Memnuniyet topiği

Frapankola arkadasimdan ve katre83 afkadasimdan siparis ettigim urunler geldi. Cok cok memnun kaldim.frapanin urunleri sifir gibiydi. Cik begendim
ayrica katre den aldigim iki canta cok guzell hic kullanjlmamis gibi
ikisinede tesekkur ediyorum guvenle alisveris yapabilirsiniz

SERENADA ve İKİCAN arkadaşlarıma gelen sorunsuz ürünleri için tşk ederim

Ben de hiç ses çıkmayınca üzülmüştüm. Bu sayfayı öylesine,meraktan ziyaret ettim. Yorumunu gördüm, çoookkkk mutlu oldum
İyi günlerde kullanman dileğiyle...

Reactions: Nil
Ben de hiç ses çıkmayınca üzülmüştüm. Bu sayfayı öylesine,meraktan ziyaret ettim. Yorumunu gördüm, çoookkkk mutlu oldum
İyi günlerde kullanman dileğiyle...

canım çok sağol cüzdanımı kullanmaya başladım bile bu arada cüzdan orijinal LV canım ,hoş ben çakma diye, sadece modeli için almıştım çok ta sevdim,şapkaya da bittim bir kıvırdım minnacık çantasına yerleşti ,çok tşkler tertemizlerdi...

bu arada LAVANYA dan aldığım ürünlerim yine sorunsuz geldi hediyesi içinde tşkler ,tertemizlerdi yine

Son düzenleme:

Güle güle kullan arkadaşım. Seninle alışveriş bir zevkti

çantalarını güzel günlerde kullan tatlım

Bugune kadar alıveriş yaptıgım ve buraya yazmadıgım ;
-_medcezir_
- julyy
- nilay_lker
-zencefillipastam
- canimin
-mrsfree umarım nickleri dogru yazmışımdır.Hepsinden ayrı ayrı memnun kaldım.Güzel guvenlı bir alışverişti ayrı ayrı tekrar teşekkur ederım hepınıze Nickini hatırlayamadıgım birkaç arkadaş daha vardı düşündüm ama bulamadım malesef

Son olarakta kargom elime önumuzdeki hafta ulaşıcak ama süper ürünler olduklarına görmeden emın oldum sempatıklıgı sayesınde gevezek arkadaşımada şimdiden teşekkur ediyorum

Bundan sonra bende yazıcam aldıkça isimleri

araya hafta sonu girince biriken teşekkürlerim oldu çocuk temizlik misafir derken bir cumartesi pazar daha rüzgar gibi geçti

mlkyy herşeye bayıldım canımcım beni mağazaya gitmekten kurtardın çok teşekkürler

topmodelgirl arkadaşım zevkin bana çok yakın hepsi tertemiz sorunsuz parfüme dersen bayıldımmm

ikican gönderdiklerinin paketi bile açılmamış çok memnun kaldımbu arada ilk takasımdı

yazacak söz bulamadım memnuniyetimi ifade etmek için herkes sizden gönül rahatlığıyla alışveriş yapsın

herkese burdan duyurulur

anaaeem daha ürünler gitmeden güzel yorumlar yazmışsın canım çok teşekkür ederim
özenle hazırladım paketini umarım sen de beğenirsin, ilgin, anlayışın ve yorumun için ben de sana teşekkür ediyorum
ürünler eline ulaşınca da güzel yorumlarını okumak dileğiyle

Tekrar merhaba..celbera arkadasimla yapmis oldugum takastan cok memnun kaldim.guvenle alisveris yapin))

Nil den üçüncü alışverişi yaptım hep unutuyorum buraya yazmayı artık yazayım :)
hepsi süper şeyler Nil herşey için çok teşekkürler...

Nil den üçüncü alışverişi yaptım hep unutuyorum buraya yazmayı artık yazayım :)
hepsi süper şeyler Nil herşey için çok teşekkürler...

ben tşk ederim esas sana senle olan tüm alışverişlerim sorunsuz herşeyden önemlisi insalığın , sevecenliğin ve yaklaşımların
daha bitmedi ama,kararını bekliyorum yoksa benim konuda bişi kalmayacak...

