- 2 Şubat 2015
- 534
- 190
- 103
- 31
Peki izler ne durumda ? Fotoğrafın var mı canım öncesi ve sonrası şeklinde izleyebilir miyim varsa ?Evet lolipop yöntemini ben istedim gayet memnunum şekli ve büyüklugu suan çok iyi 1 ay oldu şekli ortada hemen hemen ama net sonuç 3. Ayda ortaya çıkacak dikişlerimde baya azalma var
izleme gönderdim sana,görebilirsinben göremedim fotoları.
izleme gönderdim sana,görebilirsin
Bende gorebilir miyim bende yarin giriyorum ameliyataizleme gönderdim sana,görebilirsin
aslında melismelon,göğüslerinin eski hali de hiç fena değil bence...
canım Süper olmuşşşş ohh ohhhhhizleme gönderdim sana,görebilirsin
Yaaaa bayıldım çok guzel olmuş inşallah benımkide böyle güzel olur şimdi pek anlamadım benımkileriarkadaşlar ben attım fotoğraf bakmak isteyen varsa
canım Süper olmuşşşş ohh ohhhhhGüle güle kullan. darısı başıma inşş peki cnm bişey sorcam lopipop yöntemi nedir burdan ters t yönetmi duymuştum ikisi arasında ne fark var
Yaaaa bayıldım çok guzel olmuş inşallah benımkide böyle güzel olur şimdi pek anlamadım benımkileri
ameliyat sonrasında cok fazla agrın oldumu peki korkuyorum bendeBen Sakarya'da oldum ameliyatımı, doktorum İlsun Aka, ben çok memnun kaldım kendisinden..
yeni üyeyim de nerden bakıyoruz kızlar resimleresüper olmuş yaaa.kime olduydun sen melismelom..ücret falan .kaçtan kaça düştü.
Ağrım oldu tabi ki.. 4. gün daha iyi hissetmeye başlamıştım.ameliyat sonrasında cok fazla agrın oldumu peki korkuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?