Memnuniyet topiği

Nevreste hazır konuyu dağıtmışken bişey sormak istiyorum :) ptt online işlemlere nasıl girdiniz ? ilk girişte parolayı boş geçin diyor müşteri numaramı yazıyorum geç diyorum bu seferde eksik alanlar var diye hata veriyor deli oldum iki saattir

Arkadaslar lavanya arkadasin mailini bilen bana ozelden yazabilurmi aciiiiiiil.

canım cok teşekkür ederim cok incesin gule gule kullan tatlım

Sevgili Nil arkadasımızdan yepyeni Bot aldım. Fiyatta yaptığı incelikten ve beni kırmadığından kendine çok teşekkür ediyorum.

Reactions: Nil
Sevgili Nil arkadasımızdan yepyeni Bot aldım. Fiyatta yaptığı incelikten ve beni kırmadığından kendine çok teşekkür ediyorum.

canım telden gördüm ilk topiğime yazmışsın ,dönemedm o an kusuruma bakma...
çoook sevindim ,rica ederim beğenmen yetti bana iyi ki senin oldular mutlu günlerinde giy canım

İyi günlerde kullan canım

tutya arkadaşımdan üç tane gömlek aldım, çok memnun kaldım..kendisine teşekkür ederim....
çok anlayışlı bir alışveriş oldu...inşallah o da benden memnun kalmıştır...

Tabiki menmun kaldim arkadasim begenmenede cok sevindim senin gonderdigin kiyafrtler hediyelerde ayrica guzeldi yine gorusmek uzere

Medcezir arkadaşımdan ayakkabı aldım. Hayran oldum ayakkabıya hiç kullanılmamıştı resmen tertemiz, yepyeni. Yanına da bir sürü hediyeler koymuş sağolsun :) Çok ilgili çok tatlı birisi çok memnun kaldım. Tekrar alışveriş yapacağım zaman kendisinden şaşmam . çok teşekkürler tekrar

Canım benim iyi günlerde kullan
Ayağında paralansınlar

Asıl ben sana teşekkür ederim

delibalık arkadaşımın kargosu elime geldi ürünleri gerçekten çok hoş bayıldımmm tek kelimeyle herkese tavsiye ederim

anelssa dan aldığım ürünler geldi bu ne kadar çok hediye öyle çok teşekkür ediyorum canım. kimseden bu kadar çok hediye almamıştım hayatımda. herkes kendisinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir

Yelizber süper bir elbise , gelir gelmez denedim çok güzel oldu , kumaşı o kadar güzel ki ... Ayrıca hediyene de bayıldım , söyleyecek söz bulamadım ... çok çok çok teşekkür ederim .

incitanesi_ arkadaşımdan aldığım ürünler tertemizdi, sorunsuz alışveriş gerçekleştirdik..Hızlı gönderimi ve notu için çok teşekkür ediyorum

incitanesi_ arkadaşımdan aldığım ürünler tertemizdi, sorunsuz alışveriş gerçekleştirdik..Hızlı gönderimi ve notu için çok teşekkür ediyorum

Rica ederim canım, asıl ben sana teşekkür ederim seninle alışveriş yapmak çok güzeldi. :)

İyi günlerde giymen dileğiyle. :))

SERENADA ve İKİCAN arkadaşlarıma gelen sorunsuz ürünleri için tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…