Memeden ayirma sureci nasil olmali sizce bu durumda?

Merhaba bu emerek uyutma problemi bende de var 1 haftadir gündüz emmeyi biraktik ama geceleri uyurken kıyamet kopuyor emzirmezsem. Nasıl bıraktınız acaba?
Merhaba..ben konu sahibiyim ve hala kizimi memeden kesmeyi basaramadim. Azaltma da olamadi..bakalim onun gonlu ne zaman gecerse oyle olucak sanirim..bende is yok :/

Merhabalar;
Sütten keseli 15 gün oldu. Şöyle söylim önce gece emzirmeyi tamamen bitirdim ve gece her emmek istediğinde biberonla su vererek kandırdım. Sonra uyumadan önce de uykuya dalma emzirmesini kesip yine biberonla su içirip hadi iyi geceler diyip uyutmaya çalıştım. Biraz uğraş sonucu gece emmesini bitirdik. Gündüzleride emzirme sayılarını düşürdüm ve sonunda tamamen kestim. Gündüz çok kriz geldiğinde devam sütü verdim biberonla. Bu şekilde yaptığımdan göğüslerimde ağrı ve şişlik olmadı.

Merhaba..ben konu sahibiyim ve hala kizimi memeden kesmeyi basaramadim. Azaltma da olamadi..bakalim onun gonlu ne zaman gecerse oyle olucak sanirim..bende is yok :/
Merhaba. Bende uzun süredir gündüzleri kesmeyi başardım fakat öğle uykusunda istiyor hala ve geceee hele simdi ramazan öyle zor oluyor ki sabaha kadar yaninda yatıp emmeyi istiyor gece bırakmayı da basarabilseydim iyidi tebrik
Tebrik ederim öncelikle su an hala çocuğumu emzirirken biz geceleri nasil birakcaz bilmiyorum ya biberon kullanmiyor belki bardakla su vermeyi deneyebilirim ama şu an ramazan dolayısıyla kendim de çok yipranicam belki daha sonra denerim. Böyle emzirerek de zorlaniyorum ama napayım

Ay evet annelerin hazir olmasi daha onemli. Ben kendim de bi turlu hazir olamadiuimdan zaten kaybetrim hep... benimki de ne emzik ne biberon kullanmadi. Hazir meme varken oburlerine ne hacet.. dusunun onlar yerine hep meme vardi..... yorucu yipratici.. :/ Ama ramazanda delirmis dehset sacan canavar olmus bi bebeyle ugrasmak da daha yipratici..

Gerçekten öyle Allah yardımcımız olsun

Ben ne denesem olmadı ben karar verdim memeden kesmeye ama süreci başlattığımız da oğlum aglarken morarıp nefesi kesilen bir çocuk o yüzden babamız engel oldu sürekli şuan ne sürsem fayda etmiyor anlıyor çünkü ne sürdüğümü ve bana anne şunu yıkada gel diyor zamanla bırakır... Ben oluruna bıraktım

Önemli olan uyutmaya alıştırmak benim 3 çocuğumda memede uykuya geçerdi

Kızım da şuan 28 aylık falan 23 aylıkken bıraktık bir gün zorlandim sadece uykuya gecemiyordu çünkü ağlaya ağlaya uyudun yapacak bişey yok

Memeyi bırakınca aç kalır diye düşünme illaki acikip yiyorlar

Ama hastalık döneminde biraktirma Allah korusun bitkin düşer yemezde o dönemde

@_Marla_ da tecrübesini paylaşsın o da biraktirdi yakın zamanda

Kzim 26 aylık bizim memesiz ilk gunumuz uyanip krizlere giriyor az once uyandigi icin girdim okudum yazınızı gunduz cok kolay gecdi gece cok zor memeye koyarkenden gozlerni kapardi smdi nasl uyyacak oda bende bilmiyorum ben pskplojik olarak cok etkilendim hem suçlu hissediyorum hemde benden soğuyacagindan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…