memem küçük olduğu için sevgili yapamıyorum..

Genc kizlarin geldigi su noktadan toplum olarak biz sorumluyuz. meme=zevgili demek olmus.:KK14:

Burun estetigi bir derece de, meme estetigi icin 30 lara kadar beklemelisin ve gercekten isteyip istemedigine o zaman bireysel karar vermelisin.

yaşamayınca insana çok basit gereksiz şeyler gibi geliyor. ne sorunlar var hayatta değil mi. ama burnunuzun ortasında bir sivilce çıksa kafaya takmaz mısınız? çok önemli mühim bir şey değil evet ama beni psikolojik olarak etkilediği için fikirlerinizi almak istedim..

Tabi ki haklısın ama genceciksin. O kadar güzel bi yaştasın ki... Boşver oranla buranla ilgilenenlerle vaktini harcama kendini yorma... Benim üzüldüğüm herkesin yüzü birbirine benziyor. Bi güzellik algısı yaratılmış onun üzerinden gidiyor ve gençler hep örnek alıyor. İnstagram denen mecrada artık yüzleri ayırt edemiyorum. Sen sen olarak kal. Kimseye benzeme. Ama yine de yaptırmak istersen kendin için yaptır. Eğitim ne durumda?

Merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Önerilerinize, fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim okuduğunuz için
Bazıları saçma sapan komik ve gereksiz bulmuş derdini ama ben seni anlıyorum 18 yasından önce hormon testlerini yaptırsaydın yani çok çok daha yaşta bunun sanırım bi tedavisi vardı. Ancak artık şuandan itibaren silikon dışında çözebileceğin bi sorun değil. Silikon taktırmakta her kadının harcı işlem değil Daha çok gençsin seni bu halinlede sevecek kabullenecek biri olucaktır sonra karar verirsin ilerde silikon meselesine

Tabi ki haklısın ama genceciksin. O kadar güzel bi yaştasın ki... Boşver oranla buranla ilgilenenlerle vaktini harcama kendini yorma... Benim üzüldüğüm herkesin yüzü birbirine benziyor. İnstagram denen mecrada artık yüzleri ayırt edemiyorum. Sen sen olarak kal. Kimseye benzeme. Ama yine de yaptırmak istersen kendin için yaptır. Eğitim ne durumda?
üniversite okuyorum birinci sınıfım, teşekkür ederim

Ya belli kriter yok. Bazı adamlar da küçük meme sever. Sen o adama denk gelmemissin

Merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Ah be güzelim tek derdin küçük memelerin olsun

Konunun tamamini okumadim.
Ama silikon ile ilgili sunu soylebilirim
Isin ehli bir elde yapilmasi sart
Ben kardesim annem ucumuzde yaptirdik. Seninle ayni sorundan dolayi. Asla ele gelemiyor
Hayatimda kendim icin yaptigim en iyi sey diyebilirim .salak gibi 34 yasima kadar beklemisim
Bu yaz benden ozguvenlisi yoktu
Ölçüsü ideal ise belli olmaz. Benim su an 80 b :KK66:
Bunun çözümü kolay merak etme. Tek sorun para ;(

X