- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
polemiğe girmek istemiyorum dedikçe yazmayın !!!!
Muhtemelen öyle zaten. Bu durumda bu kıza yazık değil mi şimdi her yere reklam oldu. :26:
İşte bunu daha kesinleştirmeden haber yapmak yanlış.Biz bu ihtimali düşünüyoruz ama düşünmeden yaftalayanlar da var.Bakın bir milletvekili mesela..
LG-P710 Tapatalk
birde kaç sene önce haber programında izlemiştim 18 yaşında yetim öksüz yurdundan kızları bırakıyorlarmış..ve genel eve sermaye yapmak için pazarlayıcılar falan hep oralarda dolaşırmış
kesinleştirmeden diyoruz yakimin omzuna çıkarsa çıksın kime ne herkez kendinden sorumlu..her koyun kendi bacağından asılır demişler..okul önlerinde uyuşturucu satan vs..onları haber yapsınlar
Allah'ın emri başörtüsünün geldiği hale bak....Allah önce kendi nefsimi, sonra ihtiyacı olanların nefsini ıslah etsin inşaallah...
arkadaşım o çok içsel bir duygu dini yaşamak ..insanlar fırsat bırakmıyorki dini yaşamaya...
bdv de açılan konular ve tepkileri bilmesem inancam haaa :))
kapalı olmanın hakkını ver gibi söylemler dönerken , burada olay kimseyi ilgilendirmez istediğini yapara dönüyor ..
walla evet utanılacak çok şey var , örneğin muhalefetimizin hali :)
sadece haberi kimin yaptığına ve yakışır mı yakışmaz mıyı konuşuyorsunuz da, önemli olan bir milletvekilinin bunu kınaması değil mi? yani anlamıyorum ya gözü kadınların üzerindeyse o kadar çok kadın haberi oluyo ki siz daha iyi bilirsiniz eminim!! kadınlara kötü davranılıyor diyelim bunları kınamayan mahluk bunu kınıyor bence biraz buna yorum yapın !
istediğime yorum yaparım, olaya istediğim taraftan bakarım ... özgürlük naralarını boşuna mı atıyoruz yoksa ..
pardon ben sizi çok yanlış anlamışım işinize gelince özgürlükçü he tamam
evet yanlış anlamışşınız ben onu size demiştim özgürlük naraları boşuna mı atıyorsunuz diye :))
atıyoruzz yazınca kendinizi de almış oluyosunuz cümlenin anlamı olarak yani :))) özgürlükçü naraları attığımı nerde gördünüz baya hemen beni ötekileştirip size göre sizin dışınızdakilerin arasına koydunuz ama ben sizin gibi tek tip değilim üzgünüm:)) partizan hiç değilim :)) güzel yapılana alkış tutup insanı üzene yuh demeyi bilirim :))) kimsenin şakşakcısı değilim
siz benim partizan veya tek tip düşündüğümü nasıl anlamışşsanız bende öyle anlamışımdır özgürlük naraları attığınızı :)) bu kadar komedi yeter , cevap vermem bir daha ... partizan değilim hem olsamda kimene , kime şakşak yapacağım da kimseyi ilgilendirmez..canım istediğini alkışlar canımın istediğini yuhalarım kimse keyfimin kayhası değil :)) önceki sayfalarda çokca yazıldığı gibi her koyun kendi bacağından asılır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?