meme küçültmede ''hangi doktor'' gerçek yorumlar gelsin lütfen

16 mayısda adana ortadoğu hastanesinde yapıldı ameliyatım.sabah erken gidip tahlillerim yapıldı ve 2 buçuk 3 saat süren ameliyat sonrası yeni ciciklerime kavuştum:KK71: 75 d bedenden 75 b ye düştüm.toplam 4.500 tl ye maloldu.:KK39:

memnun musun peki.istediğin kadar küçüldü mü.

şekil güzel mi.

eski bedenlerde kaçtan kaça düştü.

ben eylul ayinda istanbulda oldum Fatih dagdelene meme kaldirma operasyonu yanilmiyorsam 2500 avro vermistim
gayette memnunum dikis izleri icin krem kullandim gayet memnunum

• Beğen
Reactions: s u
Slm, gogus ameliyati olanlara bir kac sorum var, yardimci olursaniz sevinirim. Oncelikle, gecmis olsun hepinize:)

1- Iyislesme suresi ne kadar suruyor? Kac hafta evde kaldiginiz? Ne zaman disari cikmaya basladiginiz. Is geregi surekli seyahat etme durumum var ve valizim agir olabiliyor. Ne kadar zaman sonra agir seyler kaldirabildiniz?

2- Dikis izleri tamamen kayboluyor mu? Ne kadar suruyor?

3- Sut bezlerine zarar geliyor mu? Ilerde yeniden cocuk sahibi olmak istersem, emzirebilir miyim?

4- Istanbul'da hangi hastane ve doktoru tavsiye edersiniz?

Tesekkurler,

• Beğen
Slm, gogus ameliyati olanlara bir kac sorum var, yardimci olursaniz sevinirim. Oncelikle, gecmis olsun hepinize:)

1- Iyislesme suresi ne kadar suruyor? Kac hafta evde kaldiginiz? Ne zaman disari cikmaya basladiginiz. Is geregi surekli seyahat etme durumum var ve valizim agir olabiliyor. Ne kadar zaman sonra agir seyler kaldirabildiniz?

2- Dikis izleri tamamen kayboluyor mu? Ne kadar suruyor?

3- Sut bezlerine zarar geliyor mu? Ilerde yeniden cocuk sahibi olmak istersem, emzirebilir miyim?

4- Istanbul'da hangi hastane ve doktoru tavsiye edersiniz?

Tesekkurler,

**Merhaba. Ben 8 gün evde durdum,raporluydum işyerinden
**4.gün dışarı çıkmaya başladım
**3. gün yan yatmaya başladım
**Ağır kaldırma konusunda baya sıkıntı yaşayabilirsin. Benim 1 buçuk ay oldu ameliyatım hala ağır taşıyamıyorum ve yükseğe uzanamıyorum
**süt bezleri için doktorlar kesin bişey söyleyemiyor.olmadan bile emziremeyebilirsin dedi. süt bezlerine çok dokunmadım ama dedi
**dikiş izlerim göğüs ucu kısmımda yok denecek kadar azaldı. iz kremi ve kantron yağı kullanıyorum. fakat alt kısım için aynı şeyi söyleyemiceğim

ben amaliyat oldugum gunun gecesi istanbuldan bursaya gittim evdeydim taitildeydim zaten
dikis izlari tamamen kaybolmuyor desem yalan olur cunku henuz 9 ay oldu iki cesit krem kullandim amaliyattan iki ay sonra
süt bezlerine zarar vermiyor dr heleki ebek dusunuyorsaniz
istanbulda fatih dagdelene gittim

Ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun,bende önümüzdeki ay lazerlipolizle birlikte meme küçültme ameliyatı olmayı planlıyorum Alper Tuncel'e,yurtdışında yaşıyorum ve fazla drla görüşme şansım yok,burda bir arkadaşımın yakını ameliyat olmul Alper Beye ve bir çok dr izsiz olmaz dediği halde Alper Bey meme başından dikleştirme ameliyatı yapmış,ben görmedim ama arkadaşım çok memnun olduğunu söyledi,evet büyük meme hem sağlık hem estetik açıdan kötüden ama çok iz olması ihtimali de beni ürkütüyor,olan arkadaşların izleri nasıl acaba?

• Beğen
Ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun,bende önümüzdeki ay lazerlipolizle birlikte meme küçültme ameliyatı olmayı planlıyorum Alper Tuncel'e,yurtdışında yaşıyorum ve fazla drla görüşme şansım yok,burda bir arkadaşımın yakını ameliyat olmul Alper Beye ve bir çok dr izsiz olmaz dediği halde Alper Bey meme başından dikleştirme ameliyatı yapmış,ben görmedim ama arkadaşım çok memnun olduğunu söyledi,evet büyük meme hem sağlık hem estetik açıdan kötüden ama çok iz olması ihtimali de beni ürkütüyor,olan arkadaşların izleri nasıl acaba?
İz kalicak iz olmama şansı yok ve kesinlikle uzun vadeli bir ameliyat en azından 2 ay kadar kötü bir görüntü oluyor

İz kalicak iz olmama şansı yok ve kesinlikle uzun vadeli bir ameliyat en azından 2 ay kadar kötü bir görüntü oluyor
Benim aslında çok aşırı büyük değil göğüslerim,bir beden küçülse ve biraz dikleşse bana yeter,Alper Beyle o şekilde konuştuk,meme başından yapacak ameliyatımı,belirgin bir iz olmayacak,inşallah istediğim gibi olur..

• Beğen
Bende çarşamba günü oldum lolipop meme diklestirme ve kucultme suan çok ödem var tabi 1 ay sonunda net bişi söylerim
Çok geçmil olsun canım nasılsın şuan ? Ben de göğüs küçültme amelyatı olucam 92den 80e düşsün istiyorum ama doktorumla daha ayrıntı konuşmadım sadece bi muayne olabildim. Lolipop yöntemini sen mi seçtin ? Memnun musun ?

Çok geçmil olsun canım nasılsın şuan ? Ben de göğüs küçültme amelyatı olucam 92den 80e düşsün istiyorum ama doktorumla daha ayrıntı konuşmadım sadece bi muayne olabildim. Lolipop yöntemini sen mi seçtin ? Memnun musun ?

Evet lolipop yöntemini ben istedim gayet memnunum şekli ve büyüklugu suan çok iyi 1 ay oldu şekli ortada hemen hemen ama net sonuç 3. Ayda ortaya çıkacak dikişlerimde baya azalma var

X