Memnuniyet topiği

Arkadaslar hepinizi uyariyorum.belki1gun nickli kullaniciya dikkat.magdur olmayin benim gibi.sakin bisey satmaya kalkmayin.alirken ne fiyatta pazarlik istedi.nede kargo tercihi oldu. Bu durum sizi yaniltmasin.

Jasmin80 ile bugun yaptıgım alısverıs cok keyıflı ve sorunsuzdu :) odeme kolaylıgı gosterdıgı ıcın de cok tesekkur ederımm kendısıne :)

Aaaa Canım benim yeni gördüm mesajını Ben teşekkür ediyorum inceliğin için.İyi günlerde kullanman dileğiyle..Sevgilerimle..

Arkadaslar hepinizi uyariyorum.belki1gun nickli kullaniciya dikkat.magdur olmayin benim gibi.sakin bisey satmaya kalkmayin.alirken ne fiyatta pazarlik istedi.nede kargo tercihi oldu. Bu durum sizi yaniltmasin.

böyle magduriyetlerin yaşanması iyi niyeti suistimal edilmesi çok üzücü
geçmiş olsun arkadaşım işin parasını geç bu duruma düşürülmek çok kötü :2:
daha önce de böyle problem yaşayan arkadaşlar oldu umarım hiçbirimiz yaşamayız birdaha böyle sorunlar

Myrules adli uyeden yok fiyata cok guzel pantolonlar aldim kargoyu odemesini rica ettim ucreti havaleye eklemem sarti ile sagolsun kabul etti bir de ucuza sattigi yetmezmis gibi cok guzel hediyeler de yolladi sagolsun urunleri de cok kaliteli kendisi de cok tatli bir insan guvenle alisveris yapabilir herkes

Tatlm yeni gördüm yazını düşüncelerin için çok tşk ederim güzel günlerde giy inşallah😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

msozcelk

arkadaşımızdan parfüm aldım öyle bir sarmışki kırılma imkanı bile yoktu çok güzel sarıp sarmalamışş teşekkür ederim güzel bir alışveriş yaptım kendisiyle çokta memnun aldım güvenle alışveriş yapabilirsiniz...

Son düzenleme:
unfortunately arkadasimdan alisveris yaptim cook guzeller ... Kendisi biraz cimri :) indirim yapmadi ama zaten uygundu fiyatlari .. Tesekkur ederiz 😘😘

Secretgk arkadasımdan bu üçüncü alısverişimşz bayılıyorum ürünlerine eşim için alıyorum ondan hepsi tertemiz ve sorunsuz gözüm kapalı alısveriş yaptığım birisi cok teşekkür ederim kendisine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

unfortunately arkadasimdan alisveris yaptim cook guzeller ... Kendisi biraz cimri :) indirim yapmadi ama zaten uygundu fiyatlari .. Tesekkur ederiz 😘😘
Nrbl arkadasimdan aldigim kiyafetler cok temiz kullanilmis,ayrica hediye konusunda oldukca cömert davranmis.iletisimi cok guzel.tum sorularima karsilik aldim.olculerini ayrintili bir sekilde yazdi.iyi bir alisveristi.gonul rahatligi ile alisveris yapabilirsiniz.tesekkurler nrbl...

Ne demek arkadasim bende cok memnun olduk oldum seninle yaptigim alis veristen gule gule kullansin prenses hayirli olsun saimeari

ARİF BAŞARAN ADINA KARGO ADRESİ kim verdiyse benimle bağlantıya geçebilir mi lütfen mesajları sildiğim için kim olduğunu hatırlamıyorum.kişi kargoyu kabul etmiyormuş!!

afterdarkmoon
arkadaşımızdan alışveriş yaptımm çok yardımcı oldu hediye bile göndermiş kendisine çok teşşekür ederim çok ilgili biriydi güvenle alışveriş yapabilrsinizz çok samimi ve tatlı bir arkadaşımızz

Geçen gün lovely17 arkadaşımla takas yapdik.
Ürünler bugün ulaştı elime ürünler tertemiz mis gbiler ayrica birsürü de hediye koymuş
Cok tesekkur ederim canim hepsi cok güzeller güvenle alışveriş yapabilirsiniz :)

Lovely17 arkadasımdan pantolonları aldımm hepsi güzel be sorunsuz teşekkürler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim canım güle güle kullan umarım yakışmıştır kokusu :)

Geçen hafta 3 arkadaştan alışveriş yaptım. Üçü de birbirinden şık , pırıl pırıl ve tertemiz ürünler gönderdiler . Güzel ürünleriniz , güzel yaklaşımlarınız ve incelikleriniz için teşekkür ederim ;

Katre 83

simalrüzgar

urkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…