Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh şükür tekrarlamaması süper:)Çok geçmiş olsun benim annemde de vardı 12 yıl önce atlattı geçti tekrarlamadı çok şükür.
Aminnçıksada kabülüm.Rabbim şifa versin.
Ben bu hastalığı çok rahat atlatacağınıza inanıyorum. Koltuk altından da bir şey çıkmayacak inşallah.
Cok geçmiş olsun erken farketmeniz büyük şans nasıl farkettinizMoralim yüksek cok şükür.Hatta kendimi şanslı bile hissediyorum erken tanı konuldugu için.Şükür ediyorum.
Kesinlikle artık cok var yeterki farkında olalım erken teshis cok önemli:)Benim tanıdığım birkaç kişi var biri görümcem çok şükür iyileşti. Bir müşterim vardı, annesi 20 yıl önce meme kanseri geçirmiş, yaşı da 70’lerdeydi gayet iyiydi, dinç görünüyordu. Tedavinizi olun, çok geçmiş olsun.
Benimde sigaram yok, içkim yok. Ailemde de yok, en kısa sürede gidicem inşallahBen endokrinw gittim ama direk şüpheniz varsa genel cerraha gitmeniz yeterli.Ailemde kimsede yok,kilom yok,sigara içmem ,alkolüm yok..Ama artık cok fazla .Heran hersey yasanabilir bu yüzden zaman kaybetmeyin derim
Amin canımBenim bir akrabamda meme kanserine yakalandı ama atlattı çok şükür. Umarım sizde en kısa zamanda atlatırsınız.
Şok içindeyim. Vurdumduymazligin böylesiKuzenimde vardı süreci biliyorum. Eğer ameliyatla temizleyeceğini söyledilerse şanslı gruptansın demektir. Meme kanseri yağ doku ile besleniyor. Eğer göğüs içi yağ dokuda kaldıysa kolay atlatırsın. Amaaaa, evet malasef aması var. Çok aşırı dikkat etmen lazım. 6ayda bir mutlaka kontrole gitmen lazım çünkü tekrarlıyor. Kuzen gitmedi, tekrarlayıp ilerledi. Göğsünü aldılar. Yine gitmedi sonra, diğer göğsünde de çıktı. Ameliyatla aldılar 4 ay sonra tekrar çıktı. Sorumsuzluğunun etkisiyle diğer göğsünü de aldılar. Yayılmadı başka yere. Mutlaka doktorları dinleyip birebir uygulamalısın.
Umarım güzel sonuç alırsınız.briads4c benim ilk sonucum.Çok geçmiş olsun benim annemin elimize kitle geldi ultrason mamagrafi dendi briads3 çıktı ilacli mr istedi ondan da ilaç tutunmuş bu hafta detaylı ultrason ondan sonra biyopsi dendi dr rabbim size de annemede sifa versin hastanelerden ayirli iyi haberleralmayi nasip etsin
Hiç dikkat etmemmişim cok teşekkürlerEvet bahsettiğim buydu. İnşallah temiz çıkar. Hoş zaten temizliyorlar lenfleri sıkıntı kalmıyor.
Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.Hiç dikkat etmemmişim cok teşekkürler