Arkadaşlar ptt nin kapıda ödeme sistemi kalkmış..
Kapıda ödeme yollamak için esnaf olmanız gerekiyormuş, sevk irsaliyesi istediler
Ayın 3'ünden beri böyleymiş
Koca koca poşetler kaldım öyle içerde, kavga kıyamet..sinirlerim bozuldu..Her gün yeni bir icat çıkarıyolar, bu nedir yahu!!!...
Evim pttye uzak, geri dönemedim..Yolladım artık..
Yolladığım arkadaşlara hesap numaramı vereceğim, umarım sorun yaşamam
Bilginiz olsun, kapıda ödeme anlaşıp ta kalmayın siz de pttnin içinde öyle sap gibi.
Artık bit pazarında havale sistemi çalışacağız kısacası, kapıda ödeme diye bir şey yok
Nil ve soslusarma'dan yaptığım alışverişte çok memnun kaldım
Nilden aldıklarım yepyeni etiketleri bile üzerindeydi.magazadan alınma gibiydi
aynı şekilde soslusarmanınkilerde :)
umarım ikinizlede tekrar alışveriş yaparızz
Medcezirin yolladıgı kargo elime ulaştı
o nasıl incelikttir öyle nasıl bir kibarlıktır aldıgımdan cok hediye vardı iiçinde
kendi güzel kalbi güzel arkadasım sorunsuz bir alışverişti çok teşekkür ederimmm mahçup ettin beniiii
Nasil kalkmis
Sorma sör, dün sap gibi kaldım şubede..
Maalesef kapıda ödemeli sistem kalkmış..Esnaf olmak gerekiyormuş, sevk irsaliyesi istediler..
Tüm şubelerde geçerli değil sanırım ama yakında tamamen kalkar..
Galiba her yerde gecerli degil
Kimseden bu konuda ses cikmamis :)
Konu da açtım dün..Yakında her yer geçer uygulamaya bence.
Sipariş aldığınızda iyice öğrenin şubeden..Er ya da geç aynı olacak her yer
KK'dan daha önce alışveriş yaptım ama kimisi naftalinli geldi kimi fermuarı bozuk. Bazı üyeler çamaşır suyu lekesi olmuş kıyafetlerini yolluyorlar. Yapmayın günahtır, yazıktır. Kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz ama isminiz buraya yazılınca rezil olacağınızı düşünmüyorsunuz. Neyse...kk'da yaptığım alışverişlerde en çok Med-Cezir'den memnun kaldım. Hem ürünleri çok güzel ve temizdi, hem de hediyeye boğuldum resmen. Üstelik kapıda ödeme olmadan ürünü göndermesi de çok büyük bir incelikti.
size özelden yazacaktım zaten geri gönderebilirsiniz diye burada gördüm buradan yazayım,
diğer ürünlerinizi bilemem benim de iyi paralar verip hayal kırıklığı yaşadığım oldu ben karşıdaki kişiye bunu yaşatmak istemem..
fermuarı bozuk ürün göndermedim size.. göndermeden 3-4 gun önce fermuarı kapalı halde resmini çekip foruma ekledim zaten,
size gönderdiğim resimde önü kapalı bozuk olsa o şekilde görünmesi mümkün değil..
sonra fermuarını açıp astarı dışta olacak sekılde paketleyerek özenle gonderdım size..
içinize sinmediyse geri gönderin 5-10 tl için kimsenin ahını hakkını almak istemem,
ben paranızı göndereyım siz de urunu gönderın ikimizn de içi rahat etsin.
Tamam bana adres bilgilerinizi yollarsanız ürünü geri göndermek istiyorum.
Sanırım ben böyle yazınca yazıştığım üyeler töhmet altında kaldı. Tutya ve öznurplt'den yaptığım alışverişlerden memnun kaldım. Kıyafetler temizdi ve tam üzerime oturdu.
Sanırım ben böyle yazınca yazıştığım üyeler töhmet altında kaldı. Tutya ve öznurplt'den yaptığım alışverişlerden memnun kaldım. Kıyafetler temizdi ve tam üzerime oturdu.