meme küçültmede ''hangi doktor'' gerçek yorumlar gelsin lütfen

ankarada oturduğun için mi yoksa iyi olduklarını düşündüğün için mi canım.

benim için şehir de farketmez yeter ki iyi doktor bulayım.

çok araştırdın mı.neden bunlara karar verdin.

ankaradayım
araştırmalarım ve yorumlarım sonucunda bu iki doktor hoşuma gitti
gerçi yenimahalle hastanesinde tuba hilal karadağ varmış
onu da listeme alabilirim birkaç kez görmüştüm adını

• Beğen
Reactions: s u
ankaradayım
araştırmalarım ve yorumlarım sonucunda bu iki doktor hoşuma gitti
gerçi yenimahalle hastanesinde tuba hilal karadağ varmış
onu da listeme alabilirim birkaç kez görmüştüm adını

göğüslerin kaç beden ve kaç olmak istiyorsun canım.

hiç doktorla görüştün mü.beden için ne dediler.

ben beden konusuna taktım.

çünkü ameliyat olanların çoğu hala büyükler ve çok mutsuzum yazıyor.

göğüslerin kaç beden ve kaç olmak istiyorsun canım.

hiç doktorla görüştün mü.beden için ne dediler.

ben beden konusuna taktım.

çünkü ameliyat olanların çoğu hala büyükler ve çok mutsuzum yazıyor.

görüşmedim daha aslında benım c ıle d kup arasında gidiyor
ama başka bir sorun var omurgamda ve göğüs ağırlığının bu sorunları iyice artıracağı söylendi
ben baya küçültmek istiyorum b kup olsa yeter bana

• Beğen
görüşmedim daha aslında benım c ıle d kup arasında gidiyor
ama başka bir sorun var omurgamda ve göğüs ağırlığının bu sorunları iyice artıracağı söylendi
ben baya küçültmek istiyorum b kup olsa yeter bana

canım göğüs kafesine yaptığı baskıdan doğru nefes bile alınmıyor.

ameliyat olanlar diyo ki nefes almam bile düzeldi.

ben de baya küçülsün istiyorum da olsa.....

80 olsa ne güzel olur.

canım göğüs kafesine yaptığı baskıdan doğru nefes bile alınmıyor.

ameliyat olanlar diyo ki nefes almam bile düzeldi.
ben de baya küçülsün istiyorum da olsa.....

80 olsa ne güzel olur.

işte benım istediğim ölçüde eskinin 8o inine denk geliyor
doğrudur çok ağırlık yapıyor eminim artık umarım iyi bir doktor ile üstesinden gelebilirim

• Beğen
teoman doğanı araştırıyordum şu an,

nebil bozdoğana baktım,

offf bütün gün düzenli olarak araştırma yapıyorum ...

-arkadaşlar buraya üye olmadan başlamıştım araştırmaya.o kadar yorum okudum ki kafam çok karıştı.

-birinin iyi dediğine diğeri çok kütü sakın ,pişmanım falan diyor.

-bu sayfayı başlığı diğer sebebi de bu konuyu bir kez daha güncellemek.

-lütfen gerçek deneyimlerimiz paylaşalım.

-fotosu olan foto da atabilir.

* hangi doktora ameliyat oldunuz.

*ameliyat ücretiniz neydi.

*sonuçtan memnun musunuz.değilse neden.

*bedeniniz kaçtan kaça düştü.istediğiniz beden olabildiniz mi.ki bence büyük göğüslü bir bayan için en önemli soru budur.

*izleriniz koltuk altına kadar gidiyor mu.ki neden o kadar keserler onu da anlamış değilim.çok fazla video izledim kocaman memeli kadınlarda bile bu kadar kesi olmuyor ve memeler küçücük oluyor.

*istediğin beden olmaz yakışanı yaparım demek ne kadar mantıklıdır sizce.sonuçta hasta memnuniyeti ön planda değil mi.ki estetik ameliyat bu.yani hasta bir şeylerden memnun değil ki ameliyat oluyor de mi.

*izlediğim ameliyatlar sonucunda ben şöyle düşünüyorum.aslında yakışanı yaparım demek şu demek bence: meme altından (içinden yani) ancak o kadar doku çıkarma yeteneğim var üstten ya da diğer kısımlardan daha fazla çıkaramıyorum demek.......

--evet bayanlar lütfen sayfa güncelliği için yorumlarımızı paylaşalım.herkesin buna ihtiyacı var.

---bizleri en iyi anlayan bu ameliyatı olanlardır.doyurucu bilgi ve deneyimlerinizi bekliyorum.

--aklıma gelmeyen sorular ekleyebilirsiniz.

---ne kadar soru olursa o kadar aydınlatıcı olur.
Ben Mersin'de Mustafa Kemal Aksoy a ameliyat oldum.3 ay olacak neredeyse.sonuçtan çok ama çok memnunum maşallah.benim bedenim 85 d den 75 b ye düştü.izlerim koltuk altıma kadar evet ama hiç rahatsız edici değil.iz kremine başladım.benim doktorum Vücuduna göre ayarlicam sen merak etme dedi.52 kiloyla ameliyat oldum.1 kilo 300 gram doku Çıkarıldı.ben biraz Ağrılı geçirdim ilk 1 ayı.ama bünye ile alakalı bişey.benim canım biraz tatlı bide ama çok kolay geçirenler de var.üşütmemeye Özen gösterin çünkü Ağrı yapıyor.ağır kaldırmayın çok üstlere abanmayın.ben kabuklarım düşene kadar batikon ile her gün pansuman Yaptım.batikon daha çabuk yaraların kurumasını sağlıyor.1 ay dan sonra bebe Yağı ile masaj yapmamı söyledi doktorum.ama ben kantaron yağı ile Yaptım.kabuklar daha çabuk iyileşti.bol doku yenileyici Şeyler yemeye dikkat edin.iyi beslenme iyileşmeyi hızlandırıyor.temiz tutun.cok terlememeye Özen gösterin.yara yerlerinin kuru olması gerekiyor.darbe almamaya özen gösterin.ben 2 ay sonra yan yatmaya başladım.ama dediğim gibi bünye ile alakalı bir durum bu.kimi arkadaşlar 3 hafta sonra yan yatabildiklerini söylüyor.kesinlikle tavsiye ederim.evli Değilim ama doktorum emzirme riskim şu an ameliyat olmayan birisinde olduğu kadar olduğunu söyledi.korkmayın.benim gibi tırsık birisi olduysa bence herkes olabilir

