm😉
Bende arkadaşlığımız için çok mutluyum sende çok nazik ve düşüncelisin
Bende buradan cenazemde bana destek oldğn için ayrıca teşkkür ederim dualarm için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim yar yardımcısı olsun kuzum arkadaşımızın Rabbim hepimşzdden razı olsun dualarım seninle ve arkadaşınla