- 7 Nisan 2009
- 2.502
- 96
- 40
Arkadaşım bozma moralini maleswef böyle sorunlar çıkıyor,motivasyonunu kaybetme....Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
çok sağol bitanem amiiinnn inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım bozma moralini maleswef böyle sorunlar çıkıyor,motivasyonunu kaybetme....Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
Nil den ikl alisverisimi yaptim aldigim canta tertemiz tesekkur ederim cnm sorunsuz bir alisveristi
gokçe25 adlı arkadaş benden ayıla bayıla bir ürün istedi.ok dedim ki çokk ta uyguna verdim kendiside çok ucuzmuş dei.10 tl lik 3 lü melek .ben bunları mutfak dolaparına serilen köpüklerle kat kat sardım + çamaşır makinesi köpüğünede sardım ki kırılmasın .kargocuya tembih ettim aman ha kırılacak ürün diye.kargocuda abla çok özenli bi kargo olmuş merak etme bişey olmaz dedi.ürün gokçe25 adlı arkadaşın eline geçti bana parasını sonra yatırdı.olabilir buraya kadar herşey normal.eline geçtiğinde melekler kırılmış bana resimlerini gönderdi bende aradım dedimki seni asla mağdur etmem ben sen bak benim konuma istediğin bir ürünü göndereyim yada paranı iade edeyim dedim.o da 15 tl lik bir elbise beğendi ben sana 5 daha göndereyim canım o elbiseyi beğendim gönder diye ok dedim.cuma günü hasta anneme korgoyu gönderttirdim.bugün salı oldu hala ödeme yok.5 tl 10 tl sinde hiç değilim.ben arkadaşa msj attım param yatmamış diye.beni bi numara aradı gökçenin arkadaşı ayşeyim ben insanmısın sen ne parası gönderecem zaten havalede para kesiyorlar kargoda para kesiyorlar anam bide beni suçlu çıkardılar.gökçede konuşmuyor telefonda arkadaşı diyorki ben aldım elbiseyi benle muhattap olcaksın.tam bir mahalle ağzıyla.ben bugüne kadar böyle insan görmedim.Allah islah etsin.gokçe25 arkadaşa bişey satarken birkez daha düşünün derim.paranızı alamadığınız gibi üstüne birde fırça yersiniz.demedi demeyin.
güle güle kullan tatlım
canım ya çok geçmiş olsun ,binbir çeşit insan var bazen bu tip olaylar olmuyor değil,insanı soğuyor bu tip durumlar karşısında,çok haklısın üzme canını ,değmiyor inan :13:
hedorlando ve millky arkadaşlarım. İkinizde çok incesiniz, ürünler için teşekkürler. hediyeler içinde ayrıca teşekkürler. Gözüm kapalı alışveriş yaparım sizinle.
canım asıl ince olan sensin satıcı kadar alıcı da önemli burda.. hiç bi sorun yaşatmadın bu zamana kadar daha ürünlerini göndermeden havale yaptın hep hiç ikiletmedin, bende sana çok teşekkür ediyoruum daimi müşterim
July 'den 2 adet ürün aldım .
neyse kırmızı eteğin resimlerini buraya en kısa zamanda ekleyeceğim.... o zaman ak- kara belli olacak...
burdayım işteeee ne olmadıgım anda sen bnm oldugum andamı yazdın onca yazıyı kişiliğin belli onca insan sanamı inanıcak banamı ? ii düşün veeee :)) seni yönetime şikayet ettim kimseden birşey alıp çamur atamıcaksn artık üyeliğin zamanıda az zaten kimbilir kimin alt profilisin ! kaybol smdi
ELBİSEYİdE EKLE OLURMUU CNKU O SANA OLdIU ONA ÇAMUR ATAMIOSN ONUdA EKLE ETEGİMİdE VE Bİ ZARAR VERMEdEN EKLE AMA (ZTN BENdE FOTOLARI VAR) HAdİ NAS SİMdİ dAHAdA BURdA HAKKIMdA YAZINI GÖRÜRSEM KOTU OLUR
düzgün bir satıcı olsaydın sattığın malın arkasında olurdun...
yazık sana...
benim üyeliğim gidince senin işlerin tıkırına girecek....
vah vah vah...
eteğin altındaki o iğrenç dikişleride mi görmedim diyeceksin....
kötü dikiş kumaşı çektirmiş.....
eğri büğrü acaip bir dikiş...
yamuk yumuk bir etek kıvrım katı....
aslında zamanıma yazık, ya neyse...
Allah doğruyu biliyor.... gerisi boş...
sen istediğin kadar bağırmaya devam et...
ELBİSEYİdE EKLE OLURMUU CNKU O SANA OLdIU ONA ÇAMUR ATAMIOSN ONUdA EKLE ETEGİMİdE VE Bİ ZARAR VERMEdEN EKLE AMA (ZTN BENdE FOTOLARI VAR) HAdİ NAS SİMdİ dAHAdA BURdA HAKKIMdA YAZINI GÖRÜRSEM KOTU OLUR
julyycim canım herkes biliyor ne kadar kaliteli ürünler sattıgını bi insan çıkıp bunları söyledi diye sen birşey kaybetmezsin.. sitede kaliteli ürünlerinle biliniyorsun boşver canım herkes kimin ne olduğunu biliyor.. öpüyorum seni yeni ürünlerinide beklyoruz
yazını avukatıma gönderiyorum...
bu alenen bir tehdittir ve cezai yaptırımı vardır...
haberiniz olsun...
hayırda yani beğenmediyseniz kendisiyle konuşup geri gönderseydiniz.neden bukadar karışıklık çıkarıyorsunuz ki.demek ki amacınız farklı!!!
SANA ORJİNAL ÜRÜN YOLLAdIM BE NE KIVRIMI BİLMEMNESİ NE SAÇMALIYORSUN SEN HALA YA ETEGİMİ NE HALE GETİRİCEKSİN CK MERAKLA BEKLİORM ALLAHTAN FOTOSU VAR BENdE :))) HAdİ BEKLİORZ 30 TL VERdN AdAMMI OLdUN SEN YA ? ÇİNGENELİK YAPMA dAHAdA KAYBOL dEdİM