Memnuniyet topiği

arkadaşlar merhaba,

Ben forumdan

blackanqel90 gecelik,etek,elbise aldım. Gecelikler çok seksiydi elbiseyle etek çok hoştu ve bana çok güzelde bir hediye yollamış görünce böyle oldum.

ESMACVS panço aldım. Tahminimden çok daha kaliteli ve temizdi. Açıkçası 10 liraya resmen bedava almış gibi oldum. Bayılarak giyiyorum tam kışlık olduğu için.

sevgı deryası tunik aldım 5 liraya. Kendime göre yaptırdım hemen. Paketi çok ağırdı açtığımda hediyelerini gördüm çok mutlu etti beni.
Ama en önemlisi notu "Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmez..." beni benden aldı...

lavanya dan çok hoş bir ayakkabı aldım. Gerçekten kullanılmamamış tertemizdi. Fiyatta indirimde yaptı. İş yerindeki arkadaşlar fiyatına inanamadılar birde ikinci el olduğuna :) sonrasında bir kaç elbise istedim üşenmedi bana mail attı. :13:

Velhasıl ben alışveriş yaptığım arkadaşlardan ve ürünlerden çok memnun kaldım. Kargomun ulaşıp ulaşmadığını kontrol ettiler. Güvenip, kargomu çıkardılar ki benim mesaj sayım çok az. Kargoyu almazsam kendileri kargo parasını karşılayacaklar buna ragmen.
Allah hepsine çok çok müşteri versin, ben mutlu oldum ürünleriyle onlarda olsun.

Arkadaşlar ptt nin kapıda ödeme sistemi kalkmış..

Kapıda ödeme yollamak için esnaf olmanız gerekiyormuş, sevk irsaliyesi istediler
Ayın 3'ünden beri böyleymiş

Koca koca poşetler kaldım öyle içerde, kavga kıyamet..sinirlerim bozuldu..Her gün yeni bir icat çıkarıyolar, bu nedir yahu!!!...
Evim pttye uzak, geri dönemedim..Yolladım artık..

Yolladığım arkadaşlara hesap numaramı vereceğim, umarım sorun yaşamam

Bilginiz olsun, kapıda ödeme anlaşıp ta kalmayın siz de pttnin içinde öyle sap gibi.

Artık bit pazarında havale sistemi çalışacağız kısacası, kapıda ödeme diye bir şey yok

Nasil kalkmis

güle güle kullan canım

Medcezirin yolladıgı kargo elime ulaştı

o nasıl incelikttir öyle nasıl bir kibarlıktır aldıgımdan cok hediye vardı iiçinde

kendi güzel kalbi güzel arkadasım sorunsuz bir alışverişti çok teşekkür ederimmm mahçup ettin beniiii

Güle güle kullan, üstünde paralansın culom

Rubi...canim 2. Kargomda da yanilmadim..kiyafetler tertemiz..sorunsuz hizli ve guvenli bi alisveristi..tavsiye listemdesin :) tesekkurler...

Sorma sör, dün sap gibi kaldım şubede..
Maalesef kapıda ödemeli sistem kalkmış..Esnaf olmak gerekiyormuş, sevk irsaliyesi istediler..

Tüm şubelerde geçerli değil sanırım ama yakında tamamen kalkar..

Galiba her yerde gecerli degil
Kimseden bu konuda ses cikmamis :)

Konu da açtım dün..Yakında her yer geçer uygulamaya bence.
Sipariş aldığınızda iyice öğrenin şubeden..Er ya da geç aynı olacak her yer

iyice saçmalayıp ,düzeni bozuyorlar
geçen haftalarda da artık ptt şb.teslim yapılmayacak ,ev adresi gerekli dendi,tıpış tıpış döndüm bir arkadaşımın gönderisi elimde...
sonra yok gönderiliyor devam dendi,gönderdim bu kez .
kapıda ödeme sisteminin kalkıyor olması demek bizim buradaki düzenimizin de bozulması demek büyük ölçüde.
ya ptt hesap numaralarımıza ödeme yapılacak ,yada banka hesalarımıza ıban no ile...
her iki taraf içinde kapıda ödeme sistemi güven ve rahatlık teşkil ediyordu..üzücü

Son düzenleme:
Aydan8282 ve fancynancy arkadaşlarımıza güzel ürümleri için bolca tşk ederimm

KK'dan daha önce alışveriş yaptım ama kimisi naftalinli geldi kimi fermuarı bozuk. Bazı üyeler çamaşır suyu lekesi olmuş kıyafetlerini yolluyorlar. Yapmayın günahtır, yazıktır. Kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz ama isminiz buraya yazılınca rezil olacağınızı düşünmüyorsunuz. Neyse...kk'da yaptığım alışverişlerde en çok Med-Cezir'den memnun kaldım. Hem ürünleri çok güzel ve temizdi, hem de hediyeye boğuldum resmen. Üstelik kapıda ödeme olmadan ürünü göndermesi de çok büyük bir incelikti.

size özelden yazacaktım zaten geri gönderebilirsiniz diye burada gördüm buradan yazayım,
diğer ürünlerinizi bilemem benim de iyi paralar verip hayal kırıklığı yaşadığım oldu ben karşıdaki kişiye bunu yaşatmak istemem..
fermuarı bozuk ürün göndermedim size.. göndermeden 3-4 gun önce fermuarı kapalı halde resmini çekip foruma ekledim zaten,
size gönderdiğim resimde önü kapalı bozuk olsa o şekilde görünmesi mümkün değil..
sonra fermuarını açıp astarı dışta olacak sekılde paketleyerek özenle gonderdım size..
içinize sinmediyse geri gönderin 5-10 tl için kimsenin ahını hakkını almak istemem,
ben paranızı göndereyım siz de urunu gönderın ikimizn de içi rahat etsin.

Son düzenleme:

Tamam bana adres bilgilerinizi yollarsanız ürünü geri göndermek istiyorum.

Sanırım ben böyle yazınca yazıştığım üyeler töhmet altında kaldı. Tutya ve öznurplt'den yaptığım alışverişlerden memnun kaldım. Kıyafetler temizdi ve tam üzerime oturdu.

Sanırım ben böyle yazınca yazıştığım üyeler töhmet altında kaldı. Tutya ve öznurplt'den yaptığım alışverişlerden memnun kaldım. Kıyafetler temizdi ve tam üzerime oturdu.

beğenmene çok sevindim canım, benim içinde sorunsuz bir alışverişti, teşekkürler

Memnuniyet topigine yazmadigimi farkettim:) soslu sarma srkadasimdan aldigim pilates malzemeleri cok guzel severek kullaniyorum. Kendisine burdan da tesekkur ederim:) herkes guvenle alisveris yapabilir kendisinden.

Ayni sekilde jully arkadasimdan aldiklarimdan da memnun kaldim:)

Tertemiz ve sorunsuzdu:)
Memnuniyetlerimizi buraya yazmamis baskalarina referans olusturmasi bakimindan önemli ben de simdiye kadar hep özelden yazmisim artik buraya da yazmayi ihmal etmeyececegim

Gule gule kullan canim bende senden cok mumnun kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…