Memnuniyet topiği

Nil den ikl alisverisimi yaptim aldigim canta tertemiz tesekkur ederim cnm sorunsuz bir alisveristi :KK16:

güle güle kullan tatlım :KK16:

gokçe25 adlı arkadaş benden ayıla bayıla bir ürün istedi.ok dedim ki çokk ta uyguna verdim kendiside çok ucuzmuş dei.10 tl lik 3 lü melek .ben bunları mutfak dolaparına serilen köpüklerle kat kat sardım + çamaşır makinesi köpüğünede sardım ki kırılmasın .kargocuya tembih ettim aman ha kırılacak ürün diye.kargocuda abla çok özenli bi kargo olmuş merak etme bişey olmaz dedi.ürün gokçe25 adlı arkadaşın eline geçti bana parasını sonra yatırdı.olabilir buraya kadar herşey normal.eline geçtiğinde melekler kırılmış bana resimlerini gönderdi bende aradım dedimki seni asla mağdur etmem ben sen bak benim konuma istediğin bir ürünü göndereyim yada paranı iade edeyim dedim.o da 15 tl lik bir elbise beğendi ben sana 5 daha göndereyim canım o elbiseyi beğendim gönder diye ok dedim.cuma günü hasta anneme korgoyu gönderttirdim.bugün salı oldu hala ödeme yok.5 tl 10 tl sinde hiç değilim.ben arkadaşa msj attım param yatmamış diye.beni bi numara aradı gökçenin arkadaşı ayşeyim ben insanmısın sen ne parası gönderecem zaten havalede para kesiyorlar kargoda para kesiyorlar anam bide beni suçlu çıkardılar.gökçede konuşmuyor telefonda arkadaşı diyorki ben aldım elbiseyi benle muhattap olcaksın.tam bir mahalle ağzıyla.ben bugüne kadar böyle insan görmedim.Allah islah etsin.gokçe25 arkadaşa bişey satarken birkez daha düşünün derim.paranızı alamadığınız gibi üstüne birde fırça yersiniz.demedi demeyin.

canım ya çok geçmiş olsun ,binbir çeşit insan var bazen bu tip olaylar olmuyor değil,insanı soğuyor bu tip durumlar karşısında,çok haklısın üzme canını ,değmiyor inan :13:

güle güle kullan tatlım :KK16:

canım ya çok geçmiş olsun ,binbir çeşit insan var bazen bu tip olaylar olmuyor değil,insanı soğuyor bu tip durumlar karşısında,çok haklısın üzme canını ,değmiyor inan :13:

çok teşekkür ederim desteeğiniz için inanın parasında değilim.bana durumum yok deseydi ben o na öylede gönderirdim o mağdur oldu diye .ama yaptıkları hakaret ve yüzüme telefon kapatmaları çok öfkelendirdi beni.neyse sağlık olsun ne diyelim:KK34:

• Beğen
Reactions: Nil
hedorlando ve millky arkadaşlarım. İkinizde çok incesiniz, ürünler için teşekkürler. hediyeler içinde ayrıca teşekkürler. Gözüm kapalı alışveriş yaparım sizinle.

canım asıl ince olan sensin satıcı kadar alıcı da önemli burda.. hiç bi sorun yaşatmadın bu zamana kadar daha ürünlerini göndermeden havale yaptın hep hiç ikiletmedin, bende sana çok teşekkür ediyoruum daimi müşterim :KK16:

canım asıl ince olan sensin satıcı kadar alıcı da önemli burda.. hiç bi sorun yaşatmadın bu zamana kadar daha ürünlerini göndermeden havale yaptın hep hiç ikiletmedin, bende sana çok teşekkür ediyoruum daimi müşterim :KK16:

sağol canım, daha çooook alışverişlerim olucak seninle:KK19:

July 'den 2 adet ürün aldım ve ürünlerden özellikle birisi çok kötü durumdaydı ve bende bunu sayfasına yazdım...

benim forumda olmadığım bir anda ağzına geleni sayıp, sonrada konuyu kapattırmış...

eğer sattığı malın arkasında olan bir insan olsaydı, alelacele konuyu kapattırmak yerine delillerle haklılığını ispat ederdi...

aldığım ürünün kare kare resimlerini buraya koyacağım... kim haklı belli olsun bakalım...

yüksek perdeden bağırıp çağırmak, üste çıkmaya çalışmak zaten haksız olanın başvurduğu bir yoldur...

