Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazin olmayin bencede ben yazin oldum cok sıkıntı cektim o bandajlar icinde ter döküyorsunuzgüncel.
ben hala olmadım arkadaşlar.
malatyada bilge türkbileni çok övüyorlar araştırdım.kafama yattı.
yazın olmak istemem sonbaharda gitmek istiyorum malatyaya.
İzmir'deki meme küçültme olduğunuz doktordan memnun kaldınız mı ? Bende İzmir'de olmayı düşünüyorum da. Bide fiyat neydi siz yaptırırken ?70 D kullanıyodum artık 70b-75b kullanıyorum. ben çok memnunum
aynen ben de o yüzden sonbahar istiyorum.Yazin olmayin bencede ben yazin oldum cok sıkıntı cektim o bandajlar icinde ter döküyorsunuz
memnun musunuz .küçüldü mü baya.Yazin olmayin bencede ben yazin oldum cok sıkıntı cektim o bandajlar icinde ter döküyorsunuz
Ben ameliyat olali 1 bucuk yili gecti ben sadece 3 gun sıkıntı cektim cunku sirt ustu yatmak zorundaydim genelde yan yatan biriyim 100d den 95 b ye dustu goguslerim izlerimde oldukca azaldi hem de 1 bucuk yilda ama hala krem kullaniyorum izlerim icin oyle korkulcak bir olayi yok hadi birdaha ameliyat edelim deseler olurum oyle sıkıntısızdimemnun musunuz .küçüldü mü baya.
bedeninden memnun musunuz.yani yeterince küçüldü mü sizce.kime oldunuz ameliyatı.ücret neydi.Ben ameliyat olali 1 bucuk yili gecti ben sadece 3 gun sıkıntı cektim cunku sirt ustu yatmak zorundaydim genelde yan yatan biriyim 100d den 95 b ye dustu goguslerim izlerimde oldukca azaldi hem de 1 bucuk yilda ama hala krem kullaniyorum izlerim icin oyle korkulcak bir olayi yok hadi birdaha ameliyat edelim deseler olurum oyle sıkıntısızdi
Ben çok önce yaptırdım o zamanlar 5 bine olmuştum şimdi ne kadar oldu piyasa fiyatları bi fikrim yok. Ben memnunum gayet tabi zamanla göğüs ilk zamanki dikliğini kaybediyor ama kilonuza dikkat ettiğiniz sürece de küçüklüğünü koruyorİzmir'deki meme küçültme olduğunuz doktordan memnun kaldınız mı ? Bende İzmir'de olmayı düşünüyorum da. Bide fiyat neydi siz yaptırırken ?
Bedeni tam oldu ne cok kucuk ne cok buyuk gazi hastanesinde ozgur hurkal doktorumdu ama biliyorsunuzdur devlet hastanelerinde gogsunuz cok buyuk ise sagliga girdigi icin bir ucret odemeden ameliyat oluyorsunuz cunku devlet karsiliyor ben yattigim oda ve korseme para verdim sadece onun disinda bir ucret odemedimbedeninden memnun musunuz.yani yeterince küçüldü mü sizce.kime oldunuz ameliyatı.ücret neydi.
Bekar mıydınız yaptırdığınızda çocuk falan emzirmiş miydiniz ?Ben çok önce yaptırdım o zamanlar 5 bine olmuştum şimdi ne kadar oldu piyasa fiyatları bi fikrim yok. Ben memnunum gayet tabi zamanla göğüs ilk zamanki dikliğini kaybediyor ama kilonuza dikkat ettiğiniz sürece de küçüklüğünü koruyor
ay bi gün ben de ameliyat oldum çok memnunum çok mutluyum çok küçüldü diyebilecek miyim acaba..Bedeni tam oldu ne cok kucuk ne cok buyuk gazi hastanesinde ozgur hurkal doktorumdu ama biliyorsunuzdur devlet hastanelerinde gogsunuz cok buyuk ise sagliga girdigi icin bir ucret odemeden ameliyat oluyorsunuz cunku devlet karsiliyor ben yattigim oda ve korseme para verdim sadece onun disinda bir ucret odemedim
Dersin dersin ben 6 ay icinde karar verdim randevu aldim ameliyat oldum oldugum burasi bana okadar guc verdi ki korku degil heyecan vardi ameliyata girerkenay bi gün ben de ameliyat oldum çok memnunum çok mutluyum çok küçüldü diyebilecek miyim acaba..
süpersin...Dersin dersin ben 6 ay icinde karar verdim randevu aldim ameliyat oldum oldugum burasi bana okadar guc verdi ki korku degil heyecan vardi ameliyata girerken