Canım merhaba, yardımcı olmak isterdim ama küçültme konusunda pek de bir bilgim yok. Ben protez taktırdım.
sizin bedeniniz kaç? kaç olmak istiyorsunuz? ne gibi rahatsızlıklarınız var yoksa sadece görüntü olarak mı rahatsızsınız?
Ben Sakarya'da oldum ameliyatımı, doktorum İlsun Aka, ben çok memnun kaldım kendisinden..[/Q7
merhaba ameliyatı ne zaman oldunuz bende Sakarya da yaşıyorum. ameliyat olmaya karar verdim ,iyi bir doktor tavsıyesine ihticaım var.
kararınızı verin ve doktorunuza güvenin kimse mesleğine söz ettirmek istemez bu konularda tahminim.Doktorum ameliyat öncesi 4 hafta öncesinden sigarayı bırakmamı söyledi ve ameliyat gününe kadar ara ara arayıp sigara içip içmediğimi sordu.Sayesinde korku yaşamadan ameliyata girdim şimdi şişliklerimin inmesini bekliyorum hiç bir sıkıntım yok şükür
doktorum mersinde Volkan Beden şuan hala şişlik var onada biraz zaman gerekli sanırım görüntü olarak memnunum dikiş izlerimde geçmeye başladıkça dahada memnun olucam.Fiyat konusunda ben geçen yaz gitmiştim ameliyatımı serin havalarda yaptırmamı söylemişti kışın yaptırmadım yapı olarak çok üşüyen biriyim hasta olurum diye nisan ayını bekledik sigara bırakma dönemiyle mayısı buldu.4 hafta sigara kullanmadım.siz dikleştirme olduydunuz evet.
canım doktorunu ve ücretini de yazar mısın okuyanlar bilgi edinsin.
artı bir de memnun musun sonuçtan...
doktorum mersinde Volkan Beden şuan hala şişlik var onada biraz zaman gerekli sanırım görüntü olarak memnunum dikiş izlerimde geçmeye başladıkça dahada memnun olucam.Fiyat konusunda ben geçen yaz gitmiştim ameliyatımı serin havalarda yaptırmamı söylemişti kışın yaptırmadım yapı olarak çok üşüyen biriyim hasta olurum diye nisan ayını bekledik sigara bırakma dönemiyle mayısı buldu.4 hafta sigara kullanmadım.
Ben kendisi dışında hiçbir dr a gitmedim internet üzerinden eşimle yaptığımız araştırma sonucu Volkan bey tercihimiz oldu bunda etkili olan hasta yorumlarıydı.Hastasıyla gerçekten ilgilenen bir doktor ne yapılması gerektiğini nasıl olacağını anlattı o güvenle ameliyata girdim.Şuan bile ameliyat izlerimde bazı yerler silinik gibi...Kendisine güvendiğim ve ameliyatımın hiç sorunsuz atlattığım için Volkan Beden beye müteşekkirim...
İzmirde Cemil tugaya 5000 tl ye oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?