-arkadaşlar buraya üye olmadan başlamıştım araştırmaya.o kadar yorum okudum ki kafam çok karıştı.
-birinin iyi dediğine diğeri çok kütü sakın ,pişmanım falan diyor.
-bu sayfayı başlığı diğer sebebi de bu konuyu bir kez daha güncellemek.
-lütfen gerçek deneyimlerimiz paylaşalım.
-fotosu olan foto da atabilir.
* hangi doktora ameliyat oldunuz.
*ameliyat ücretiniz neydi.
*sonuçtan memnun musunuz.değilse neden.
*bedeniniz kaçtan kaça düştü.istediğiniz beden olabildiniz mi.ki bence büyük göğüslü bir bayan için en önemli soru budur.
*izleriniz koltuk altına kadar gidiyor mu.ki neden o kadar keserler onu da anlamış değilim.çok fazla video izledim kocaman memeli kadınlarda bile bu kadar kesi olmuyor ve memeler küçücük oluyor.
*istediğin beden olmaz yakışanı yaparım demek ne kadar mantıklıdır sizce.sonuçta hasta memnuniyeti ön planda değil mi.ki
estetik ameliyat bu.yani hasta bir şeylerden memnun değil ki ameliyat oluyor de mi.
*izlediğim ameliyatlar sonucunda ben şöyle düşünüyorum.aslında yakışanı yaparım demek şu demek bence: meme altından (içinden yani) ancak o kadar doku çıkarma yeteneğim var üstten ya da diğer kısımlardan daha fazla çıkaramıyorum demek.......
--evet bayanlar lütfen sayfa güncelliği için yorumlarımızı paylaşalım.herkesin buna ihtiyacı var.
---bizleri en iyi anlayan bu ameliyatı olanlardır.doyurucu bilgi ve deneyimlerinizi bekliyorum.
--aklıma gelmeyen sorular ekleyebilirsiniz.
---ne kadar soru olursa o kadar aydınlatıcı olur.