• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Canımm hayırlısı olsun önemli olan doktorun yaptığı şeyin senin içine sinmesi, sen şimdi bunlar içine sindi. Geriye şafak saymak kaldı başlayalım bence yavaştan ya.

Sağol canım inşallah...
Sen ülkemizdeki otoritelere güveniyorsun demek ne güzel,ülkemizde yıllarca 6-7 aylık bebeklere kürtaj yapıldı,ben bunu bile yasaklayamayan otoritelere güvenmem açıkcası.Zaten bunun sağlıklı olmadığını söylemiyor,gereksiz olduğunu söylüyor.
Damla proteze gelince dönmesi gayet mümkün,neden dönmesin ki?Ha dönmesin diye iyice sıkıştırıldığını bunun da ekstra ağrılara yol açtığını anlatıyor.
3 boyutlu çalışma konusunda görmediğim için yorum yapmak istemiyorum,internette gördüğüm gibiyse gerçeği yansıtmıyordu elbette,herkesin göğsü farklıdır,çok çok genel bir görüş verir sadece.

Sağol canım inşallah...
Sen ülkemizdeki otoritelere güveniyorsun demek ne güzel,ülkemizde yıllarca 6-7 aylık bebeklere kürtaj yapıldı,ben bunu bile yasaklayamayan otoritelere güvenmem açıkcası.Zaten bunun sağlıklı olmadığını söylemiyor,gereksiz olduğunu söylüyor.
Damla proteze gelince dönmesi gayet mümkün,neden dönmesin ki?Ha dönmesin diye iyice sıkıştırıldığını bunun da ekstra ağrılara yol açtığını anlatıyor.
3 boyutlu çalışma konusunda görmediğim için yorum yapmak istemiyorum,internette gördüğüm gibiyse gerçeği yansıtmıyordu elbette,herkesin göğsü farklıdır,çok çok genel bir görüş verir sadece.

ilk cümlene katılmıyorum. sadece 2 doktorla görüştüm. ilk görüştüğüm doktorla olan görüşme ayrıntılarını biliyorsun. diğeri de görüşmede karar verdiğim Naci Bey'di zaten. öncesinde de bir kaç doktora e posta göndermiştim. yüzyüze görüşmeye gerek bile duymadığım cevaplar gönderdi çoğu.
doktorlarımıza güveniyorum. çektikleri sıkıntıları da çok iyi biliyorum. doktor otorite demek mi? ne demek istediğini tam anlamadım..
kas zarı yöntemi yurt dışında yasaklı burada değil gibi bir sonuç çıkmış yazdıklarından. öyle bir şey yok canım benim.

üç boyutlu çalışmada kişinin beden profili çıkarılıyor. protez modeli ve farklı cc deki protezler kişinin 3 boyutlu simülasyondaki görüntüsü üzerinde deneniyor. hasta her açıdan göğüs boyutunu ve duruşunu görebiliyor.
karar senin. ameliyat sonucunu heyecanla bekliyor olacağız. kime ameliyat olduğuna değil, sonuçtan memnun musun ona bakacağız. :29:

Son düzenleme:
Canımm hayırlısı olsun önemli olan doktorun yaptığı şeyin senin içine sinmesi, sen şimdi bunlar içine sindi. Geriye şafak saymak kaldı başlayalım bence yavaştan ya.

Canım benim çok sağol,sayalım ama daha günüm belli değil.Sekreterini arayıp gün konuşmam lazım.Umarım bayramda olabilir.

ilk cümlene katılmıyorum. sadece 2 doktorla görüştüm. ilk görüştüğüm doktorla olan görüşme ayrıntılarını biliyorsun. diğeri de görüşmede karar verdiğim Naci Bey'di zaten. öncesinde de bir kaç doktora e posta göndermiştim. yüzyüze görüşmeye gerek bile duymadığım cevaplar gönderdi çoğu.
doktorlarımıza güveniyorum. çektikleri sıkıntıları da çok iyi biliyorum. doktor otorite demek mi? ne demek istediğini tam anlamadım..
kas zarı yöntemi yurt dışında yasaklı burada değil gibi bir sonuç çıkmış yazdıklarından. öyle bir şey yok canım benim.
karar senin. ameliyat sonucunu heyecanla bekliyor olacağız. kime ameliyat olduğuna değil, sonuçtan memnun musun ona bakacağız. :29:

Neyse boşverelim yaprakcım,önemli olan mutlu olmak.Ben bunu tercih ederim mantıklı bulurum,sen başka bir şeyi.Doktorun da dediği gibi herkes kendi aklını beğenir.
Ben kararımı verdim,leride birgün pişman olur muyum,hiç belli olmaz hayat bu,yanlış düşündüğüm bir şey olduğunu görürsem gelir burda açıkyüreklilikle paylaşırım zaten.

