- Konu Sahibi ispanakliborek
-
anlamamak için kör olmak lazım sizi:)) ama ben özgürlükçü narası atmam genelde nara atmam yani tarzım değil :)) cevap ver noluuuurrr :)))
yazabildiğine göre gözün görüyor evet :))) ama göz yetmez biliyorsun , eksik bişeyler var , sadece görme yetisini kullanarak karar verdiğine göre durum bunu gösteriyor :)))
en ufak mantığı olmayan ve saçma bulduğum şeylere cevap vermem... gerek yok adı üzerinde saçmadır cevap verilmez !!!
ama demekkki ciddiye alıyorsunuz ki cevap vermeye çalışıyorsunuz !!! saçmaysa neyin açıklamasını yapıyorsun ...
milletvekili görüş bildirmiş , bildiremez mi yasak mı ? iyi ya daha önemli şeyler var diye hiç bir şey konuşmayalım bu ülkede ... günlerce gündemi meşgul eden magazin haberleri vs oluyor m.v yorum yapınca ama daha önemli şeyler var oluyor adı..
bazen hepsininkileri ,bu düşünceleri okuduktan sonra kesmek istiyorum. eşit olalım diye:))
Sonrada akpliler "ama devet insanin özel hayatina müdahele etmiyorki" diyorlar. Yani bu lafllar nerden çikariyorlar anlamadim. Bu olay benim için, gögüs dekoltesinden dolayi isinden olan kadin sunucu ile aynisi benim için. Insanlarin özel hayatlarina laf etmek, karismak!
Bu basörtülerin üzerindeki siyasetleri hiç bitmeyecekmi? Önce yok üniversiteye gidemiyorlar deniliyordu, simdide ah üniversitede egleniyorlarmi oldu? Iyi arkadas,sonraki hamleniz ne olacak? Basörtülü bacim isinden aldigi parayi makjaj, estetige harciyor, utandimmi olacak? Yahu gerçekten, basörtülüler niye böyle seylerden rahatsiz olmuyor anlamadim. Bende benim basim açik oldu diye üzerime prim yapmaya çalisan siyasetçilerden feci rahatsiz olurdum.
Sonrada akpliler "ama devet insanin özel hayatina müdahele etmiyorki" diyorlar. Yani bu lafllar nerden çikariyorlar anlamadim. Bu olay benim için, gögüs dekoltesinden dolayi isinden olan kadin sunucu ile aynisi benim için. Insanlarin özel hayatlarina laf etmek, karismak!
Bu basörtülerin üzerindeki siyasetleri hiç bitmeyecekmi? Önce yok üniversiteye gidemiyorlar deniliyordu, simdide ah üniversitede egleniyorlarmi oldu? Iyi arkadas,sonraki hamleniz ne olacak? Basörtülü bacim isinden aldigi parayi makjaj, estetige harciyor, utandimmi olacak? Yahu gerçekten, basörtülüler niye böyle seylerden rahatsiz olmuyor anlamadim. Bende benim basim açik oldu diye üzerime prim yapmaya çalisan siyasetçilerden feci rahatsiz olurdum.
Daha doğrusu en son hamleleri ne olacak ? Bu o kadar açık ki... görememek gerçekten enteresan. Varılmak istenen gerçek amaç şudur : Tamamen kadınlara kapalı, erkek egemen toplumun dibine vuran bir toplum yapısı. Kadınlara hiçbir hakkın tanınmadığı mal yerine konulduğu bir toplum. Kadının kapanmasını, herşeyden elini eteğini çekmesini, diğer erkeklerle hiçbir şekilde görüşmemesini ve görünmemesini istiyorlar. Yok olmasını istiyorlar. Türban ; bu izolasyon çalışmasının sadece başlangıcı. Bu başlangıç kara çarşafla devam edecek...ediyor zaten. Ama tabi bitmeyecek. Tüm haklarımız elimizden alınana kadar, bir mal bir meta olana kadar bu böyle sürecek.
Şimdi türbanlı bacılarımıza soruyorum... Farkında değilmisiniz ne olduğunun ? Farkında değilmisiniz neye alet olduğunuzun ?
Türbana özgürlükmüş :))) Ne özgürlüğü kardeşim ? Kapatarak , izole ederek , hapsederek özgürlük mü olurmuş. Ne kadar saçma???
