Memnuniyet topiği

Nevreste hazır konuyu dağıtmışken bişey sormak istiyorum :) ptt online işlemlere nasıl girdiniz ? ilk girişte parolayı boş geçin diyor müşteri numaramı yazıyorum geç diyorum bu seferde eksik alanlar var diye hata veriyor deli oldum iki saattir

Memnuniyet topigine yazmadigimi farkettim:) soslu sarma srkadasimdan aldigim pilates malzemeleri cok guzel severek kullaniyorum. Kendisine burdan da tesekkur ederim:) herkes guvenle alisveris yapabilir kendisinden.

Ayni sekilde jully arkadasimdan aldiklarimdan da memnun kaldim:)

Tertemiz ve sorunsuzdu:)
Memnuniyetlerimizi buraya yazmamis baskalarina referans olusturmasi bakimindan önemli ben de simdiye kadar hep özelden yazmisim artik buraya da yazmayi ihmal etmeyececegim

canım cok teşekkür ederim cok incesin gule gule kullan tatlım :KK16:

Sevgili Nil arkadasımızdan yepyeni Bot aldım. Fiyatta yaptığı incelikten ve beni kırmadığından kendine çok teşekkür ediyorum.

• Beğen
Reactions: Nil
Sevgili Nil arkadasımızdan yepyeni Bot aldım. Fiyatta yaptığı incelikten ve beni kırmadığından kendine çok teşekkür ediyorum.

canım telden gördüm ilk topiğime yazmışsın ,dönemedm o an kusuruma bakma...
çoook sevindim ,rica ederim beğenmen yetti bana iyi ki senin oldular mutlu günlerinde giy canım:KK16:

KK'dan daha önce alışveriş yaptım ama kimisi naftalinli geldi kimi fermuarı bozuk. Bazı üyeler çamaşır suyu lekesi olmuş kıyafetlerini yolluyorlar. Yapmayın günahtır, yazıktır. Kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz ama isminiz buraya yazılınca rezil olacağınızı düşünmüyorsunuz. Neyse...kk'da yaptığım alışverişlerde en çok Med-Cezir'den memnun kaldım. Hem ürünleri çok güzel ve temizdi, hem de hediyeye boğuldum resmen. Üstelik kapıda ödeme olmadan ürünü göndermesi de çok büyük bir incelikti.

İyi günlerde kullan canım :KK16:

tutya arkadaşımdan üç tane gömlek aldım, çok memnun kaldım..kendisine teşekkür ederim....
çok anlayışlı bir alışveriş oldu...inşallah o da benden memnun kalmıştır...

Tabiki menmun kaldim arkadasim begenmenede cok sevindim senin gonderdigin kiyafrtler hediyelerde ayrica guzeldi yine gorusmek uzere:KK34:

Medcezir arkadaşımdan ayakkabı aldım. Hayran oldum ayakkabıya hiç kullanılmamıştı resmen tertemiz, yepyeni. Yanına da bir sürü hediyeler koymuş sağolsun :) Çok ilgili çok tatlı birisi çok memnun kaldım. Tekrar alışveriş yapacağım zaman kendisinden şaşmam . çok teşekkürler tekrar :KK16:

Medcezir arkadaşımdan ayakkabı aldım. Hayran oldum ayakkabıya hiç kullanılmamıştı resmen tertemiz, yepyeni. Yanına da bir sürü hediyeler koymuş sağolsun :) Çok ilgili çok tatlı birisi çok memnun kaldım. Tekrar alışveriş yapacağım zaman kendisinden şaşmam . çok teşekkürler tekrar :KK16:

Canım benim iyi günlerde kullan :KK16:
Ayağında paralansınlar :KK1:

Asıl ben sana teşekkür ederim :KK19:

delibalık arkadaşımın kargosu elime geldi ürünleri gerçekten çok hoş bayıldımmm tek kelimeyle herkese tavsiye ederim:KK16::KK16::KK16:

anelssa dan aldığım ürünler geldi bu ne kadar çok hediye öyle çok teşekkür ediyorum canım. kimseden bu kadar çok hediye almamıştım hayatımda. herkes kendisinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir:nazar::KK16:

Yelizber :KK71::KK71::KK71: süper bir elbise , gelir gelmez denedim çok güzel oldu , kumaşı o kadar güzel ki ... Ayrıca hediyene de bayıldım , söyleyecek söz bulamadım ... çok çok çok teşekkür ederim . :KK71: :KK71:

incitanesi_ arkadaşımdan aldığım ürünler tertemizdi, sorunsuz alışveriş gerçekleştirdik..Hızlı gönderimi ve notu için çok teşekkür ediyorum :KK19:

incitanesi_ arkadaşımdan aldığım ürünler tertemizdi, sorunsuz alışveriş gerçekleştirdik..Hızlı gönderimi ve notu için çok teşekkür ediyorum :KK19:

Rica ederim canım, asıl ben sana teşekkür ederim seninle alışveriş yapmak çok güzeldi. :)

İyi günlerde giymen dileğiyle. :))

SERENADA ve İKİCAN arkadaşlarıma gelen sorunsuz ürünleri için tşk ederim :KK16::KK16::KK16:

X