- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ameliyatımda adanada oldu. doktorum serkan sayılıkan
16 mayısda adana ortadoğu hastanesinde yapıldı ameliyatım.sabah erken gidip tahlillerim yapıldı ve 2 buçuk 3 saat süren ameliyat sonrası yeni ciciklerime kavuştum 75 d bedenden 75 b ye düştüm.toplam 4.500 tl ye maloldu.bilgilendirir misin canım
16 mayısda adana ortadoğu hastanesinde yapıldı ameliyatım.sabah erken gidip tahlillerim yapıldı ve 2 buçuk 3 saat süren ameliyat sonrası yeni ciciklerime kavuştum 75 d bedenden 75 b ye düştüm.toplam 4.500 tl ye maloldu.
Slm, gogus ameliyati olanlara bir kac sorum var, yardimci olursaniz sevinirim. Oncelikle, gecmis olsun hepinize:)
1- Iyislesme suresi ne kadar suruyor? Kac hafta evde kaldiginiz? Ne zaman disari cikmaya basladiginiz. Is geregi surekli seyahat etme durumum var ve valizim agir olabiliyor. Ne kadar zaman sonra agir seyler kaldirabildiniz?
2- Dikis izleri tamamen kayboluyor mu? Ne kadar suruyor?
3- Sut bezlerine zarar geliyor mu? Ilerde yeniden cocuk sahibi olmak istersem, emzirebilir miyim?
4- Istanbul'da hangi hastane ve doktoru tavsiye edersiniz?
Tesekkurler,
Çok geçmiş olsunBende çarşamba günü oldum lolipop meme diklestirme ve kucultme suan çok ödem var tabi 1 ay sonunda net bişi söylerim
Teşekkür ederim merakla perşembeyi bekliyorumÇok geçmiş olsun
İz kalicak iz olmama şansı yok ve kesinlikle uzun vadeli bir ameliyat en azından 2 ay kadar kötü bir görüntü oluyorAmeliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun,bende önümüzdeki ay lazerlipolizle birlikte meme küçültme ameliyatı olmayı planlıyorum Alper Tuncel'e,yurtdışında yaşıyorum ve fazla drla görüşme şansım yok,burda bir arkadaşımın yakını ameliyat olmul Alper Beye ve bir çok dr izsiz olmaz dediği halde Alper Bey meme başından dikleştirme ameliyatı yapmış,ben görmedim ama arkadaşım çok memnun olduğunu söyledi,evet büyük meme hem sağlık hem estetik açıdan kötüden ama çok iz olması ihtimali de beni ürkütüyor,olan arkadaşların izleri nasıl acaba?
Benim aslında çok aşırı büyük değil göğüslerim,bir beden küçülse ve biraz dikleşse bana yeter,Alper Beyle o şekilde konuştuk,meme başından yapacak ameliyatımı,belirgin bir iz olmayacak,inşallah istediğim gibi olur..İz kalicak iz olmama şansı yok ve kesinlikle uzun vadeli bir ameliyat en azından 2 ay kadar kötü bir görüntü oluyor
Bende çarşamba günü oldum lolipop meme diklestirme ve kucultme suan çok ödem var tabi 1 ay sonunda net bişi söylerim
90 bedenden 75 b ye dustu benimkiler sarkikti sadece toparlalma diklestirme oldu
Çok geçmil olsun canım nasılsın şuan ? Ben de göğüs küçültme amelyatı olucam 92den 80e düşsün istiyorum ama doktorumla daha ayrıntı konuşmadım sadece bi muayne olabildim. Lolipop yöntemini sen mi seçtin ? Memnun musun ?Bende çarşamba günü oldum lolipop meme diklestirme ve kucultme suan çok ödem var tabi 1 ay sonunda net bişi söylerim
Çok geçmil olsun canım nasılsın şuan ? Ben de göğüs küçültme amelyatı olucam 92den 80e düşsün istiyorum ama doktorumla daha ayrıntı konuşmadım sadece bi muayne olabildim. Lolipop yöntemini sen mi seçtin ? Memnun musun ?