Canım benim
Çok teşekkür ederim, ne demek..Umarım tüm ürünler olmuştur üzerine..Güle güle eskit canım
Jasmin80 ile bugun yaptıgım alısverıs cok keyıflı ve sorunsuzdu :) odeme kolaylıgı gosterdıgı ıcın de cok tesekkur ederımm kendısıne :)
Evet yatirmadi malesef.
Arkadaslar hepinizi uyariyorum.belki1gun nickli kullaniciya dikkat.magdur olmayin benim gibi.sakin bisey satmaya kalkmayin.alirken ne fiyatta pazarlik istedi.nede kargo tercihi oldu. Bu durum sizi yaniltmasin.
Myrules adli uyeden yok fiyata cok guzel pantolonlar aldim kargoyu odemesini rica ettim ucreti havaleye eklemem sarti ile sagolsun kabul etti bir de ucuza sattigi yetmezmis gibi cok guzel hediyeler de yolladi sagolsun urunleri de cok kaliteli kendisi de cok tatli bir insan guvenle alisveris yapabilir herkes
Nrbl arkadasimdan aldigim kiyafetler cok temiz kullanilmis,ayrica hediye konusunda oldukca cömert davranmis.iletisimi cok guzel.tum sorularima karsilik aldim.olculerini ayrintili bir sekilde yazdi.iyi bir alisveristi.gonul rahatligi ile alisveris yapabilirsiniz.tesekkurler nrbl...unfortunately arkadasimdan alisveris yaptim cook guzeller ... Kendisi biraz cimri :) indirim yapmadi ama zaten uygundu fiyatlari .. Tesekkur ederiz 😘😘
Nrbl arkadasimdan aldigim kiyafetler cok temiz kullanilmis,ayrica hediye konusunda oldukca cömert davranmis.iletisimi cok guzel.tum sorularima karsilik aldim.olculerini ayrintili bir sekilde yazdi.iyi bir alisveristi.gonul rahatligi ile alisveris yapabilirsiniz.tesekkurler nrbl...
msozcelk
arkadaşımızdan parfüm aldım öyle bir sarmışki kırılma imkanı bile yoktu çok güzel sarıp sarmalamışş teşekkür ederim güzel bir alışveriş yaptım kendisiyle çokta memnun aldım güvenle alışveriş yapabilirsiniz...
Çok teşekkür ederim canım güle güle kullan umarım yakışmıştır kokusu:)
çok begendim kokusunu canımm kullanıyorum