Memlekette utanacak onca şey varken, konserdeki başörtülü kızdan utanmak..!

polemiğe girmek istemiyorum dedikçe yazmayın !!!!

Ben sizinle polemiğe girmedim, gayet kibar bir dille ortaya attığınız iddianın kaynağını istedim. Yanıt vermek zorunda değildiniz kaynağınız olmadığına göre şimdi yaptığınız gibi iddianızı bir spekülasyon olarak ortada bırakabilirdiniz, ama yanıt verecekseniz saygınızı korumak zorundasınız, karşınızdaki insan kim olursa olsun böyle emir kipi ve ünlemlerle konuşamazsınız.

Muhtemelen öyle zaten. Bu durumda bu kıza yazık değil mi şimdi her yere reklam oldu. :26:

ben hiç bir insana diyeyim yakıştırmıyorum böyle eleştirileri..kimse bu kadar ileri gitmemeli..allah ile kul arasına kimse giremez demişler,öbür tarafta nasıl verecekler bunun hesabını acaba

İşte bunu daha kesinleştirmeden haber yapmak yanlış.Biz bu ihtimali düşünüyoruz ama düşünmeden yaftalayanlar da var.Bakın bir milletvekili mesela..

LG-P710 Tapatalk

kesinleştirmeden diyoruz yakimin omzuna çıkarsa çıksın kime ne herkez kendinden sorumlu..her koyun kendi bacağından asılır demişler..okul önlerinde uyuşturucu satan vs..onları haber yapsınlar

Allah'ın emri başörtüsünün geldiği hale bak....Allah önce kendi nefsimi, sonra ihtiyacı olanların nefsini ıslah etsin inşaallah...

birde kaç sene önce haber programında izlemiştim 18 yaşında yetim öksüz yurdundan kızları bırakıyorlarmış..ve genel eve sermaye yapmak için pazarlayıcılar falan hep oralarda dolaşırmış

birde kaç sene önce haber programında izlemiştim 18 yaşında yetim öksüz yurdundan kızları bırakıyorlarmış..ve genel eve sermaye yapmak için pazarlayıcılar falan hep oralarda dolaşırmış

Bunları neden haber yapsınlar ki ? Tecavüzcüyü,pazarlayıcıları bu kadar koruyup kollayan başka bir ülke var mıdır acaba ?

zorla evlendirmek,bizde zorla başkapatmak bizde ondan sonra 40 yaşında bile kişiliğini bulamayan bir sürü insan..özgür irade yok...

Allah'ın emri başörtüsünün geldiği hale bak....Allah önce kendi nefsimi, sonra ihtiyacı olanların nefsini ıslah etsin inşaallah...

arkadaşım o çok içsel bir duygu dini yaşamak ..insanlar fırsat bırakmıyorki dini yaşamaya...

Bunu soyleyen adami savunanlar var birde. Bu duruma gore basortululer yemesin icmesin gezmesin o zaman. Keza kadinin sesi de haram diger erkeklere.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

her gün bir kadın cinayeti haberi çıkıyor keşke biraz da onlara tepki gösterseler... Allah inancı olan kişi hiç bakasının hakkında böyle şeyler söyler mi? kınamak ne zamandan beri müslümana yakışır olmuş!! o kadar kadın işkence görüyor öldürülüyor öldüreni işkence edeni kınamak şöyle dursun elbette!!!!!

sadece haberi kimin yaptığına ve yakışır mı yakışmaz mıyı konuşuyorsunuz da, önemli olan bir milletvekilinin bunu kınaması değil mi? yani anlamıyorum ya gözü kadınların üzerindeyse o kadar çok kadın haberi oluyo ki siz daha iyi bilirsiniz eminim!! kadınlara kötü davranılıyor diyelim bunları kınamayan mahluk bunu kınıyor bence biraz buna yorum yapın !

istediğime yorum yaparım, olaya istediğim taraftan bakarım ... özgürlük naralarını boşuna mı atıyoruz yoksa ..

partizanlık böyle bir şey işte .. ne yaparsa yapsın kafa sallamak ve savunmak böyle bir olayda bile derdimiz siyaset olmuş acaba nasıl savunabilirim olmuş eminim yarın savunduğunuz için size teşekkür mesajı gelecektir .. yandaşlığın dozunu bi bilsek millet olarak nirvanaya ulaşacağız .......

evet yanlış anlamışşınız ben onu size demiştim özgürlük naraları boşuna mı atıyorsunuz diye :))

atıyoruzz yazınca kendinizi de almış oluyosunuz cümlenin anlamı olarak yani :))) özgürlükçü naraları attığımı nerde gördünüz baya hemen beni ötekileştirip size göre sizin dışınızdakilerin arasına koydunuz ama ben sizin gibi tek tip değilim üzgünüm:)) partizan hiç değilim :)) güzel yapılana alkış tutup insanı üzene yuh demeyi bilirim :))) kimsenin şakşakcısı değilim

siz benim partizan veya tek tip düşündüğümü nasıl anlamışşsanız bende öyle anlamışımdır özgürlük naraları attığınızı :)) bu kadar komedi yeter , cevap vermem bir daha ... partizan değilim hem olsamda kimene , kime şakşak yapacağım da kimseyi ilgilendirmez..canım istediğini alkışlar canımın istediğini yuhalarım kimse keyfimin kayhası değil :)) önceki sayfalarda çokca yazıldığı gibi her koyun kendi bacağından asılır ...

anlamamak için kör olmak lazım sizi:)) ama ben özgürlükçü narası atmam genelde nara atmam yani tarzım değil :)) cevap ver noluuuurrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…