kızlar birde dikişlerden çok korkuyorum en korktugum olay yani dikiş alınması :((( acayip tırsıyorum inanın aldırmayım hep kalsın sanki oyle boyle degil. birde karnıma dokunamıyorum boyle azcık elim yaklaşsa tikli gibi oldum karnım hemen içine istek dısı kendini aniden cekiyor ve ameliyat dikişlerim cok acı veriyor ben dikişi nasıl aldırcam hiç bilmiyorum piff :/

Neyse boşverelim yaprakcım,önemli olan mutlu olmak.Ben bunu tercih ederim mantıklı bulurum,sen başka bir şeyi.Doktorun da dediği gibi herkes kendi aklını beğenir.
Ben kararımı verdim,leride birgün pişman olur muyum,hiç belli olmaz hayat bu,yanlış düşündüğüm bir şey olduğunu görürsem gelir burda açıkyüreklilikle paylaşırım zaten.

hakkınızda hayırlısı ,sonucunuz yüz güldüren sonuç olsun inşallah ... hepimiz aynı doktoru tercih etsek diğer doktorlar boş kalırdı...önemli olan hepimizin mutlu sonu yaşaması diye düşünüyorum

kızlar birde dikişlerden çok korkuyorum en korktugum olay yani dikiş alınması :((( acayip tırsıyorum inanın aldırmayım hep kalsın sanki oyle boyle degil. birde karnıma dokunamıyorum boyle azcık elim yaklaşsa tikli gibi oldum karnım hemen içine istek dısı kendini aniden cekiyor ve ameliyat dikişlerim cok acı veriyor ben dikişi nasıl aldırcam hiç bilmiyorum piff :/

Canım dikişler alınırken canı acıyan hiç okumadım ben,umarım senin de canın yanmaz.Mutlaka uyuşturucu bir şey sürüyorlardır veya başka bir şey.Yardımcı olamıyorum bu konuda ama sadece iyi dileklerimi sunmak istedim.

Canım benim...Yazdıklarını okudum ve eminimki çok dogru ve memnun olacagın kararlar veriyorsun..Allah yolunu açık etsin en güzel sonuçları alırsın inşallah :54:
Tugrul beyin yazdıgı birçok yorumunu mantıklı buluyorum ve bu kadar açıklayıcı cevaplar yazmasınıda takdir ediyorum dogrusu :46:Herkesin dogruları kendine..:34: SEn aklına,mantıgına göre en dogru olan seçimi yap ve kimseyi dinleme canım..Aklın mantıgın seni en dogru yere götürecek :29:...

Canım benim...Yazdıklarını okudum ve eminimki çok dogru ve memnun olacagın kararlar veriyorsun..Allah yolunu açık etsin en güzel sonuçları alırsın inşallah :54:
Tugrul beyin yazdıgı birçok yorumunu mantıklı buluyorum ve bu kadar açıklayıcı cevaplar yazmasınıda takdir ediyorum dogrusu :46:Herkesin dogruları kendine..:34: SEn aklına,mantıgına göre en dogru olan seçimi yap ve kimseyi dinleme canım..Aklın mantıgın seni en dogru yere götürecek :29:...

Çok teşekkürler arzum,ben de mantıklı buluyorum söylediklerini.Mantıklı olan en az acıyla,en kolay yöntemle en doğal sonuca ulaşmaksa şu an için benim doğrum bu.
Herkes kararlarıyla mutlu olsun diye umuyorum.

sagol cnm inş acımaz :)

Acımaz canım,korkma :34: Bugün bilegimdeki dikişleri aldı hemşire..Erken alınmış,daha dikişlerim kaynamamış :14: Tekrar açılma yaptı..İki gün sonra tekrar gidecegim,pansuman yapılacak ve gerekirse tekrar dikilecek..Ama ben korkmuyorum tabi,önemli olan iyi en az iz kalabilecek bir sonucun çıkması :34:

Kararin hayirli ugurlu olsun canim. Gercekten muthis bir arastirma ve gelip burda dobra dobra herseyi anlatma sureci yasadin yasattin hepimize bunun icin de ayrica tebrik etmek istiyorum seni. Herkes yasadiklarini merakla takip etti diye dusunuyorum:) Tugrul bey de karar kilman da beni ayrica mutlu etti tabii. İnsallah sen de benim kadar mutlu olur, sonucundan memnun kalirsin

Kararin hayirli ugurlu olsun canim. Gercekten muthis bir arastirma ve gelip burda dobra dobra herseyi anlatma sureci yasadin yasattin hepimize bunun icin de ayrica tebrik etmek istiyorum seni. Herkes yasadiklarini merakla takip etti diye dusunuyorum:) Tugrul bey de karar kilman da beni ayrica mutlu etti tabii. İnsallah sen de benim kadar mutlu olur, sonucundan memnun kalirsin

Çok teşekkür ederim gülezelcim,malesef baskı cumhuriyeti hayatımızın her alanına yansımış,açıkyüreklilikle yorum yapan insanlar taşlanıyor."Sus bakayım utanmaz" cümlesi her fırsatta alttan alttan veriliyor,neden konuşmaya korkuyoruz anlamadım."Kral çıplak"sa kral çıplaktır.