• Beğen
Kesinlikle Mersin de Mustafa Kemal Aksoy

Ben Mersin'de Mustafa Kemal Aksoy a ameliyat oldum.3 ay olacak neredeyse.sonuçtan çok ama çok memnunum maşallah.benim bedenim 85 d den 75 b ye düştü.izlerim koltuk altıma kadar evet ama hiç rahatsız edici değil.iz kremine başladım.benim doktorum Vücuduna göre ayarlicam sen merak etme dedi.52 kiloyla ameliyat oldum.1 kilo 300 gram doku Çıkarıldı.ben biraz Ağrılı geçirdim ilk 1 ayı.ama bünye ile alakalı bişey.benim canım biraz tatlı bide ama çok kolay geçirenler de var.üşütmemeye Özen gösterin çünkü Ağrı yapıyor.ağır kaldırmayın çok üstlere abanmayın.ben kabuklarım düşene kadar batikon ile her gün pansuman Yaptım.batikon daha çabuk yaraların kurumasını sağlıyor.1 ay dan sonra bebe Yağı ile masaj yapmamı söyledi doktorum.ama ben kantaron yağı ile Yaptım.kabuklar daha çabuk iyileşti.bol doku yenileyici Şeyler yemeye dikkat edin.iyi beslenme iyileşmeyi hızlandırıyor.temiz tutun.cok terlememeye Özen gösterin.yara yerlerinin kuru olması gerekiyor.darbe almamaya özen gösterin.ben 2 ay sonra yan yatmaya başladım.ama dediğim gibi bünye ile alakalı bir durum bu.kimi arkadaşlar 3 hafta sonra yan yatabildiklerini söylüyor.kesinlikle tavsiye ederim.evli Değilim ama doktorum emzirme riskim şu an ameliyat olmayan birisinde olduğu kadar olduğunu söyledi.korkmayın.benim gibi tırsık birisi olduysa bence herkes olabilir

canım şimdi dedğin doktoru araştıracağım.

küçüklüğü ve şekli istediğin gibi oldu mu.

bir de neden o kadar kesi yaptı ki

canım şimdi dedğin doktoru araştıracağım.

küçüklüğü ve şekli istediğin gibi oldu mu.

bir de neden o kadar kesi yaptı ki[/QUOTEk
Kesinlikle araştır derim.benim vücuduma göre büyüktü sanırım o Yüzden sanırım.ama şöyle söyliyim Dikiş izlerim o kadar belli belirsiz ki Gözüme görünmüyor bile koltuk altıma kadar kesmesi

• Beğen
ben ankarada oğuz kılıç ve hacettepe de ersoy bey arasında kaldım
Benim Hacettepe'de ameliyathanede çalışan bi arkadaşım da Hacettepe de olmak istersen Ersoy hocayı öneririm demişti, ama ben meme büyütme için sormuştum.kişilik olarak da iyi bir insanmış.ama ben görüşmedim kendisiyle.

Benim Hacettepe'de ameliyathanede çalışan bi arkadaşım da Hacettepe de olmak istersen Ersoy hocayı öneririm demişti, ama ben meme büyütme için sormuştum.kişilik olarak da iyi bir insanmış.ama ben görüşmedim kendisiyle.

Kucultmede de iyi yorumlar gormustum sitede
Yorumunuzu okuyunca daha sevindim
Fiyat yaklasik 6bin oluyor sanirim hersey dahil

Kucultmede de iyi yorumlar gormustum sitede
Yorumunuzu okuyunca daha sevindim
Fiyat yaklasik 6bin oluyor sanirim hersey dahil
Canım ben hiç tanımıyorum ama, çık sevdiğim bi hemşire arkadaşım önermişti .Tam gün yasası nedeniyle birçok hoca dışarıda yapıyor ameliyatlarını.ama Hacettepe'de olcam diyorsan Ersoy hoca demişti.yar Doç mu Doç mu bilmiyorum. Bi de Ömer ekin demişti ama o Giresun'a gitmiş. Şnşallah hayırlı olur ve doğru hekimi bulursun.şimdiden çoook geçmiş olsun.

Canım ben hiç tanımıyorum ama, çık sevdiğim bi hemşire arkadaşım önermişti .Tam gün yasası nedeniyle birçok hoca dışarıda yapıyor ameliyatlarını.ama Hacettepe'de olcam diyorsan Ersoy hoca demişti.yar Doç mu Doç mu bilmiyorum. Bi de Ömer ekin demişti ama o Giresun'a gitmiş. Şnşallah hayırlı olur ve doğru hekimi bulursun.şimdiden çoook geçmiş olsun.
cok tesekkur ederımmm:)

X