SERENADA ve İKİCAN arkadaşlarıma gelen sorunsuz ürünleri için tşk ederim
Ben de hiç ses çıkmayınca üzülmüştüm. Bu sayfayı öylesine,meraktan ziyaret ettim. Yorumunu gördüm, çoookkkk mutlu oldum
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
Frapankola arkadasimdan ve katre83 afkadasimdan siparis ettigim urunler geldi. Cok cok memnun kaldim.frapanin urunleri sifir gibiydi. Cik begendim
ayrica katre den aldigim iki canta cok guzell hic kullanjlmamis gibi
ikisinede tesekkur ediyorum guvenle alisveris yapabilirsiniz
Frapankola arkadasimdan ve katre83 afkadasimdan siparis ettigim urunler geldi. Cok cok memnun kaldim.frapanin urunleri sifir gibiydi. Cik begendim
ayrica katre den aldigim iki canta cok guzell hic kullanjlmamis gibi
ikisinede tesekkur ediyorum guvenle alisveris yapabilirsiniz
SERENADA ve İKİCAN arkadaşlarıma gelen sorunsuz ürünleri için tşk ederim
Son olarakta kargom elime önumuzdeki hafta ulaşıcak ama süper ürünler olduklarına görmeden emın oldum sempatıklıgı sayesınde gevezek arkadaşımada şimdiden teşekkur ediyorum
Bundan sonra bende yazıcam aldıkça isimleri
Nil den üçüncü alışverişi yaptım hep unutuyorum buraya yazmayı artık yazayım :)
hepsi süper şeyler Nil herşey için çok teşekkürler...
Ay ay ayyyyy. Ya kızlar ben böyle yorumları okuyunca acayip moral depoluyorum. Bıdığım bronşit oldu. Bu sabah öğrendimaraya hafta sonu girince biriken teşekkürlerim olduçocuk temizlik misafir derken bir cumartesi pazar daha rüzgar gibi geçti
mlkyy herşeye bayıldım canımcım beni mağazaya gitmekten kurtardın çok teşekkürler
topmodelgirl arkadaşım zevkin bana çok yakın hepsi tertemiz sorunsuz parfüme dersen bayıldımmm
ikican gönderdiklerinin paketi bile açılmamış çok memnun kaldımbu arada ilk takasımdı
yazacak söz bulamadım memnuniyetimi ifade etmek için herkes sizden gönül rahatlığıyla alışveriş yapsın
herkese burdan duyurulur
Ay ay ayyyyy. Ya kızlar ben böyle yorumları okuyunca acayip moral depoluyorum. Bıdığım bronşit oldu. Bu sabah öğrendim.Çok canım sıkkındı. Uykusuzluk da cabası... Biraz tebessüm ettim sayende. Görüşmek dileğiyle
gokçe25 adlı arkadaş benden ayıla bayıla bir ürün istedi.ok dedim ki çokk ta uyguna verdim kendiside çok ucuzmuş dei.10 tl lik 3 lü melek .ben bunları mutfak dolaparına serilen köpüklerle kat kat sardım + çamaşır makinesi köpüğünede sardım ki kırılmasın .kargocuya tembih ettim aman ha kırılacak ürün diye.kargocuda abla çok özenli bi kargo olmuş merak etme bişey olmaz dedi.ürün gokçe25 adlı arkadaşın eline geçti bana parasını sonra yatırdı.olabilir buraya kadar herşey normal.eline geçtiğinde melekler kırılmış bana resimlerini gönderdi bende aradım dedimki seni asla mağdur etmem ben sen bak benim konuma istediğin bir ürünü göndereyim yada paranı iade edeyim dedim.o da 15 tl lik bir elbise beğendi ben sana 5 daha göndereyim canım o elbiseyi beğendim gönder diye ok dedim.cuma günü hasta anneme korgoyu gönderttirdim.bugün salı oldu hala ödeme yok.5 tl 10 tl sinde hiç değilim.ben arkadaşa msj attım param yatmamış diye.beni bi numara aradı gökçenin arkadaşı ayşeyim ben insanmısın sen ne parası gönderecem zaten havalede para kesiyorlar kargoda para kesiyorlar anam bide beni suçlu çıkardılar.gökçede konuşmuyor telefonda arkadaşı diyorki ben aldım elbiseyi benle muhattap olcaksın.tam bir mahalle ağzıyla.ben bugüne kadar böyle insan görmedim.Allah islah etsin.gokçe25 arkadaşa bişey satarken birkez daha düşünün derim.paranızı alamadığınız gibi üstüne birde fırça yersiniz.demedi demeyin.