Çok teşekkür ederim gülezelcim,malesef baskı cumhuriyeti hayatımızın her alanına yansımış,açıkyüreklilikle yorum yapan insanlar taşlanıyor."Sus bakayım utanmaz" cümlesi her fırsatta alttan alttan veriliyor,neden konuşmaya korkuyoruz anlamadım."Kral çıplak"sa kral çıplaktır.

:)) neyse takilma boyle seylere fazla. Ogrenecegin cok fazla sey var ne de olsa:) muhim olan senin aklin senin mantigin gerisi teferruattir. Takdir etmek te bir erdemdir. Bu erdemi gosterebilenlerin onunde ben de saygiyla egilirim ...

Doktor araştırmaları yaptıgım dönemlerde bazı kişiler benimle çok ilgilenmişlerdi sagolsunlar.Ama seçimim onların ameliyat oldugu doktor olmayınca bir anda ilgi alakaları kesilmişti :)) Nedense ;) Önemli olan senin kararların ve seçimlerindir.Kimseyi takma kafaya canım,yola devam :29:

Teşekkür ederim drita.Bence herkes kendini yakın hissettiği,bilgisini fikrini merak ettiği tüm doktorlara gitmeli.Başka türlü doğru bulunmuyor.O kadar inanılmaz boyutta bir bilgi kirliliği var ki bu konu ile ilgili,ben gerçekten hayretler içerisindeyim.Bazı doktorlar sadece reklamla yaşıyor ve malesef insanların canını hiçe sayıyor.Ben onlara bedava yapıyoruz deseler bırakın canımı,çantamı bile emanet etmem.Estetik ameliyat olmak isteyen insanlara tavsiyem çok araştırsınlar,çok görüşsünler,çok düşünsünler.Kimseyi korkutmak istemiyorum ama çok meşhur bir doktorun 3 saat ameliyattaki hastasının kanını durduramayıp başka bir klinikten doktor çağırdığını duydum.Sonra o kadar kan gövdeyi götürürken protezi koyduğu yeri bile göremeden kapatıyor,direnler,ağrılar hasta haftalarca kendine gelemiyor ve doktorun dediği "e normal bu bir ameliyat,bu tür risklerden bahsetmiştik."

Selam canım,teşekkür ederim,sen kime ameliyat oldun?

Doğru yoldasın canım devam et:46:
Aklında hiç bir şüphe kalmayıncaya değin, aklındaki tüm doktorlarla görüş.
Kimsenin seni demorilize etmesine de izin verme... Zaten buna izin vermeyecek kadar da aklı başında ilerliyorsun anladığım kadarıyla. :34:

Doğru yoldasın canım devam et:46:
Aklında hiç bir şüphe kalmayıncaya değin, aklındaki tüm doktorlarla görüş.
Kimsenin seni demorilize etmesine de izin verme... Zaten buna izin vermeyecek kadar da aklı başında ilerliyorsun anladığım kadarıyla. :34:

Beden benim bedenimse,karar da benim kararımdır.Neyi neden mantıklı veya mantıksız bulduğumu da paylaşırım ki insanlara bir faydam olsun.
Ben nasıl birilerinin fikirlerinden faydalandıysam birileri de benim fikirlerimden faydalansın.
Mantıklı gelir,gelmez.Herkesin kendi kararı,ama herşey tartışılabilmeli.Herkes aynı şeyi düşünüyorsa hiç kimse bir şey düşünmüyor demektir.

Teşekkür ederim canım. Çarşamba gunü Naci beyle randevum var ilk olarak. Ayrıntıları yazarım. Aslında sadece telefonda bile Hasan beyin asistanının sıcak kabilini çok hoşuma gitti. Çok gercekciyimdir ama bu tip küçük seyler bile etkiliyor insanı. Her ne kadar teknik olarak Arastirsak da herseyi Güven ve samimiyet duygusunu da ariyorsun. Bu yüzden de bu yüz yüze gorusmeler şart. Bakalım neler olacak :18:

Merhaba canım,hani gelişmeler?Bekliyorum merakla...

Back