birde bana "git o zaman sıfır al" diye de akıl vermiş...

böyle bir laf, bu bölümlerden alışveriş yapan herkese bir hakarettir...

yenide alırım, buradan da alırım... bunun kararını da kendim veririm...

size göre bit pazarından birşeyler alıyoruz diye "toz bezine 15 lira vermeyi" hak eden insanlarız...

sizin bakış açınız bu... aslında bindiğiniz dalı kesiyorsunuz da farkında değilsiniz ya da burdan alışveriş yapanlar herşeyi hakkediyor diye düşünüyorsunuz... her ikiside hastalıklı bir düşüncedir...

neyse kırmızı eteğin resimlerini buraya en kısa zamanda ekleyeceğim.... o zaman ak- kara belli olacak...

July 'den 2 adet ürün aldım .

burdayım işteeee ne olmadıgım anda sen bnm oldugum andamı yazdın onca yazıyı kişiliğin belli onca insan sanamı inanıcak banamı ? ii düşün veeee :)) seni yönetime şikayet ettim kimseden birşey alıp çamur atamıcaksn artık üyeliğin zamanıda az zaten kimbilir kimin alt profilisin ! kaybol smdi

VE HERKES BU MEMNUNİYET TOPİĞİNİ İİ İNCELESİN EN AZ 10 KİŞİ BURAYA MEMNUNİYETİNİ dİLE GETİRMİŞTİR.. BUdA VAdİM KİŞİSİNE KAPAK OLSUN İİ AKŞAMLAR HERKESE En Büyük KK

neyse kırmızı eteğin resimlerini buraya en kısa zamanda ekleyeceğim.... o zaman ak- kara belli olacak...

ELBİSEYİdE EKLE OLURMUU CNKU O SANA OLdIU ONA ÇAMUR ATAMIOSN :KK66: ONUdA EKLE ETEGİMİdE VE Bİ ZARAR VERMEdEN EKLE AMA (ZTN BENdE FOTOLARI VAR) HAdİ NAS SİMdİ dAHAdA BURdA HAKKIMdA YAZINI GÖRÜRSEM KOTU OLUR

burdayım işteeee ne olmadıgım anda sen bnm oldugum andamı yazdın onca yazıyı kişiliğin belli onca insan sanamı inanıcak banamı ? ii düşün veeee :)) seni yönetime şikayet ettim kimseden birşey alıp çamur atamıcaksn artık üyeliğin zamanıda az zaten kimbilir kimin alt profilisin ! kaybol smdi

düzgün bir satıcı olsaydın sattığın malın arkasında olurdun...

yazık sana...

benim üyeliğim gidince senin işlerin tıkırına girecek....

vah vah vah...

eteğin altındaki o iğrenç dikişleride mi görmedim diyeceksin....

kötü dikiş kumaşı çektirmiş.....

eğri büğrü acaip bir dikiş...

yamuk yumuk bir etek kıvrım katı....

aslında zamanıma yazık, ya neyse...

Allah doğruyu biliyor.... gerisi boş...

sen istediğin kadar bağırmaya devam et...

ELBİSEYİdE EKLE OLURMUU CNKU O SANA OLdIU ONA ÇAMUR ATAMIOSN :KK66: ONUdA EKLE ETEGİMİdE VE Bİ ZARAR VERMEdEN EKLE AMA (ZTN BENdE FOTOLARI VAR) HAdİ NAS SİMdİ dAHAdA BURdA HAKKIMdA YAZINI GÖRÜRSEM KOTU OLUR

zaten o elbise değil.... tunik gibi bir şey....o da o parayı hak etmiyor ama yapacak bir şey yok artık...

onun resimlerini de koyarım merak etme...

bizde neyse o...

julyycim canım herkes biliyor ne kadar kaliteli ürünler sattıgını bi insan çıkıp bunları söyledi diye sen birşey kaybetmezsin.. sitede kaliteli ürünlerinle biliniyorsun boşver canım herkes kimin ne olduğunu biliyor.. öpüyorum seni yeni ürünlerinide beklyoruz :KK16::KK16::KK16:

düzgün bir satıcı olsaydın sattığın malın arkasında olurdun...

yazık sana...

benim üyeliğim gidince senin işlerin tıkırına girecek....

vah vah vah...

eteğin altındaki o iğrenç dikişleride mi görmedim diyeceksin....

kötü dikiş kumaşı çektirmiş.....

eğri büğrü acaip bir dikiş...

yamuk yumuk bir etek kıvrım katı....

aslında zamanıma yazık, ya neyse...

