- 18 Şubat 2017
- 2
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Nazlifidan
-
Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsunMerhaba arkadaslar yeni üyeyim bende:) meme estetiği oldum 3 gün önce Doktorum Onur Çukurluoglu benım ıcın dunyanın en ıyı doktoru Bu agrı sızılar kaç gune biter normal hayata nezaman donerim bile. Varmi?
Rica ederim canım doktor seçimi çok önemli sevindim senin adına :)Saol canım benim zatn bugun doktor kontorolum vardı valla hersy daha ıyı zaten doktorumdam hep memnundum ıyıkıde ona amelıyat olmusum cok orjinal cok mutluyum zamanlada daha ıyı olucaö saoş canım paylasimin için :)
Merhaba arkadaslar yeni üyeyim bende:) meme estetiği oldum 3 gün önce Doktorum Onur Çukurluoglu benım ıcın dunyanın en ıyı doktoru Bu agrı sızılar kaç gune biter normal hayata nezaman donerim bile. Varmi?
. Merhaba nazlı nasıl oldun bende olacağı ama korkuyorum biraz sanırım şans işi .sigara içiyorum ve izler geçmez diye çok korkuyorum iyileşe sürecini etkiler diye özel de mi oldun ameliyatınıSaol canım benim zatn bugun doktor kontorolum vardı valla hersy daha ıyı zaten doktorumdam hep memnundum ıyıkıde ona amelıyat olmusum cok orjinal cok mutluyum zamanlada daha ıyı olucaö saoş canım paylasimin için :)
Ben cuma günü dr Tamer taşa görüşmeye gidicem hem burun hem göğüs için bence doğru bir karar dr öyle dedi madem ki yapılacak ikinin sürecini aynı anda geçirmek en doğrusu. Umarım memnun kalırım.Kizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim
İyi diyorlar bilmiyorum ki araştırdım hastaları memnun fiyatta iyi geldi bana açıkçasıTamer Taş iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?