Benim zindanlara kapatılmak isteme özgürlüğüme engel oluyorsunuz diyen tüm kapalı kardeşlerime selam olsun !!!
Türban üniversitelere giremiyormuş ? Ya zaten amaç kadının üniversitelere girmemesi , okumaması. GÖREMİYOR MUSUNUZ ?
Kardeşlerim ; Olay şudur... Erkek cinsi kadınını kıskanır. Bu kıskanma bazen hastalık derecesine varabilir. Bu psikolojik sorunu din olgusu da iyiden iyiye destekler. Erkeklerin zaten canına minnet bu durum gayet işlerine gelir. Müslümanlığın gereğidir der ve keserler! Aslında kendi ego ve psikolojilerini rahatlatmaktan başka bişey değildir.
İstiyorlar ki : Karımı diğer erkekler görmesin zira ben başka erkeklerin kadınlarına hiç iyi gözle bakmıyorum...
İstiyorlar ki : Kadınlar yok olsun zira şu kötü gidişi düzeltecek olan yegane cins kadınlardır. Erkekler görüldüğü üzere bu işi becerememektedirler.
İstiyorlar ki : Eğitim olmasın. Türbandır vırtır zırttırla eğitime ket vuralım oyalıyalım.
NEDEN ALET OLUYORSUNUZ. N E D E N !!!
Kendini bilen aklı başında insanlar bu oyuna gelmezler. Keşke ''TÜRBAN '' sorunu ilk gündeme getirilmeye çalışıldığı günlerde benim akıllı bacılarım... Eğitimimiz için başımızı açmamız gerekiyorsa açarız deyip KESİP ATSALARDI...
Ne türban, ne de sorun kalırdı. Şu durumumuzdan daha iyi durumlarda olurduk...
Sağlıcakla akılla ve bilimle kalın ...
o kadar değil. ax. herşeyin bir sınırı var. çırılçıplak dolaşmamak lazım hoş değil bence.Özgürlükte göreceli olsa gerek. Anlamıyorum bu beden benim, istedim yeri açar , kapatırım. İstersem çırılçıplak dolaşırım. Özgürlük sizce deride mi? Yani üzerimize geçirilmiş kumaşlar bizi izole mi ediyor? vay anasını. Hiç bir şey giymezsek nirvanaya ulaşırız ozamanYoksa sizde kumaştan beyine bilgi geçmez diyenlerden misiniz?
Aslında "eğitiminiz için başörtüsü serbest" diye KESTİRİP ATSALAR sorun kalmazdı.
Ama biliyorum böyle zihinler değişmeyecek. Uç noktalarda yaşamaya, düşünmeye bayılıyoruz.
o kadar değil. ax. herşeyin bir sınırı var. çırılçıplak dolaşmamak lazım hoş değil bence.
abartınında bir sınırı olmalı.çıplaklar kampı gibi olur sokaklar. anadan üryan erkekler sokakta. feci bir sahne
yok ben almayım. midem kalkar:)Çıplaklar adasına gideriz oky. Bizde çare tükenmez
Rahatsız oluyoruz tabi ki. Ama prim yapılmaya çalışıldığının herkes farkında değil mi? O zaman sorun yok. İstedikleri gibi kıvransınlar.
Siyaset her zaman din ,dil ve ırkı kullanır. Bunun önüne geçmek imkansız. Biri yapmasa biri mutlaka yapacaktır. İnsan oğlunun en zayıf noktaları da maalesef bunlar.
Özgürlükte göreceli olsa gerek. Anlamıyorum bu beden benim, istedim yeri açar , kapatırım. İstersem çırılçıplak dolaşırım. Özgürlük sizce deride mi? Yani üzerimize geçirilmiş kumaşlar bizi izole mi ediyor? vay anasını. Hiç bir şey giymezsek nirvanaya ulaşırız ozamanYoksa sizde kumaştan beyine bilgi geçmez diyenlerden misiniz?
Aslında "eğitiminiz için başörtüsü serbest" diye KESTİRİP ATSALAR sorun kalmazdı.
Ama biliyorum böyle zihinler değişmeyecek. Uç noktalarda yaşamaya, düşünmeye bayılıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?