Memleketine bağlı erkekle de evlenilmezmiş.

Eşiniz gerçekten berbat birisi, ne demek babası ile karşı karşıya getiriyor, bu adam hem sünepe hem de beş kuruş etmez , boşuna çekmişsin bunca zaman ...

Anacı erkek olsaydı
Siz yurtdisindayken anası gelip sizle yasardi
Ya da yurtdisina cikmazdiniz
Anaci erkek gormemissiniz.

40 yaşından sonra 3.cocugu ne yapacaksınız ki?
Hayatınız cocuk doğurup bakmakla mi geçecek?

Mesleğiniz var ne güzel.

En son " boşa beni " kelimesini ex ese kullanıyordum.
Baktım bosamiyor
Ben dava açtım
Şuan bosanma surecindeyiz.

Evet -2 saat üniveristeye orada değil merkezde yaşamak lazım.
Adam 7 saat gidip gelmeyi düşünüyorum, siz 2 saat diyorsunuz, ben mi konuyu anlamadım diyecegim ama ne onemi var adam keyfi icin bosanma cumlesini kuran biri, birakin fizana taşıninda surunsun.

Sizin boyle bı kompleksınızin olup olmaması Esınızın zihniyetini, ona boşanmak ıcın rahatlık veren ekının altındaki "sürüyle çıtırlar" gercegını degıstırmez
Siz cıtır olabilirsiniz ama başka cıtırlar her zaman caziptir adamın zihniyeti bozuksa müsaittir.

Aldatılan unlulerden yola cıkabılırız goz onunde oldukları ıcın ıyı bı ornek olacaktır
Ki o kadınların gücü sadece cıtırlıgı degıldi aldatıldıklarında. Bir sürü artıları vardıkompleksleri olacak ınsanlar degıldıler ama yıne de boynuzu taktılar

Yurt dışında kalıcı olsalar kesin anasını yanına getirirdi İşi yüzünden görevli gitmişler yakında tekrar ülkeye döneceklermiş adam dönünce anasının dizinin dibinde olmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…