Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öznurcum, bu konuda çoğu arkadaşım yanılıyor. Posta çeki hesabı olan arkadaşlar, kapıda ödemeli gönderimlerde hesaplarını kontrol etsinler..Ptt ile bu konuda görüşüp doğru ve net bilgiyi alsınlar.
Ptt ürün bedelini posta çeki hesabına geçerken, 2.5 lira kesiyor..Bu 100 liraya kadar böyle, 100 liradan sonra 5 lira oluyor..
Gerekirse hesap dökümümün çıktısını alıp fotoğraflayabilirim..Zira bu konuda çok sıkıntı yaşadım.
Posta çeki hesabınızı kontrol edin arkadaşlar, göreceksiniz o kesintiyi.
Maalesef kızlar arkadaşımız doğru söylüyor......biz Ptt yi kazandırıyoruz...kapıda her ödemeden para kesiyorlar satıcıdan.....
Üstelik sıkı takip etmezseniz bazı ödemeler hesabınıza bile geçmiyor....ben böyle bir suistimali tespit ettim yetkililere şikayet ettim .....fark etmeseydim adam cebine atacakmış...Allah yardım etti de kurtardım paramı....aman dikkat edin kazanalım derken zarar etmeyelim...kapıda ödeme uyglaması suistimale açıkmış onuda öğrenmiş olduk
Ah şu kargo indirimi yapılsaydı kimse mağdur olmayacaktı......gerçi tek derdimiz de bu değil.....bir arkadaş benden iki parça ürün aldı....günlerce teslim almadı paketini....kargo git gel git gel ....bende bakıyorum sürekli parası düşmüyor hesaba...
dayanamadım artık 10 gündür kargoyu neden teslim almadığını sordum....ekonomik yetersizlikten alamayacağını söyledi....anlayış gösterdim ...gönderdiklerim de sıfır ayarında ürünlerdi...mağdur edildim ama olsun dedim.....sorun bunla bitmedi.....arkadaşımızın teslim almadığı ürünlerm kayıp...bana geri dönmedi .....bakalım bunu nasıl çözeceğim...kazanalım derken zarar ediyoruz bazen
Benden 1₺ kesiyorlar :26: şehir olarak mı değişiyor acaba? Hesap ekstrem geliyo eve sadece 1₺ kesinti görünüyor. Bize verilen kağıttada karşı taraftan kaç tl kargo alınacağıda görünüyor. Ekstra para nasıl çıkıyo ki? Bana hiç denk gelmedi böyle bişey :18:
O zaman arkadaşlar en iyisi hesaba para göndermek. Internet'ten yaptığım ödemelerde hiç olmazsa 1,5 tl kesiliyor. İçim sızladı vallahi. Ucuz alışveriş yapalım derken PTT kazığı yiyoruz
Canım benim inşallah bir an evvel sende ürünlerine kavuşursun. Çünkü senden 2 çanta aldım. 2 side sıfır ayarındaydı.kıyamam sana.
Hayır ebrucum, o 1 lira muhtemelen kargo+kapıda ödeme masrafı..Benim bahsettiğim, pposta hesabına geçerken kesilen para..Bu da 2.5 lira..
Hatta burada bir arkadaş, 1 lira sanıp hep 1 lira fazla yazıp yollamış ürünlerini..Hesabına bir bakıyor her gönderimden 2.5 lira kesilmiş..
Buna dikkat edin yani.
ben sordum 2.5 dendi bana, gittiğimde başka biir vardı o da 1.5 dedi
artık neye ınanacagımı şaşırdım
bende 1.5 tl yazıyorum artık
Sizin ordaki ptt çılgın bebişim
Genel merkezlerden alınır en sağlıklı bilgi..
Benim hesabıma geçerken, 2.5 lira kesiliyor..Her defasında kontrol ediyorum..Siz de kontrol edin..
Hayır ebrucum, o 1 lira muhtemelen kargo+kapıda ödeme masrafı..Benim bahsettiğim, pposta hesabına geçerken kesilen para..Bu da 2.5 lira..
Hatta burada bir arkadaş, 1 lira sanıp hep 1 lira fazla yazıp yollamış ürünlerini..Hesabına bir bakıyor her gönderimden 2.5 lira kesilmiş..
Buna dikkat edin yani.
medcezirden son anda almaya karar verdiğim pantolon biraz önce elime ulaştı
gerçekten çok güzel sıfır ayarında bir ürün.
sanırım alırken kendisine değil bana almış, cuk oturdu
hediye içinde ayrıca teşekkür ederim
ptt özel kargo şirketleri ile yarışır hale geldi,dolayısyla çok ta cazibesi kalmadı ama bu sistemde mecbur kalıyoruz...
ben bugüne dek yaptığım hiç bir satışta ptt nin kesinti bedelini alıcıya yansıtmadım,ama üst üste biriken o ptt kesintileri hatrı sayılır bir kesinti bedelini bulmuş durumda,haliyle bugüne kadar birçok satış yaptım,kesintileri de benim hızımı kesti
hal böyle olunca ürün değerinin altında gidiyor bunu geçtim,emeğime yazık!!çünkü bazen çok güç şartlarda kargo gönderimi yapıyorum,benim burdaki ptt memuru ile hep didişerek,fazlasıyla sorunlu bir memur,canı isterse iş yapıyor ama o bile zordan buna katlanmak zorunda kalıyorum. karşılıklı anlayış şart bu durumda
beyanparadise, şekerim kargonu gecikmeli de olsa da (benden ötürü) teslim aldım.
o nasıl sarıp sarmalamak bebeğim,(özen ile)her biri mumya kıvamında idi,ellerim için özel egzersiz seansı hazırlamışsın anacım
karşılıklı mutlu kılabilen bir takastı..
çok tşk ediyorum özenine ,nezekatine ve hediyelerine birtanem
çook tatlısın...