Memeden ayirma sureci nasil olmali sizce bu durumda?

Olabilir tabii.
27 Aylık bir bebek sütten kesmeye ay olarak gayet uygun.
Hastalık sürecinde çok doğru bulmuyorum ben sütten kesmeyi.
Bundan sonra siz teklif etmeyi bırakın, bebeğinizin emmeyi bırakacağını düşünüyorum.

haklısınız başka yöntemler vardır ben 2 çocuğumda da denedim ufaklıklar çok uyanık modern yöntemler sökmüyor

Hatta ilk çocuğum ek yemek yemeyi reddediyor sadece meme diyordu ve tam doymadığı için de gıdasız kalıp sürekli hastalanıyordu.

Uyku eğitimi vermeyi de ediniz mi

Geçecek inşaallah merak etmeyin

Sabir taslari var hem anneye hem bebege iciriyosun. Bitkisel. Bence arastiemalisiniz

hastalık bittiğinde kesmeye başlayın. Şuan çok zor zaten onun için. Muhtemelen burun tıkanıklığından ememiyordur, memeden uzaklaşmıştır o yüzden. Ne zaman isterse o zaman emsin.

Hastalık sonrası; sabah uyandığında, öğle uykusundan sonra, akşam yatmadan emzirin. Her uyku öncesinde “meme uyuyacak, uyandığında emzireceğim” diyin. Meme ve uyku bağlantısını koparın artık. Yatağında tek uyuması hedefiniz. Saçını, sırtını sevin. Şarkı söyleyin. Yeni bağımlılık vermeden uykuya geçişini sağlayın. 1 hafta günde 3, 2. Hafta günde 2, 3. Hafta günde 1 emzirin ve kesin tamamen. Süreleri daha kısada tutabilirsiniz.

Bende 2 3 aya kadar bıraktırmayı dusunuyorum, hıcte bılmıyorum nasıl olacak. Suanda 16 aylık olacak

Buarada ben gunde 3 kere emzırıyorum suanda

Evet ben de oyle dusunuyorum yaziik isteyince emsin bari diye.
Hastaligi iyilessin de zaten bu da bi adim oldu bana da cesaret geldi cunku memeyle yapisik yasardi kendisi. Yavastan biraktirmaya baslarim

Bu konuyu gorunce icim parcalanir her zaman. B3nfe bebegimi anidwn kesmek zorunda kalmistim cok isterdim soyle 30 ay emsin. 22 ay filan emzirebildim saglik sorunlari nedeniyle aniden biraktirmak zorunda kaldim. Sizi cok iyi anliyorum biraktirmak o kadar zor ki. Ama sizin bebeginiz zaten birakmis gibi. Oglum 1 hafta cok agladi. BeNde cok agladim. Ben hic hazir degildim hayatim boyunca emzirebilirdim resmen. Simdi 32 aylik olacak hala ozluyorum emzirmeyi. Benim oglumda memede uyurdu 1 hafta zor oldu sonra kendi kendine uyumayi ogrendi zaten. Ama sizinki zaten oyuna dokmus sanki kolay olurm fakat kararli bir sekilde birakin cocugunda kafasini karistirmayin. 2 vermeyip 3. Gun verirseniz isin icinden cikamazsiniz. Cok uzersiniz onu..

haklısınız başka yöntemler vardır ben 2 çocuğumda da denedim ufaklıklar çok uyanık modern yöntemler sökmüyor
Önce siz bu bağımlılıktan kurtulun da bebiş de bırakır
Hastalık veya diş çikarma dönemiyse bekleyebilirsiniz.
Ben sırf gündüz uyusun diye emzirmeyi kesmiyorum, 3e kadar yolu var benim gözümde.
Bende 2 3 aya kadar bıraktırmayı dusunuyorum, hıcte bılmıyorum nasıl olacak. Suanda 16 aylık olacak
Ben de cok zor biraktirdim uzadikca uzadi artik bunaldim yoruldum bir sekilde sen buyudun artik okula gideceksin diye diye ikna ettim ayağımda sallamaya devam.

Arkadaslar merhaba.. sizi surecten haberdar etmek istedim. Kizim 2gun nerdeyse hic emmedi. Sonra biraz iyilesit gibi olunca gece istedi ben de verdim acikcasi hasta oldugu icin.. sabaha daha da iyilesmis olarak uyandi...
O gun gunde 2 3 kere emdi. Meme meme diye pesimde gezdi resmen. Unutturmaya oyalamaya calissam da..zaten ogle uykusu gece uykusu sabah uyanma sonrasi vs yani 3 kere emmistir oyle oyle. Sonraki gun daha da cok .. bugun nerdeyse saatte bi meme diye geldi. Zorla kucagima cikip memeyi eliyle cekistiriyor cikartip yemeye koyuluyor. Kizlar ben birakicak sanmistim ama sanirim hastalandigi icin oyleymis.
Uzuluyordum..birakiyor diye.. hazir degildim. Sonra meme emince sevindim. Ama gene tuhaf hissediyorum sanki zamani gelmis ama ben biraktirmayi beceremiyormusum gibi :/ ..
Cok celisen duygular hissediyorum.

Ben de cok zor biraktirdim uzadikca uzadi artik bunaldim yoruldum bir sekilde sen buyudun artik okula gideceksin diye diye ikna ettim ayağımda sallamaya devam.
Sizinki kac yasindaydi biraktiginda.. Ben de diyorum ki sen buyudun artik cok bebek degilsin az bebeksin birazcik bebeksin diye ama dinlemiyor.

Belliydi zaten hastalıktan olduğu. Beceremedim şeklinde yanlış düşüncelere girmeyin. Her çocuk zorlanıyor bu süreçte. Güçlü olun. Ben zaten daha önce önerilerde bulunmuştum. Oyüzden şuan değinmiyorum. Allah kolaylık versin

Merhaba bu emerek uyutma problemi bende de var 1 haftadir gündüz emmeyi biraktik ama geceleri uyurken kıyamet kopuyor emzirmezsem. Nasıl bıraktınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…