- Konu Sahibi lanet olsun
-
silikon ameliyat ı olmayıp kanser olan vardı bunlar genetik yatkınlıkla ilgiliKizlar meme estetiği olup ta kanser olan duydunuzmu
Canım annene çok geçmiş olsun. Sen zaten düzenli kontrollerini yaptırmalısın. Olacağı varsa zaten bunun önüne geçemeyiz.Öncelikle geçmiş olsun bendeTikkabilla aynı fikirdeyim teşhisi kolaylaştırdığını duymuştum benim annem meme kanseri şuanda kemoterapi bitti ışın tedavisine başladı ben risk altında olmama rağmen yaptırdım hiçte pişman değilim korkulacak birşey yok keyfini çıkarmaya bak çok erken ama hepsi geçicek sonuçta
Şu an zaten taş gibi serttir, 1 yıl boyunca yumuşama devam edecek. Doktorun önerdiği masajları aksatmadan yapın, ben 6 aya kadar masajlarımı yaptım. Sonrasında da ara ara aklıma geldikçe yapmıştım. Şimdi nomal meme kıvamında.. Sancılar olağan şeyler, birkaç ay az da olsa devam edebilir. O konuda endişen olmasın. Herkesin süreci farklı geçebiliyor.Kizlar ya içimi rahatlattiniz allah razı olsun çok sancim war özellikle gece yatarken sol gogusum çok aciyo sizede öyle oldumu bugün doktor bana banyo yap şeffaf şargilari al dedi Wè ben korkuyorum banyo yapmaya ve cok sert goguslerim zamanla düzelir mi kizlar ya
Memenin özellikle bitanesinin ağrımasının sebebi deneme işlerini o göğüste yapmalarından dolayı oluyor diye biliyorum.Kizlar ya içimi rahatlattiniz allah razı olsun çok sancim war özellikle gece yatarken sol gogusum çok aciyo sizede öyle oldumu bugün doktor bana banyo yap şeffaf şargilari al dedi Wè ben korkuyorum banyo yapmaya ve cok sert goguslerim zamanla düzelir mi kizlar ya
Evet, o barkodları saklıyorum ben de..Kizlar en önemli soruyu unuttum siz ameliyat olurken doktorunuz ne verdi ben nerden bilcem mesela ben Mentor istedim nerden bilcen Mentor oldunu ameliyattan çıktım bana 2 kutu getirdiler köşeli kitapçık war iki kutuda iki kitapçıklar verdiler Mentor yazio kağıtları yirttilar kutudaki bunları sakla dediler kağıtta 275 ss Mentor falan yazio yuvarlak sn numralar barkodmus guya sizede böyle bişey mi verdiler
1.5 yılı geçti benim.. Yuvarlak.. Ağrı falan sadece dediğim gibi ilk birkaç olur sadece.. Sonra bir şey hissedilmiyor.Sen yuvarlakmi yaptrdin kaç sene oldu ağrım sizin oluomu hala
Tamam işte kitapçık var bide barkodlar var bende de..Ya kizlar sertifika değil bendeki böyle nasıl anlatım kitapçık bildin kitap Mentor falan yazio iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?