Allah doğruyu biliyor.... gerisi boş...

sen istediğin kadar bağırmaya devam et...

SANA ORJİNAL ÜRÜN YOLLAdIM BE NE KIVRIMI BİLMEMNESİ NE SAÇMALIYORSUN SEN HALA YA ETEGİMİ NE HALE GETİRİCEKSİN CK MERAKLA BEKLİORM ALLAHTAN FOTOSU VAR BENdE :))) HAdİ BEKLİORZ 30 TL VERdN AdAMMI OLdUN SEN YA ? ÇİNGENELİK YAPMA dAHAdA KAYBOL dEdİM

yazını avukatıma gönderiyorum...

bu alenen bir tehdittir ve cezai yaptırımı vardır...

haberiniz olsun...

julyycim canım herkes biliyor ne kadar kaliteli ürünler sattıgını bi insan çıkıp bunları söyledi diye sen birşey kaybetmezsin.. sitede kaliteli ürünlerinle biliniyorsun boşver canım herkes kimin ne olduğunu biliyor.. öpüyorum seni yeni ürünlerinide beklyoruz :KK16::KK16::KK16:

ALLAH RAZI OLSUN GÜLÜM SENdEN ANCAK dİGERLERİ BİZ SENİ BİLİORZ JULYCİM dİE 10 MSJ ATTI Bİ SEN MERTCE YAZdIN CK TEŞEKKÜR EdERİM TATLIM... NEVRESTE HANIM YÖNETİCİ BİLE BANA SENİ BİLİORZ YAZdI İNAN GERİSİ BOŞ BUNLAR VIZILTI BANA :) :KK16::KK16:

hayırda yani beğenmediyseniz kendisiyle konuşup geri gönderseydiniz.neden bukadar karışıklık çıkarıyorsunuz ki.demek ki amacınız farklı!!!

yazını avukatıma gönderiyorum...

bu alenen bir tehdittir ve cezai yaptırımı vardır...

haberiniz olsun...

CEZAİ YAPTIRIM KİŞİYE İFTİRA AŞŞALAYICI SÖZ VE İTHAMLARLA OLUR ÖGRENdE GEL BANA İLK SEN SATASTIN BU YAZILARdA MEVCUT BNM ÜRÜNLERİME LAF EdEMEZSİN OKAdAR ETTİRMEMMMM ! .... SELAMLARIMIdA İLET

SANA ORJİNAL ÜRÜN YOLLAdIM BE NE KIVRIMI BİLMEMNESİ NE SAÇMALIYORSUN SEN HALA YA ETEGİMİ NE HALE GETİRİCEKSİN CK MERAKLA BEKLİORM ALLAHTAN FOTOSU VAR BENdE :))) HAdİ BEKLİORZ 30 TL VERdN AdAMMI OLdUN SEN YA ? ÇİNGENELİK YAPMA dAHAdA KAYBOL dEdİM

acaba ne zamanki fotosu???

ilk aldığınız zaman çektiğiniz fotoğraf mı:))))

yeni müşteriye kötü sat.... nasıl olsa iyileri sattığın müşteriler destek çıkar ve yeni müşteri haksız duruma düşer... buda güzel taktik....

doğruyu söylüyorum ve beni tanımayanların ne söylediği bu durumda önemli değildir... öenmli olan 30-40 lira değildir... enayi yerine konmaktır...

insanı yaralayan budur...

evet üründe sorun olabilir veya begenmiyebilirsiniz bunlar dogal şeyler ama bunun direk konuya yazılıp olayın büyümesine insanların farklı yönlendirilmesine karşıyım. özelden iade etmek istiyorum deseydiniz eminim ki julyy bunu anlayışla karşılardı.

bende bi arkadaşa kaban satmıştım hiç kontrol etme fırsatım olmamıştı aceleyle kargosunu yollamıştım ve fermuarında sıkıntı varmış. özelden bunu belirtti bana ve geldi konuma teşekkür bile etti güzel şeyler yazdı insanları farklı yönlendirmemk için. bu bence olgunluktur. bazen aceleye gelebiliyor bazı şeyler gözümüzden kaçabiliyor arkadaşlar anlayışlı olalım lütfen.. bit pazarı çok karıştı bu aralar hadi hayırlısı :KK50:

X