meme küçültmede ''hangi doktor'' gerçek yorumlar gelsin lütfen

Evet lolipop yöntemini ben istedim gayet memnunum şekli ve büyüklugu suan çok iyi 1 ay oldu şekli ortada hemen hemen ama net sonuç 3. Ayda ortaya çıkacak dikişlerimde baya azalma var
Peki izler ne durumda ? Fotoğrafın var mı canım öncesi ve sonrası şeklinde izleyebilir miyim varsa ?

Ben bu pazartesi gazi üniversitesi hastanesinde ameliyat olucam acaba olanlar izlerin gecmesi icin kantaron yaği yaninda hangi kremi kullandi?

• Beğen
Reactions: s u
Kızlar merhaba, ben de düşünüyorum kışın fakat istanbulda.kimi tavsiye edersiniz? bir de çalışanlar ne kadar süre sonra işe dönüyor? ücret verirseniz çok sevinirim.benim bedenimde 75 d.

• Beğen
canım Süper olmuşşşş ohh ohhhhh:KK76: Güle güle kullan. darısı başıma inşş peki cnm bişey sorcam lopipop yöntemi nedir burdan ters t yönetmi duymuştum ikisi arasında ne fark var

lolipop yönteminde göğüs ucunun çevresini kesip yukarı taşıyolar ve aşa kısma doğru tek bir çizgi yapıyolar bendeki gibi canım. fotolara baktıysan daha iyi anlarsın ben pek anlatamadım çünkü:KK48: ters t de aşa doğru bir çizgi ve göğüs altını komple kesiyolar.

• Beğen
Kızlar ben bayadır karar vermeye çalışıyorum. Adana da Ersal Kaya yı duydum iyiymiş bir de melislom arkadasım daha ameliyata girmeden konuşmuştuk:) Serkan Sayılıkan ı da duydum karar veremedim henüz ama en yakın zamanda olucam inşallah. Fotolar için izlemeye alabilir misinz?

• Beğen
kızlar ben hala ameliyat olmadım.:110: eşimin işi nedeniyle kıbrısa geldik.burada adem ademgil var estetik doktoru.onu araştırıyorum.

tanıyan bilen duyan var mı.

X