Ay ay ayyyyy. Ya kızlar ben böyle yorumları okuyunca acayip moral depoluyorum. Bıdığım bronşit oldu. Bu sabah öğrendim.Çok canım sıkkındı. Uykusuzluk da cabası... Biraz tebessüm ettim sayende. Görüşmek dileğiyle

çok geçmiş olsun canım miniğine umarım en kısa sürede iyileşir. benim kızımın da cildi çok alerjik hassas herşey dokunuyor biz de ciltten çok çekiyoruz anında kabarıyor.acil şifalar meleğine, öpüyorum

hedorlando ve millky arkadaşlarım. İkinizde çok incesiniz, ürünler için teşekkürler. hediyeler içinde ayrıca teşekkürler. Gözüm kapalı alışveriş yaparım sizinle.

Kargom geldi
Kiplinge bayıldım. Aynı marka aynı renk cüzdanımla takım yaptım. Ayakkabılar da sanki kendim deneyip almışım gibi cuk oturdu ayağıma. Takas ve alışverişlerin devamı olması dileğiyle...
Sabah doktordan oğlumun ciddi hasta olduğunu öğrendikten sonra çok üzgündüm. Bir arkadaşımın yazdığı memnuniyet yazısı ve arkasından gelen kargon günüme enerji kattı.
Sağolun KK iyi ki varsınız. Seviyorum hepinizi

Reactions: Nil
Nil den ikl alisverisimi yaptim aldigim canta tertemiz tesekkur ederim cnm sorunsuz bir alisveristi

Dün Hawana dan beğendiğim iki ürün için ödeme yaptım ve arkasından bir ürünün başına kaza geldiğini öğrendim. Çok üzüldüm , ödeme yapmanız ürünü aldınız anlamına gelmiyormuş , dikkat. ((

Son düzenleme:
gokçe25 adlı arkadaş benden ayıla bayıla bir ürün istedi.ok dedim ki çokk ta uyguna verdim kendiside çok ucuzmuş dei.10 tl lik 3 lü melek .ben bunları mutfak dolaparına serilen köpüklerle kat kat sardım + çamaşır makinesi köpüğünede sardım ki kırılmasın .kargocuya tembih ettim aman ha kırılacak ürün diye.kargocuda abla çok özenli bi kargo olmuş merak etme bişey olmaz dedi.ürün gokçe25 adlı arkadaşın eline geçti bana parasını sonra yatırdı.olabilir buraya kadar herşey normal.eline geçtiğinde melekler kırılmış bana resimlerini gönderdi bende aradım dedimki seni asla mağdur etmem ben sen bak benim konuma istediğin bir ürünü göndereyim yada paranı iade edeyim dedim.o da 15 tl lik bir elbise beğendi ben sana 5 daha göndereyim canım o elbiseyi beğendim gönder diye ok dedim.cuma günü hasta anneme korgoyu gönderttirdim.bugün salı oldu hala ödeme yok.5 tl 10 tl sinde hiç değilim.ben arkadaşa msj attım param yatmamış diye.beni bi numara aradı gökçenin arkadaşı ayşeyim ben insanmısın sen ne parası gönderecem zaten havalede para kesiyorlar kargoda para kesiyorlar anam bide beni suçlu çıkardılar.gökçede konuşmuyor telefonda arkadaşı diyorki ben aldım elbiseyi benle muhattap olcaksın.tam bir mahalle ağzıyla.ben bugüne kadar böyle insan görmedim.Allah islah etsin.gokçe25 arkadaşa bişey satarken birkez daha düşünün derim.paranızı alamadığınız gibi üstüne birde fırça yersiniz.demedi demeyin.

Arkadaşım bozma moralini maleswef böyle sorunlar çıkıyor,motivasyonunu kaybetme....Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…