- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüz kez açıkladım tekrar açıklıyorum, normalde destekli sütyen giyiyorum ve bu rahatsız bir şey. Sevgilimin yanında rahat etmek isteyip normal sütyen giydiğimde ise fark edip dalga geçmişti çünkü giydiğim sütyenler bildiğiniz dümdüz ve çok fark oluyor. Ayrıca ben size bu açıklamayı yapmak zorunda da değilim benim özel hayatım sizi ilgilendirir mi reşit bir insanım sonuçta.daha 19 yasindasin memeni niye millete gosteriyosun aklini basina bl yahu.
ablaminda birebir sizin gibiydi..evlendi cocuk olunca baya duzeldi..simdi 2 cocugu var gogusleri baya buyudu.
dert etmeyin slikon olayina da girmeyin
lütfen sadece başlığı okuyup gelmeyin çok yerde açıkladım bunu. Sevgili bulmakta neden zorluk çekeyim ki herkesin görünüşüne göre insanlar var sonuçta kimse kusursuz değil..Silikon yaptırdıktan sonra erkek arkadaşı yapar sonra da ay halbuki göğüslerimde güzel bu beni neden terk etti diye konu açar, demedi demeyin.
Lütfen biraz aklınızla hareket edin
31 yasinda yasamis gormus biri olarak nacizane tavsiyede bulundum.yüz kez açıkladım tekrar açıklıyorum, normalde destekli sütyen giyiyorum ve bu rahatsız bir şey. Sevgilimin yanında rahat etmek isteyip normal sütyen giydiğimde ise fark edip dalga geçmişti çünkü giydiğim sütyenler bildiğiniz dümdüz ve çok fark oluyor. Ayrıca ben size bu açıklamayı yapmak zorunda da değilim benim özel hayatım sizi ilgilendirir mi reşit bir insanım sonuçta.
teşekkür ederim cevabınız için..31 yasinda yasamis gormus biri olarak nacizane tavsiyede bulundum.
Sevgilinin yanında sütyende degistirme oda senin özelin.
31 yasinda yasamis gormus biri olarak nacizane tavsiyede bulundum.
Sevgilinin yanında sütyende degistirme oda senin özelin.
kendimi açıklamaya çalışırken delireceğim sanırım hanımefendi diyorum ki SEVGİLİM BENİM SAMİMİ OLDUĞUM VE SÜREKLİ BİRLİKTE OLDUĞUM BİR İNSAN OLDUĞUNDAN DOLAYI YANINA DESTEKLİ SÜTYEN GİBİ RAHATSIZ BİR ŞEYLE DEĞİL NORMAL SÜTYEN GİYEREK GİTTİĞİM OLUYOR. Samimi olduğunuz kişilerin yanında spor giyinirsiniz hani, daha rahat şeyler giyer daha paspal olursunuz. Güzel görünme kaygınız olmaz. O anlamda. İnsanlık hali o gün rahat bi şey giymek istiyorum veya hasta oluyorum, bir şekilde fark ediyor. Her gün destekli sütyen giyip bir yıl devlet sırrı gibi saklayamam ya.. Evde değiştiriyorum yani sütyenimi korkmayın Bunu da açıklayacağım aklıma gelmezdi gerçekten...Sevgilinle seviştin mi niye onun yanında sutyen değiştirdin?
bunu bilmiyordum teşekkür ederim cevabınız içinsilikonun pek çok zararı var. artık taktıranlar da vücuduna hasar verdiği için çıkarttırıyor. zayıfsan biraz kilo al o büyür zaten bu sefer kilolalarına moralin bozulur onları vermeye çalışırsın bi bakmışsın hayat geçip gitmiş.
Teşekkür ederim cevap için, başlığın yanlış anlaşıldığını da çok kez açıkladım birkaç sayfa geriye göz atın lütfenAy ne alaka ya
Sevgili bulmak için koca memeli mi olmak gerek
Saçmalama
İstwrsen yaptır ama bence doğal göğüs hee zaman bir adım önde küçük de olsa
Yok artık bu hadsizlikdaha 19 yasindasin memeni niye millete gosteriyosun aklini basina bl yahu.
ablaminda birebir sizin gibiydi..evlendi cocuk olunca baya duzeldi..simdi 2 cocugu var gogusleri baya buyudu.
dert etmeyin slikon olayina da girmeyin
Hayır bekarken çok büyüktü evlenip çocuk emzirince hem küçüldü hem sarktı. İçi boşaldığı için sadece toparlama işe yaramıyor slikon koymak şart. Benim şuan c cup. İlerde sarkarmı soruna cevap veremiycem benim daha çok yeni onu 10 senedir kullanan birilerine sormak lazım. Ama bence mümkün değil.Neden? Kucultturseydin zaten toparlamada yapiyolar o sekilde? Buyuktu dedigin icin soruyorum?
Birde bu memelerde tekrar sarkma olur mu yaa? Mesela ben dikkestrme istiyorum... belli bi cup bedeni var mi.. meseka b sarkmaz c sarkar diyebilir miyiz?
Neden mumkun degil sarkmasi? Deniyor ya mesels yer cekimine maruz kaldigi icin sarkiyo:) C cup ideal bence...Hayır bekarken çok büyüktü evlenip çocuk emzirince hem küçüldü hem sarktı. İçi boşaldığı için sadece toparlama işe yaramıyor slikon koymak şart. Benim şuan c cup. İlerde sarkarmı soruna cevap veremiycem benim daha çok yeni onu 10 senedir kullanan birilerine sormak lazım. Ama bence mümkün değil.