Meme estetigi

tamer beye ben tel ilk güveni sağladım inş 2 gün sonra yüzyüze görüştügümdede aynı güveni verir bana ve aynı marka protezlere hiç okadar para veremem sonuçta bende özelde yaptırıcam hersey istediğim gibi olacak ve tamer bey türkiyenin en iyi okullarından mezun olup bu bu alanda uzmanlık almış yılların doktoru profili güven veriyor ama yüzyüze görüşmek çok farklı tabi görücez bakalım

Canım hepsiyle telefonda mi görüştün Tamer Taş fiyat olarak iyi ama olumsuz yoRum çok gördüm çekindim ona yani,Bülent ve Zekeriya hatta Bülent doktora içim kaynadı

Çok pahalı bence gereksiz pahalı yani. Bence iyi araştır cnm işte isim d3n dolayı okadar para istiyor düşün.

Tamer taşın instagram adresinden araştır hastalarınacak ulaş ve net bir karar ver aklın karışmasın benim için fiyat çok önemli değil diyorsan dediklerinden birine yaptır psikolojik olarak rahatlarsın.

Ben artık acıyı geçtim acı geçer de kötü bir sonuç benim için yıkım olur .Hem para veriyorsun o kadar ,hem de istediğin gibi olmama olasılığı var.İnşallah mutlu oluruz

Merhaba ben 1 ay once gogus estetigi oldum. Hem diklestirme hem de silikon koyuldu. Su an goguslerimden memnun degilim yassi ve basik duruyor hic de dik degiller. Ama hala odem var ondan mi kaynaklaniyor.

Çok üzüldüm ya gerçekten insan o kadar acılar çekiyor en önemlisi o kadar risk alıp bunlara katlanıyoruz. Umarım şuan ödemlerden öyle görünüyordur ve çok mutlu olursunuz :KK43:(

Kimi diyo hiç ağrı hissetmedim kimi dio çok acılı hadi onu geçtim sonuctan memnun olmayanlar da var.rabbim iyilerle karşılaştırsın kısmet işi sanırım kişiye göre degisiyor

Kesinlikle öyle biliyor musunuz? Kimsenin yorumunu okuyup ameliyat olmayı ertelemeyin. Benim arkadaşlarım oğlum kapıya geliyordu kapıyı açamıyordum diye ağladılar korkuttular. Böyle bir dünya yok agrım nerdeyse yok diyebilirim. Güle oynaya girdim çıktım Rabbime ve doktoruma bin şükür.

. Merhaba nazlı nasıl oldun bende olacağı ama korkuyorum biraz sanırım şans işi .sigara içiyorum ve izler geçmez diye çok korkuyorum iyileşe sürecini etkiler diye özel de mi oldun ameliyatını

Ameliyattan 1 hafta önce bırakın ve sonra en az 2 hafta içmeyin. Kahve çay dahi yasak. İzler çok çok iyi sürece geçicektir. 3 hafta dayanabilir misiniz?

Kizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim

Canım çok sayıda ameliyat geçiren biri olarak nacizane tavsiyem sakın kombin ameliyat olma. Hem doktor 2 ameliyat yaparken çok zorlanıyor ve ikisinde de mükemmel iş çıkaramama riski yükseliyor hem senin iyiliğin için hangi birine canın yansın. Zaman ver kendine öncelik hangisi ise ilk onu yaptır. Ve doktorun sabah saati ilk ameliyatı sen ol. Enerjisini sırf sana versin:)

Canım çok sayıda ameliyat geçiren biri olarak nacizane tavsiyem sakın kombin ameliyat olma. Hem doktor 2 ameliyat yaparken çok zorlanıyor ve ikisinde de mükemmel iş çıkaramama riski yükseliyor hem senin iyiliğin için hangi birine canın yansın. Zaman ver kendine öncelik hangisi ise ilk onu yaptır. Ve doktorun sabah saati ilk ameliyatı sen ol. Enerjisini sırf sana versin:)
Ben de en son öyle katartımı verdim Bülent Tekerekoglu ile görüştüm,meme için 10 bin tl dedi bu yaza yaptıracağım ama sizce 20 yaş erken mi ? Doktor bir sorun olmadığını söylüyor ancak arkadaşlarım henüz daha vücudumun oturmadigini ve yanlış olacağını söylüyorlar. Fakat ben artık çok bunaldım ve mutlu olmak istiyorum

Ben de en son öyle katartımı verdim Bülent Tekerekoglu ile görüştüm,meme için 10 bin tl dedi bu yaza yaptıracağım ama sizce 20 yaş erken mi ? Doktor bir sorun olmadığını söylüyor ancak arkadaşlarım henüz daha vücudumun oturmadigini ve yanlış olacağını söylüyorlar. Fakat ben artık çok bunaldım ve mutlu olmak istiyorum
Canım benim çok erken doğum yap emzir ne kadar çok deforme olacak. Yine de sen bilirsin ama bence doğumlar bittikten sonra tekrar ihtiyacın olacak

Kesinlikle öyle biliyor musunuz? Kimsenin yorumunu okuyup ameliyat olmayı ertelemeyin. Benim arkadaşlarım oğlum kapıya geliyordu kapıyı açamıyordum diye ağladılar korkuttular. Böyle bir dünya yok agrım nerdeyse yok diyebilirim. Güle oynaya girdim çıktım Rabbime ve doktoruma bin şükür.
Kime yaptırdınız ameliyatınızi formda yeniyim

Kardeşim tamer taş a burun ameliyatı oldu harikalar yarattı ve güler yüzü sonrası bile nezaman yazsa arasa cvp verdi çok ilgili işi yaptım bitti değil sonrasıda çok ilgili bende meme küçültme olucam kendisine

X