Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnuniyet topigine yazmadigimi farkettim:) soslu sarma srkadasimdan aldigim pilates malzemeleri cok guzel severek kullaniyorum. Kendisine burdan da tesekkur ederim:) herkes guvenle alisveris yapabilir kendisinden.
Ayni sekilde jully arkadasimdan aldiklarimdan da memnun kaldim:)
Tertemiz ve sorunsuzdu:)
Memnuniyetlerimizi buraya yazmamis baskalarina referans olusturmasi bakimindan önemli ben de simdiye kadar hep özelden yazmisim artik buraya da yazmayi ihmal etmeyececegim
Sevgili Nil arkadasımızdan yepyeni Bot aldım. Fiyatta yaptığı incelikten ve beni kırmadığından kendine çok teşekkür ediyorum.
KK'dan daha önce alışveriş yaptım ama kimisi naftalinli geldi kimi fermuarı bozuk. Bazı üyeler çamaşır suyu lekesi olmuş kıyafetlerini yolluyorlar. Yapmayın günahtır, yazıktır. Kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz ama isminiz buraya yazılınca rezil olacağınızı düşünmüyorsunuz. Neyse...kk'da yaptığım alışverişlerde en çok Med-Cezir'den memnun kaldım. Hem ürünleri çok güzel ve temizdi, hem de hediyeye boğuldum resmen. Üstelik kapıda ödeme olmadan ürünü göndermesi de çok büyük bir incelikti.
Sağol canım, mapıstan çıkmışsın. Geçmiş olsun :)İyi günlerde kullan canım
tutya arkadaşımdan üç tane gömlek aldım, çok memnun kaldım..kendisine teşekkür ederim....
çok anlayışlı bir alışveriş oldu...inşallah o da benden memnun kalmıştır...
canım cok teşekkür ederim cok incesin gule gule kullan tatlım
Medcezir arkadaşımdan ayakkabı aldım. Hayran oldum ayakkabıya hiç kullanılmamıştı resmen tertemiz, yepyeni. Yanına da bir sürü hediyeler koymuş sağolsun :) Çok ilgili çok tatlı birisi çok memnun kaldım. Tekrar alışveriş yapacağım zaman kendisinden şaşmam . çok teşekkürler tekrar
canım benim güzel günlerde giyersin inşallahdelibalık arkadaşımın kargosu elime geldi ürünleri gerçekten çok hoş bayıldımmm tek kelimeyle herkese tavsiye ederim
incitanesi_ arkadaşımdan aldığım ürünler tertemizdi, sorunsuz alışveriş gerçekleştirdik..Hızlı gönderimi ve notu için çok teşekkür ediyorum